Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a dvakrát tak tlustej...
  • Tak co.Třetí díl,tak je holt Geralt třikrát tak rychlej. *3*
  • 15 fps, takovou možnost jsem ještě na konzoli neměl. Nesuď konzoli dle svého pc brouku .)
  • on zmutoval po druhykrat? Sice by to vysvetlovalo to opalenie.. ale v 1 to nebol ninja ale normalny chlapik krivajuci na jednu nohu
  • gaming v 15 fps, tomu hovorim hranie. Ja pozeram filmy vo viac fps ako ty v ktorych hrajes. Sup sup zapnut autoaim a do postielky.
  • Všechny? Ani náhodou např. Max Payne 3 byla čirá katastrofa a poplivání celé série, navíc to ani nebyla hra, ale spíše jedna velká cutscéna. A ani GTA není nic, co by se muselo nějak oslavovat..
  • A nebude to tím,že je Geralt mutant?
  • Je to fantasy, doufam že v Kingdom Come budou sobojovej systém víc evrospskej a středověkej.
  • Magister_Peditum
    Všechny?
  • Red Dead Redemption, ale to si na tom tvém psacím stroji nemůžeš ani zahrát...
  • já jsem si hned myslel že to bude ňák tak, ale původně jsem si myslel že byl v solárku
  • Nějak jsem ale nepochopil co myslíte tim mistrovská díla od Rockstar games, to jako že někdy udělali dobrou hru nebo co? Kterou prosimvás?
  • Díky to dáva smysl, že je Geralt opálený...
  • Gerald tak vypada, protoze ty js dementnii trolsky idiot, kteremu jeho myslenkove pochody zabranuji chapat vice nez se nazrat a vysr*at.
  • Magister_Peditum
    Jen si dělám srandu.
    *3*
  • Ještě doraz. Proč je vypadá Geral jako by odešel z pláže? Dle knihy je to albín bez špetky pigmentu a tady ho máme opéleného kluka jednoho vykrmeného. To CD Project schválně jde proti knížce???
  • Soubojový systém zase stejná pakárna, npc se pohybují normálně jako lidi, což se nedá říck o Geraltu. Při boji se pohybuje hyperaktivně jak na steroidech, hodně asijský typ boje a to mě už u rpg her nudí.
  • Geralt přibral a chytil barvu. Rozhodně vypadá zdravěji. Řekl bych že mu lovení monster jen prospívá. A ty vlasy a vousy ? To půjde oholit.
  • Jediná věc kterou poláci hold mají, tak musí těžit co to dá :D, naštěstí tam se nedá nasypat technická sůl, tak stačí jen věřit že se hra povede
  • wenceslaus
    "...mocinky moc... " kde už jsem to jenom dneska četl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit