Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať se taky Daníček s těmahle kecama připraví, že jakoukoliv malou chybu v jeho hře si bude komunita dobírat pěkně dlouho. Ego má už na můj vkus moc vysoko.
  • hlupi
  • Nepředpokládám, že vystupováním, které zde předvádíte, nerozumíte mnou psanému textu.
  • konzole su tu len preto, lebo su tu hlupy ludia ako ty.. kupit v dnesnej dobe konzolu, to je ako si kupit fotoaparat, prenosne radia, prenosny mp3 prehravac, prenosny mp4 prehravac aka prehravac videi, samostatnu navigaciu, prenosny televizor miesto jedneho smartfonu, ktory to vie vsetko.

Kupovanie specialnych zariadeni na nieco je dobre iba vtedy, ak pozadujes vyssiu kvalitu ci to potrebujes k praci. Lenze konzoly aj napriek tomu ze su zariadenia specializovane na hranie, pomukaju nizsiu kvalitu oproti pc, nizsie rozlisenie, nizsia graficka kvalita hier, nizsie fps atd.. to je ako keby ludia kupovali fotoaparaty s nizsimi parametrami ako tie v mobiloch. Jednoducho nezmysel.
  • Třetí Zaklínač bude mít obrovské nedostatky ve spojitosti. Skokové změny krajinné topologie dělají z celé hry nedokončený celek s podstatným množství chybějících detailů.
  • a co bys cekal? venkov, dlouho dlouho nic a nejednou mesto? wtf
  • Ne hráli jsme stejnou verzi. Rozdíl jen je, že ty jsi hlupák bez vkusu a já ho mám...
  • Na co, by pak ty psací stroje tady byly, když ne na práci???
  • pre konzoly sa hry netvoria, len orezavaju..
  • Tak to jsme oba asi hráli jinýho Maxe. Max Payne 3 si myslím navázal dost dobře. I přes prosluněné prostředí zůstala atmosféra pořád depresivní. Jsem rád, že nezůstali přešlapovat na místě a nepokusili se na chlup stejně zkopírovat předchozí díly.
  • Je zajímavé, že se na tom tvém zbytečném "psacím stroji" tvoří všechny hry pro tvé ultra výkonné krabice....
  • Ujel pár metrů a z venkova je ve městě, komprese je opravdu velká, něco na tom, co říkal Dan přeci jenom je.
  • Tak vzhledem k tomu, že DA3 občas vypadá jako japonský omalovánky a když se začne kouzlit tak trochu jako Star Wars si ani o jeho herních principech nedělám moc velké iluze...ohledně DA může být Zaklínač v klidu, a žádná jiná větší konkurence ani neni.
  • Expert :D
  • Tak to nevíš, protože bude inventář jiný pro konzole a pc. Zatím jsme viděli jen konzole. Jinak vzhled hrdinů ve hrách, to už ani neřeším, dokud to odporuje mé mysli. Ještě to jde a aspoň Geralt mluví jak člověk konečně. Asi se chtěli zalíbit víc na tom USA trhu.
  • Konzole nemusím, ale ty jsi teda dobrá pí*a *1* *1*
  • První krok je si to přiznat, takže jsi začal dobře...
  • no konzole nemas moznos ani vidiet pocet fps, takze ano, taku moznost si este nemal. Chod si zahrat vsetky novsie tituly od Rockstaru na konzolky, to je gaming v 15 na xboxe a pri ps3 5 az 10 fps gaming, specialne plati pre RDR, GTAIV.

GTAV som este na konzole nehral, takze ti fps potvrdit neviem.
  • pomozte jsem mental a vypatlanec :(
  • Jasne osedlej Babicku pepiku :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit