Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem jediný komu připadá, že od Strongholdu 2 dochází jen k prznění série? Mám obavy, že tohle nebude výjimkou.
  • To ano, bohužel ta hratelnost nedosáhla na AoE 2. Už se těším až tu značku zase opráší, jen aby to nezku.vili
  • V podstatě všechny jsou. Doufám že tam takováto úprava kamera bude. Veliké oddálení a uhly.
  • Joo tomu jsem se taky zasmál. Mě osobně přijde SC stupidní. Total war taky není klasická RTS ze starý školy. Hry jako Crusader prostě už nejsou a je to škoda. Nebo o nich aspoň nevím. Ale což, asi už jsem moc starej :)
  • Ano uvidíme, ale já v to věřím. Oni hodně experimentovali či co, a bylo to vše blbě. Hráči dali jasně najevo, že to co vydávali za hry byl děs. Myslím, nebo aspoň věřím, že to vědí a proto oprášili Crusader. A z obr. a videí to aspoň zatím vypadá, že to bude starý dobrý Crusader.
  • drzi HLAVNE STARCRAFT??no nevim u me to je hlavne serie total war která neda zahynout RTS,,,,ts starcraft prej *1*
  • U M&M X byl návrat k turn based chyba, M&M VI/VII je nejlepší to co může série nabídnout.
  • slavek.skara
    Kéž by se jim to povedlo oživit...Stronghold byl kdysi silná značka ale pak šel do kopru...snad se povede to co tvůrcům Might & Magic X: Legacy ..
  • Inquisitor
    Taky bych řekl, že je to jedna z mála, který se povedl přechod na 3D.
  • Inquisitor
    Je škoda kam se tahle série dostala. můžem jenom doufat v malý zázrak.
  • Pro mě nejhezčí strategie ve 3d je AoE 3
  • Bohužel, od prvního Strongholdu a datadisku je každý další díl horší...tomuhle už prostě nevěřím
  • kejo
    Aj tak si myslím, že rozhodujúca bude rozloha mapy. Na 400x400 bolo pri veľkých skirmishoch celkom tesno. Potešilo by, keby ich trošku zväčšili
  • niceguyfromrussia.ru
    nevyzerá to nijak super na dnešnú dobu ? ehmm teplé ? prepáč že nie som hipster "všetko musí byť 2d v pixelart grafike..." len konštatujem že nič moc, radšej si zahrám staré strongholdy ako toto... ked už to má byť nové nech už to nejak na dnešnú dobu aj vyzerá, nie len archaická 3d grafika, fuj
  • Jack1947
    Stejně se budou muset podvolit tlaku mainstrýmu jinak by neuspěli tak jak si představují... i když no třeba ne třeba ne. *7*
  • Už jsem nechtěl Firefly tak poškodit :)
  • Teplá doba, teplé názory, teplí hráči *7*
  • RangerCZ
    Zapomněl jsi hlavně úplný "skvost" série Legends
  • Nechám se překvapit. Firefly musí odčinit dvojku a hlavně trojku. Ať se to především dobře hraje. Grafika není špatná, ale víc se mi líbí 2D, které je u strategií mnohdy účelnější a přehlednější. Jednička i Crusader měly velký smysl pro detail jednotlivých budov a kouzelně ukazovala práci osadníků, uvidíme :)
  • RangerCZ
    Mě by se líbilo tvorba vlastní postavy.
    Doufám, že udělají i EXTREME verzi :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit