Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: Zaklínač 3 bojuje o trůn pro krále RPG
11.6.2014 | Miloš Bohoněk
187 příspěvků
-
tak on hlavně Sapkowski už u prvního Zaklínače řekl že hry nejsou "canon", takže mají autoři v podstatě volnou ruku
-
Tak jsem si dnes predobjednal na gog.com se slevou 20% Ted uz si jen pockat do 24.2.2015.
-
Rozpory s knihou... Ale prosím tě nedělej ze Sapkowského nějakou nezpochybnitelnou autoritu. Tak to prostě dělaj jinak no. Vrať se ke svým knížkám a jako spravný fundamentalista se jim třeba klaň 4x denně. My normální to nějak zkousneme, že Yennefer má jinou barvu vlasů *7*
-
2Leeman: Zjevne vis o vyvoji her naprosty kulovy. Minimalne 1/2 roku pred vydanim se pripravuje hra do distribuce, takze hotova byt musi. Maximalne lze zmenit par drobnosti. Rozhodne se nic nezmeni nijak zasadne.
-
Vzhledem k tomu ze ve skyrimu mas misto kone k dizpozici kamzika a vyjet jde na skoro cokoli ... Nic ti nebrani (trebas v tom skyrimu) prece pouzivat loadovaci dopravu povozama ... a jakmile mas objevemo, staci klipat do mapy. Nekdo by si ale treba rad uzival vyjizdky krajinou. Jenze pokud celou mapu prejedes za cca 10 minut (coz pri nastrelu 10km/h = ze mapa je velka zhruba 2 kilaky) ...
Ale tohle mrveni svetu oni umej odjakziva ... kdyz porovnas prvni a posledni hru serie, tak je svet o 3 rady mensi ... a to minimalne. -
Ne ty nejses praskac, ty ses jenom v…ul. Tak to necti ... Co je ti potom co kdo o tvym milaskovi pise?
-
Presne tak, zakladem jakykoli hry ktera ma fungovat je jeji konzistence. A samo nejen her ... skoro sem poprskal telku kdyz sem zahlid kus dilu "prvni republiky" ... a obleceni zcela v rozporu s tehdejsi modou a pravidly (a to nejsem zadnej znalec co by se tim zabejval). ... a pak sem si nekde precet, ze to chteli "priblizit soucasnosti" ... lol.
-
Třeba to někomu přijde zajímavý, ty seš snad nějakej arbitr pyčo?
-
Pokud se budeme držet dle reálií, tak 15. století :)
-
len aby to vase hypovane kingdom nebolo bugnute jak je u ceskych vyvojarov a byvalich bohemistov zvykom, viz arma a ostatne ich zabugovane a zastarale animacie a chyby.. to ze daju do kingdomu cryengine este nerobi hru najlepsou na svete, uvidime ako ta hra bude s animaciami ,hra je este vo vyvoji tak uvidime co vylepšia drzim im palce nech spravia hru na urovni 21 storocia a ne 19teho :D
-
Tak o zaklinacich toho víme dost....Me nevadí, že se hra liší....teda vadí, ale urcite to preziju....jinak nejedná se o albinismus....Geralt je mutant, prostě stratil pigment vlasů a pokožky, obzvláště když si vezme mutageny vypadá velice nechutně....je v podstatě jedno jestli ho udělali hezounkym. V podstatě bylo mnohdy těžký rozeznat zaklinace (krom očí) a Geralt byl výjimka....
-
tvoje baba
-
Lore se nevenuji mozna proto, ze Zaklinac zadne lore nema, z historie se dozvis jen to, ze byla nejaka konjunkce sfer a ze zaklinacu bylo vic, o deni kolem se nedozvis nic, pokud se nedotkne hlavnich postav. A je pro to duvod, knihy jsou koncipovany jako roman, ne jako universum, o lore muzes mluvit u spousty high fantasy znacek, ale Zaklinac mezi ne rozhodne nepatri.
-
ano, možná máš pravdu. Většina je stádo, kterým předhodíš barevné lesíky a stádo masturbuje, ejakuluje a znovu a znovu dokud hype už není dostatečný a hra nevyjde. Pak ovšem tu jsou vnímaví mladící jako, který se řídí rozumem. Pro ty co se řídí rozumem jsou tyto chyby neodpustitelné...
-
Každej na tvoje lore se** :)
-
Kingdom Come je garlicky úplně někde jinde. Tohle je šunt proti Warhorse nic proti..
-
jakej hate trotle? Oprávněná kritika a rozpory s knihou...
-
Domníval si se špatně z toho důvodu, že jsi četl kulový. Poláci plivou na ságu, jdou proti lore a ještě se jim tleskám. Hmm idiocie herní populace nezná mezí...
-
Ztraty pigmentu jsem si vedom, ale z nejakeho duvodu jsem se domnival, ze se tyka jen vlasu, asi jsem zblbly grafickym zobrazenim duhovky. Ale kdyz se nad tim clovek zamysli, nebyl by albinismus tezkym handicapem? Pres leto by byl Geralt nepouzitelny, ale zaroven by bylo jedine obdobi, v kterem by mohl neco efektivne delat.
-
jsem rád, že někdo tady chápe moje pocity a neomlouvá chyby poláku, kteří tu jsou za světce...