Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nebyt , omezene zeleznicni doprave i prvni prototypy proudovych letadel, SS ani tolik ne ale ty vrchni predstavitele Fuhrera, (Goebbels, Mengele hlavne), SSSR provadelo zverstva pred valkou, jeste nekolik let po valce. Bohuzel minulost se zatim "´´napravit¸¸ nijak neda takze vzdy budou nemci ti spatni a rusove ti dobry nebo lepsi, minimalne ve hrach, to ze si mysli kdo chce co chce tak to holt je.
  • Jack1947
    Far cry 2 se po delsi dobe, chvily dostavil hroznej stereotyp, Far cry 3 tolik ne je pravda zaclo to 1ckou a kvalit 1 dilu to zdaleka nedosahlo. ( Nikdo nikoho nikam chodit nenutil, dalo se jit primo po misich... kdyby dotahli pribeh vic tak bych se i bavil vic no.)
  • Nesnáším nácky, původní i ty novodobé. Ty novodobé, protože jsou špína a odpad společnosti, ty původní navíc za to, že byli masovými vrahy. Koncentrační tábory Britů mi vadí taky. Nemám pocit, že by se to navzájem nějak vylučovalo, nebo že by koncentrační tábory byly obecně nějak lepší nebo horší jenom kvůli tomu, kdo je řídí. Jsou svinstvem v každém případě.
  • MrSanta
    AI, zabírání outpostů, samotný open-world přístup - k tomu se vůbec nevyjadřuju. Reaguju na koment osoby s nickem Vládce světa o sbírání kytiček a jaká to je otrava. Přitom kytky krom tutoriálové mise (která tě navíc dovede přímo k nim) sbírat vůbec nemusíš. To je jako stěžovat si ve hře na poker, nebo libovolnou vedlejší činnost, kterou vůbec dělat nemusíš. Je to tam pro ty, který to baví.
    Podle mě je nejlepší díl Far Cry 2. Skvělý "simulátor" žoldáka. Škoda, že ho spousta lidí šmahem odsoudila, aniž by se snažila se hru naučit hrát.
    Jednotka mi naopak přijde nejslabší, tím ovšem neříkám, že je to špatná hra.
  • paneboze, kedy bolo E3?
  • to jo...ani žádná krvárna, jako Soldier of Fortune. Člověk to hrál pořád dokola jen pro tu radost sřílení a co to dělalo s pandulákama...
  • KeanuX
    Nelíbí se mi moc prostředí a roboti, no jsem zvědavej *4*
  • netvrdim že Far-Cry1 je otevřenej svět, jsou to koridory, ale otevřené...podle mě je to právě tak akorát (můžou pak fungovat skripty a autoři mohou vézt hráče "za ruku")

Jinak já hrál opatchovanou verzi a moje zkušenosti jsou takové, že jsem se před strážemi schovával a oni mě minuli. I když jsem stihl někoho zabít, popoběhl jsem jinam, schoval se a AI mě neobjevila.
  • já myslim, že co nezvládli němci, dodělali rusové. Tady snad naší kulturnu někdo skutečně považuje za západní typ?
  • TheGGG
    Rytířo-náckové v kovových uniformách. Paráda. To mi ve hře chybělo. Konečně zase nějací vizuálně zajímavý nepřátelé.
  • Hektická akce a příběh, ala to poslední co Wolfensteinová hra potřebuje, bude zase průměrná hra nebo propadák, a pro mě to zase znamená back to the castle....
  • Prej zlatá jednička. Tam ti cheatující AI nevadila? Nemělo vůbec smysl se plížit skrze křoví, protože tě ta zkurvená AI vždy odhalila, ať ses snažil sebevíc a ať už si byl jak daleko jsi chtěl. Přišel jsi k někomu tiše zezadu s nožem, začal do něj bodat a on stejně stačil upozornit stráž a hned po tobě všichni šli. Na nejlehčí obtížnost to bylo těžký jak prase, podíl na tom má i ta zmíněná cheatující AI. O otevřenosti ostrova se taky nedá mluvit, FC byl spíš takovej otevřenej koridor, kde jsi měl sice otevřenější prostor k využití, ale pořád jsi musel jít jedním směrem, aby se příběh posunul dál. Kdyby jsi šel mimo naskriptovaný území, tak už po tobě automaticky jdou nepřátelé, i když přitom neměli šanci tě vůbec zahlédnout.

FC mě bavilo, to jo, ale byl to přitom jen (jako každá pozdější hra od Cryteku) benchmark s nezáživným a lacině odvyprávěným příběhem a nasírající nefér AI.

FC3 pro mě zůstává nejlepším dílem, dvojku jsem nikdy nedohrál a to jsem se jí snažil dohrát pokaždý po cca ročních intervalech od vydání a nikdy mě to nebavilo déle jak hodinu.
  • Veskoslav
    Joe, nepiš srračky. Němci byli pouze zfanatizovaní lidé, co věřili své nadřazenosti a zvololi si impotentního tupce do svého čela. Skutčených fanatiků, vrahů a sviní bylo v Německé říši stejně jako všude jinde. Problém je ten, že pakliže by nenapadli SSSR, tak buď jsme vyhlazeni jako podřadný národ, poněmčeni nebo jsme skončili v gulagách na Sibiři. Nevybereš si. A ty mě nepoučuj o ZŠ, když píšeš jak postižený, co nemá ani tu zvláštní školu. Navíc němečtí vědci, vědomosti a technologie patřili k absolutní špičce. Od raketových motorů až po zbraňové systémy. Mimochodem, největší zvěrstva ve 2. světové válce neprovádělo SS, ale jednotky Sovětů;) A za ty hraješ poměrně často, ne?
  • Veskoslav
    Rusové nás ale chtěli řástečně vyhladit a podrobit. Stalin to měl vesele v plánu a prakticky se mi to podařilo nás minimálně plně ovládnout.
  • XorxoxTalarius
    Protoze by te zavreli za propagaci hnuti potlacujici prava a svobody osob a jednotlivce ... holt precitlivela spolecnost
  • JustinBieber
    HAIL hugoboss
  • XorxoxTalarius
    Taky aby nemeli kdyz jim uniformy navrhoval Hugo Boss :D
  • tak z hry zatial neukazali poriadne ani prd tak tazko hodnotit a dufam ze to bude super ale co sa tyka enginu tak neviem, som skor skeptik. Rage vyzeralo relativne v pohode. Outdoor prostredia a pohlady do dialky vyzerali super, uz podstatne horsie to bolo v indoore a pri pohladoch z blizka. Staci sa poprechadzat po garazi v ktorej ma hrac svoju buginu a pozriet sa z blizka povedzme na naradovy box alebo hocico ine. Je to totalne rozmazane. ID soft to obhajoval jednak tym ze Rage bol primarne konzolovy kde su limity na pocet vydanych dvd ( respektive kazde dalsie lisovane dvd neumerne predrazi cenu, tusim vraveli ze hlavn MS s Xboxom360 je v tomto dost drahy) a na PC zasa slubili ze vydaju HIres pack, ktory nakoniec nevysiel. Pravdepodobne by to bolo daleko cez 50-60GB dat.
  • that's right, a ať mi nikdo netvrdí , že takovýhle her je spousta, jen stačí hledat. Když chce člověk něco takového hrát musí prostě zalézt do starších vod.
  • Magister_Peditum
    Něco podobného, tedy až na ty roboty, je už ve filmu Otčina (podle stejnojmenné knihy). *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit