Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: Zaklínač 3 bojuje o trůn pro krále RPG
11.6.2014 | Miloš Bohoněk
187 příspěvků
-
Nejsem konzolista takže ta hra mi nic neřiká, samozřejmě jsem o tom slyšel ale pro mě když se řekně rocstar games tak se mi vybaví jedině GTA a to je vedle série CoD podle mě největší odpad herního průmyslu *1*
-
Vypni ubersampling
-
Mě se to stalo taky. Před trojkou sem si chtěl dát znova dvojku na novém notebooku a hra se spouští jenom s integrovanou grafickou kartou a Nvidiu ignoruje. Vyzkoušel sem uplně všechno co se dalo a nic nefunguje :-(
-
To je velice dobře pokud by byl stejný dabing Geralta jako v 1čce kazilo by to hraní hodně... byl strašný, ten hlas měl jak vyšeptanej rocker na heráku. *4*
-
Já vím *3* ; ale chtěl jsem už konečně někam napsat "Bílí plamen, který tančí na mohylách svých nepřátel" protože to jméno nemá chybu *14*
-
musím súhlasiť, že svetlo a fyzika textúr/materiálov nie je dobrá. Nevyzerá to realisticky a už vôbec nie pochmúrne a temno, ale pre mňa je toto srdcovka takže budem ako ovca a všetko odpustím :) Každopádne jednotku stále považujem za najlepšiu zo sériu (teda okrem kníh)
-
myslím to vážne. Bordel ešte nemám, ten komp má 2 mesiace a je to hlavne pracovný stroj, takže neťahám tam kraviny. Aj ovládač na grafiku som stiahol najnovší. Som tiež bol boss najskôr a hneď som tam vypálil high nastavenie. Spustil som hru a že drb - 6 FPS. Tak si hovorím, že divné skúsim teda taký mid bez antialiasu, stredné textúry, krátky dohľad - 16 FPS. Až keď dám všetko úplne na low tak dosahujem 25 - 30 FPS. Neviem čím to je, BS Infinite mi bežal na high 30 - 40 FPS. BF 4 som nad 30 utiahol na mid+ takže fakt neviem. Ak bude Witcher 3 náročnejší a rovnako zle optimalizovaný alebo čo, tak neviem ako to pôjde....
-
Slováci opět suverenní, všechno ví, všechno znají.... To už je takový folklor na českém internetu :)
Fakt už na vás chytám alergii stejně jako na rákosníky. Víš o KC úplně kulové a hned soudíš *15* -
Máš nějaký bordel na PC...nebo se chceš jen pochlubit sestavou *1*
-
neboj se dvojka je velice špatně optimalizovaná samy to říkaly že se jim to nepovedlo. Hele já mám o hodně horší sestavu než ty a 2ku rozchodím na vysoký detaily stejně jako na nízký, ale stejně si pořídím pár nových hraček než mi zaklínač příjde :D
-
predvčerom som zažil pekný šok. Zo Steamu som si po dlhej dobe nainštaloval Witchera 2 (že jak si to dám na novom notebooku) a zistil som že i7 3.2 Ghz, 8GB RAM a GeForce 750m 2GB mi to nerozťahá nad 30 FPS ani na low nastaveniach. Znamená to, že trojku ani len nespustím????? Ku*va fix *16*
-
Nakonec podle ofic. vyjádření má prý černé vlasy, na videu to zkresluje nasvícení scény. Tomu se mi sice nechce moc věřit, ale zřejmě se na to ještě podívají.
Guys, her in-game hair is black. It's just the matter of lightning in this scene.
http://forums.cdprojektred.com/threads/30139-Yennefer-black-hair?p=1317896#post1317896 -
České budou pouze titulky.
Full voiceover and subtitles: English, Polish, German, French, Russian, Brazilian Portuguese, Japanese. Subtitles only: Arabic, Italian, Spanish, Traditional Chinese, Czech, Hungarian, Latin America Spanish, Korean. -
Čtenář? Zamysli se nad tím, proč jsi napsal o Ciri že je stařena :D
-
Nauč se psát a myslet. :)
-
Hmm.. Inteligentní odpověď.
-
Hadej.
-
A jak by to podle tebe mělo vypadat? Mě ta grafika přijde úžasná :) hlavně ten smysl pro detail
-
Hmm čekal bych, že Sapkowski si na tyhle canony hrát moc nebude když pomalu nechtěl ani udělat mapu světa. *4*
-
Hra výjde s českým dabingem?