Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    Opakujú to preto, lebo keby si videl aspoň niektoré rozhovory, ktoré robia pre média, tak sa ich vždy pýtajú tie stále rovnaké a blbé otázky, že "je to hra v štýle Skyrim, v tom či môžme ísť kde môžme, alebo viac lineárnejšie?"..
  • Tak mafie je lepší než všichni zaklínači dohromady
  • Leeman: A co se ti na tom nezdá? GTA V optimalizují pro PS4/PC/XBOX ONE více než 12 měsíců. Není třeba sem tahat Diablo a řadu dalších titulů, to vše je součástí zvoleného obchodního modelu.
  • Tomu se odborně říká recyklovaný business model, jeho úspěšné interpretování je základem úspěchu v odvětví bez inovací (herní průmysl).
  • Precti si knizky, pak to mozna pochopis.
  • misho8723
    Presnejšie by bolo to spresniť nato, že nie iný inventár pre PC a konzoly, ale iný pre myš+klávesnicu a iný pre gamepad.. ak si chce niekto zahrať Z3 na PC s gamepadom, tak by sa mu malo zmeniť herné menu z M+K na UI určené pre gamepad
  • Dave: Jasně 7 měsíců ji budou potimalizovat *7*
  • Princ Jabloň: Teď jsi uhodil hřebíček přímo na hlavičku, po tolika letech hraní a vývoje různých typů her už se dostaneš na úroveň, kdy po pěti minutách zásadního gameplay jsi schopen bez větších problémů odhalit zásadní nedostatky i přednosti hry. Redakce to rozpitvává, protože se živí psaním herního magazínu, obsah textu lze vždy shrnout, ale není moc těch, které by přesvědčily o kvalitě/nedokonalosti hry tři věty. Ty mezi takové jedince zjevně také patříš, pokud chceš nadhled a neztrácet čas s nesmysly, navštiv blog od gurujoe.
  • Já se nehádám, jen jsem napsal jak na mě DA působí...hra bez nějakýho cíle se nějak charakterizovat, prostě splácali všechno dohromady a udělali hru "pro všechny", to mě nebaví...
  • flash789
    Už ve dvou videích (Zelda a Witcher 3) se hrozně řeší, že všude, kam vidíš, můžeš dojít a prezentuje se to jako skutečná novinka a revoluce :-)
    Tod Howard z Bethesdy musí chcipat smíchy, pac tohle rikal uz v roce 2005 a 2010 o jeho TES hrach.
  • Pokud se stačí podívat na pětiminutový gameplay pak nechápu, proč redakce games.cz vůbec hry hraje...se stačí jen kouknout a sesmolit recenzi...
  • Hra už je dávno dokončená, teď už ji jen optimalizují.
  • Pětiminutový gameplay mi opravdu nestačil...
  • Mně osobně ne... Kór když hra vyjde až v únoru....
  • Dragon Age a Witcher nie sú priami konkurenti, už len z toho dôvodu, že vychádzajú v rozdielnom čase, čiže sa automaticky nebudú môcť spoločne uchádzať o titul RPG roku. A čo majú vlastne ľudia z toho, že sa hádajú, ktorá hra bude lepšia alebo horšia? Oba tituly, DA3 aj W3 si vedú vynikajúco v napľňaní cieľov, ktoré si stanovili, a keďže sú v obidvoch prípadoch odlišné, záleží od vkusu každého človeka, ktorá hra mu viac sadne. To, že DA sa nesnaží byť ako Witcher, z nej ešte nerobí horšiu hru a nie je dôvod, aby sme ju hneď zatracovali. Peace.
  • Alespoň, že máš ten vkus, když jinak jsi jen arogantní idi*t.
  • Tobě pětiminutový gameplay nestačil pro odhalení zcela ZÁSADNÍCH a ZJEVNÝCH nedostatků?
  • Mám Dana rád, ale kromě Mafie 1 žádné významné činy ohledně her nemá....
  • A já myslel, že to vyjde až za rok, přitom tady jsou lidé co už to hráli...
  • Z tebe přímo číší závist. Za Dana mluví činy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší