Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aha kdyz hraju oboji tak mam asi rozpolcenou osobnost ;)
  • alladjex
    Safra, já to nakonec předobjednám!
    Přesně to co píše Pavel D., je přesně to co mě na Frointierovy bavilo hodiny a hodiny.
    Opravdový open world.
  • walltar
    Já myslím, že obojí budou totálně rozdílné hry ...

Elite vypadá mnohem víc o průzkumu, bude mnohem otevřenější a větší ... akorát za to zaplatí tím, že bude celkem opakující se. Interakce mezi hráči nebude tak důležitá se mě zdá a celé ovládání je hodně přizpůsobené joysticku. Imho to bude parádní hra ... a fakt se na ni těším.

SC bude mnohem menší ale díky tomu bude propracovanější a osobitější ... každá lokace bude postavena ručně. Ale zase bude potřeba, aby celá hra netrpěla Skyrimovským syndromem.... kde je na velikosti fotbalového hřiště úplně všechno. Aby nebyla přeplácaná. Interakce mezi hráči bude mnohem důležitější ... viz vznikající organizace, velké lodě stavěné tak aby je ovládalo několik hráčů. Celé to jede na dedicated server modelu.

Prostě já si myslím, že pokud budu mít chuť se proletět vesmírem za zvuků valčíku, tak sednu k elite. Ale někdy budu mít chuť dělat něco v organizované skupině ... a v tom bude excelovat SC.
  • Veskoslav
    To jo, ale EVE a ED obě mě lákají na hraní zcela jinak. Navíc co se týče nováčku, tak v EVE zůstane tak každý 20. po 7 trialu, aspoň v mém okolí. Ta hra je příliš komplexní a spousta hráčů má od toho očekávání, že sednou do lodě a letí:-D A pak se strašně diví, když bitva trvá 5 hodin a jediné, co tam se děje, tak všude to bliká a 50 tabulek:-D

Podle mě bližší soupeř je X3 pro EvE a nejspíš i SC až vyjde.Ale tak uvidíme, skončila škola, můžu se na to vrhnout *1*
  • walltar
    Určitě ne úplně odlišnou ... celkem se to prolíná. Ale řekl bych, že asi dost lidí co hraje eve pro velké bitvy, nebude mít zájem o Elite, která je založená na player to player komunikaci a v lokacích člověk potká maximálně 30 lidí. Navíc se vůbec nepočítá s hráčskýma organizacema ... ta hra je prostě singleplayer s co-opem ... což je od eve celkem daleko.

Pro EvE bude bližším soupeřem Star Citizen ... ale pořád je ještě celkem daleko. Nebude v něm taková ekonomika, boje pořád budou o hodně menší, velké lodě nebudou dělané pro jednoho člověka.

Takže bych řekl, že ani jedna z těch her nebude čistokrevná konkurence. EvE je vesmírné RPG ... E:D a SC jsou vesmírné simulátory. Celkem rozdílný žánr.
  • Mám tucha, že tohle bude větší pecka než Star Citizen, jsem moc zvědavý.
  • Veskoslav
    Tohle není konkurence pro EVE. Ano v obou jsou vesmírné lodě, těží se a bojuje. Ale to tak je tak všechno. Obě hry mají odlišnou hráčskou základnu;)
  • jj eve potrebuje konkurenci jako sul.. jinak se nikam neposune a ti trotlove v nullsecu budou pri kazdem naznaku evoluce ve hre vsechno bojkotovat jako tomu bylo doposud...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit