Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: Warhammer 40k Eternal Crusade se inspiruje PlanetSide 2, ale nechce ji kopírovat
24.6.2014 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
z tohodle mam obavy a velke.. neverim tomu..
-
To je to co tu chybí využít WH40k universum ve stylu Planetside 2 a to ještě tedy ve Third person pohledu.
Vůbec by nevadilo kdyby to kopírovali, protože dneska by jsme mohli nazvat spoustu hru okopírovanou od jiné netřeba řešit...Ale je fajn že se snaží jít vlastní cestou a udělat to tak aby to nejspíš budilo jiný, možná lepší dojem.
Jsem rád že jste zmínili Mount and Blade a jestli to má být podobný soubojový systém krytí (boje) mohlo by to být ve výsledku velice zajímavý.
No každopádně tvůrcům držim palce ať to zmáknou do konce.
U mě je to určitě jedna z her na kterou se nejvíce těšim a nemůžu se dočkat *4*
WAAAAGH! -
taktika a kopa 15 rocnych deciek ktore hraju online ftp(waaaagh) hry, to vobec nejde dokopy, tj fakt neviem ci to dopadne dobre
-
-
Orkové používají dva druhy taktiky podle svých božstev - podle Gorka - praští tě po hlavě vší silou když se na něj díváš, nebo Morka - praští tě po hlavě ještě silněji když se nedíváš.. nebo to možná bylo naopak
-
-
no jo, vlastne mas pravdu, ak poter zostane u orkov, a taktici si kupia Astartes a pod, tak to moze vyjst
len ci ludia budu chciet hrat za orkov, ked ork vydrzi voci astartes 2 alebo 3 sec max -
-
to je fakt, ale hádám že jednak budou Orkové ve velké přesile, druhak Nob s klawou přeštípne jakéhokoliv mariňáka bez ohledu na hodnost jedním zásahem (nebo by aspoň měl)
-
-
-
-
"WH40K není stavěné na pobíhání lokacemi, sbírání materiálů a třeba vaření piva" až na Orky, ti si vaří houbové pivko velice rádi a lootují v okolí na co přijdou
jinak mi přijde že 40k onlinovka je trochu dvojsečná zbraň, na jednu stranu mají zajištěný neustálý přísun updatů co nemusí vymýšlet, protože GW co pár měsíců vydává nové jednotky s kodexy, na druhou stranu na té hře budou muset neustále makat, jinak budou pozadu a za chvíli už tam budou úplně jiné zastaralé armády než ve stolním 40k -
-
To by myslím vůbec nevadilo. O nové jednotky není zas takmic co stát.
-
-
to je věc názoru, třeba Imperial Knight, Riptide, Eldaří Wraithblady, Looted Wagon či Gorkanaut teď u Orků, démoní Charioty, Chaos Draci nebo ty nové Nidí potvory se mi líbí a přijde mi že se do těch armád hodí, popelářské auto pro gardu nebo Centurioni zas tak moc ne, pak tu máš další hromady věcí co sypou z FW, někdy celé armády jako teď Mechanicum, ať už se ti ty modely líbí nebo ne, fakt je že každoročně GW vysype mraky nového obsahu a Behaviour bude mít co dělat, aby je neztratili z dohledu když na chvilku poleví
-
-
Chaos Dragon pro mě osobně je spíš ošklivý model a ty gigantický monstra měla zůstat v Apocalypse a ne přejítdo klasický w40k. Na 2k působí, podle mě, směšně.
Navíc jsou tak nějak pravidlově broken a ještě víc dibalancovali hru (Ztovna to draci a riptide asi nejvíc).
Ovšem uznávám, knighti se mimodelově docela líbí. -
-
mě se drak napřed nelíbil, ale nějak jsem mu časem přišel na chuť, chvíli byl OP, ale teď už může střilet jen dopředu a každý má dost AA zbraní, tak se to srovnalo
s tím že měly zůstat v Apokalypse souhlasím, ale do hry by je klidně dát mohli :) -
-
jinak je mi ale jasný, že s fluffy armádou si zahraješ nejlíp zas jen proti podobný armádě, když tam bude mít jednoho draka a nějakej rozumnej list tak to je pohoda, když to naprasí a narve tam 3 draky a dalších 6 letadel od Nekronů jako allies, tak ti celá quad guna bude na dvě věci
-
Tak proč ne, Reapeři už nejdou dávno jen lovci týpků v PA (nebo eskortka k luxusnímu minometu u Exarcha jako v minulém kodexu), tím že střílí S8 rakety, mají rangefindery co ruší jink a můžou si dokoupit skyfire rakety z nich dělá slušné tank huntery.
Je mi jasný že u Eldarů jakýkoliv platformy a děla fluffově odjakživa ovládají Guardiani, ale když tam přijde nějaká vyšší hodnost jako Exarcha nebo Autarch a odstrčí chudáka Guardiana od děla a závisí na tom osud celý bitvy, myslím že i fluffově by to prošlo. Na druhou stranu, Avatar u quad guny už je trochu moc *1* -
Tohle všechno znám :- ) Chrimson, Dark Reapers, Serpenty... to mám, ale zkus porovnat kolik věcí můžeš hrát, aby ses vypořádal s infantry kolik s monstrama, kolik s vehiclama a nakonec kolik s Flyerama.
Krom toho nevím, jestli bych ty dragony s Dakr Reaperama zrovna vynegoval... :-/ Oni je sundají v jednom flameru.
Dark Reaper Exarch za Quad Gun je zrovna to, co vůbec nezpadá do fluffy armády. Ani semi-fluffy :-) Je to prostě takový turnajový fígl a věc čistě kompetativních hráčů. (Nic proti nim, ale to není hra, kterou jsem začal kdysi hrát / kupovat ). -
jo taky hraju Eldary, quad gun mám konvertěný do jejich stylu z přebytečných scatter laserů, používat ten Imperiální mi nesedí, když k němu posadíš Reaper exarcha s Fast Shot tak máš dost účiných 5 výstřelů na BS5 co ruší cover za jink, pak máš dvě AA stíhačky Crimson Hunter a Nighwing, pak AA Firestorm (ten je trochu nesmyslný, ale možnost to je), Wave Serpenty s těmi štíty a nakonec to můžeš zkusit i hromadou výstřelů se Scatter Laseru z War Walkerů, nebo teda Reapery se skyfire raketama, to je asi 7 různých věcí co můžeš za Eldary pálit na letadla, mohlo být hůř
jo vlčáci jsou v háji, pokud si nevezmou allies Gardu, nebo Hyperios platformy z FW, případně skyfire Contemptor dreda , ale zas mají ještě kodex z 5. edice, až dostanou update do 7. tak si hádám taky polepší -
Skyfire moc není, a je dost drahý. Aegis u čehokoliv jiného než Imperiálců neberu moc jako fluffy (hraju Eldary, jejichž doktrína je obecně hit-n-run), navíc nesnáším "must have" jednotky, což je i případ Wave Serpent + Scatter Laser (ten shield je kardinálůní pitomost - co to má představovat? 60" range shield? Gamistická "zbraň", nic víc)
Co Space Wolf s Dreadnaughtem, Blood Claws, Tunderwolf cavalery a Greyhuntery s speedry? Fluffy armáda, všestranná, ale proti Dragonovy naprosto bezbranná... to je pro mě broken, nebo spíš stupid game design. -
Každý si může vzít quad gun s aegis, prakticky každá armáda už má nějaká vlastní letadla kterými to může countrovat a většina jich má buď nějaké vlastní pozemní skyfire jednotky, nebo něco co může použít jako náhradu (serpent shieldy s přehozem za target lock u Eldarů, masivní palba z Lootů o Orků a ona tam nějaká ta šestka padne). Jasně že když budeš hrát třeba fluffy White Scars a budeš mít 50 motorek a nic jiného, tak to nebude úplně sranda, ale jedno dvě letadla sundáš na nějaké ty šestky z melt a když se drakům dostaneš rychlýma motorkama do zad tak už ti nic neudělají, protože už střílej jen před sebe a ne 360°kolem bejsky
-
Těch AA zas tak moc není. Fluffová army je proti těmhle jednotkám v háji. Kompetativní se s tím vyrovnali už dávno, to ano.
-
-
-
Tak to já právě doufám že tam budou ty hlavní jednotky, to co si člověk jako první představí když se řekne 40k. Hromady Power Armourů, Termosky, Rhina, Predatory, nějakej ten Land Raider. Když se tam takovej Riptide nebo Wraithknight neobjeví 5 let, vůbec mi to vadit nebude.
-
-
mě tyhle velký potvory přijdou z herního jako dobrý předstupeň pro high level postavy, než je pustí řídit titány, takový endgame obsah ve formě postupu Knight-Warhoud-Reaver-Emperor nebo u Eldarů Wraithknight-Revenant-Phantom.. to by mě bavilo *4*
-
-
-
-
-
těšim těšim těšim *14*