Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: Zaklínač 3 bojuje o trůn pro krále RPG
11.6.2014 | Miloš Bohoněk
187 příspěvků
-
Da se MM10 rozlohou srovnat s MM6 resp. MM7???
-
kdyby to tak chteli nedavali by tam fast travel..ten to zmensi ejste vic. Skyrim ma 60 km2, pristupnych 60km2..nevim co bys chtěl vic..me to jako brambora neprijde...jestli chces videt amximalni kompresi mapy a mega bramboru, zahraj si Might and Magic 10:)
-
lol, ale mne nevadí že nevylezu na skalu, jen rikam že to tam dali schválne aby se krajina zdala vetší.
-
uz zase...Skyrim není simulator horolezce..jetsli te stve ze nevylezes na skalu co ma tri metry tak si zapni prochazeni enginem nebo uz nevim. A priste si zkus vyrazit na ten kopec co je kousek od baraku..uvidíš sam jak dlouho tam pujdes:)
-
Moc hezky jsi to napsal Dave...
-
Hra je sice abstraktním zobrazením virtuální reality, to ale neznamená, že nemá obsahovat logické prvky, ba že by na nich dokonce neměla být postavená, jsou základem kvalitního herního modelu.
-
Mě jako čtenáře nebude bavit hrát hru. kde je Geralt tlustý a opáleny a Ciri vypadá jako nějaká stařena...
-
A koho to krom tebe a možná Dana zajímá,je to hra (tedy produkt co má bavit) ne simulátor
-
Ty seš doopravdický magor... Když nemáš argumenty proti, tak radši nepiš...
-
Ne, že by mě nevadil případný spam (který jsem zde ovšem nezaznamenal), to ano, ale ještě víc mi vadí lidé, kteří by rádi všem přikazovali co můžou a co nesmí, to zavání etatismem, úředním aparátem, komunismem, EU, restrikčním modelem a keynesiánstvím. Pokud ještě při navrhování těchto restrikcí užijete vulgarit, což je Váš případ, hodnotu takového vyjádření považuji za takřka nulovou. Pokud někdo napíše, něco s čím nesouhlasíte, máte možnost racionální argumentace, pokud ale jen chcete vymazat to co napsal a zakázat takovému uživateli přístup, to promiňte, ale spadáte do výše uvedené kategorie, to bychom se nikam nedostali.
-
Proto ty uvozovky *3*
-
Tak to se pleteš. Prostě logicky nejde, aby se Geralt z Pláže s jeho nadváhou vlezl do té úzké kůže. co nosí. Na to nepotřebuji zkušenosti s výrobou her, ale stačí trochu toho rozumu....
-
Nic proti Danovi, hry umí dělat skvěle
-
Se mi líbí jak se tu děcka snaží napodobovat "kritický" přístup Dana Vávry(mám tím na mysli zaměření na detajly které mohou ale většinou nemají vliv na výslednou hratelnost), stejně jako on střílí zcela mimo terč, ale na rozdíl od něj nemají rozhled a zkušenosti ve vývoji her.
-
Takže by jsi chtěl, aby všichni Geralta z Pláže chválili, pak by jsi byl spokojen........synku ty raději nelez do diskuze...
-
Víš, co je blbé??? Že jsem tu psal jen pod jedním nickem haha
-
imo komprese mapy není v rpg špatná vec, je to koneckoncu jen hra a vetšímu meritku by se nutne musel prizpusobit dizajn hry protože byste nutne museli nečím vyplnit nudne cestovaní a hra by byla víc rozvlačna.
jinak na "bramborovou" krajinu je expert bethesda. oni sve mapy napr. ve skyrimu delali tak, že nejaka lokace byla kousek od vás, ale cestovat ste tam museli podstatne delší dobu protože vám dali do cesty ruzne "prirozene" prekážky, treba strmý svah na který se nedalo vyšplhat, ruzne šutry a pod. Takhle udelana mapa mne vážne štve -
To bejvávalo, teď je z něho tlustej fotr a ty pohyby mu nikdo nevěří...
-
Nechtěla by nějak správa webu vyřešit situaci, kdy jeden člověk, kterýmu hra ze článku leží bůhvíproč v žaludku a má z ní noční můry a očividně nasr*no v kalhotech pomalu stejně jako v hlavě, spamuje diskuzi pod X různejma anonymníma pseudonickama? Je to docela otravný..
-
Dokonalá hra neexistuje.