Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: Zaklínač 3 bojuje o trůn pro krále RPG
11.6.2014 | Miloš Bohoněk
187 příspěvků
-
Nic není dokonalé, ale problém je, když naní obstojný ani ten Trailer nebo ukázka jako tady, kde jsou chyby proti lore, proti zdravému rozumu i fyzice...
-
Podívej se pro jistotu znovu, abys nebyl nemile překvapen, myslím, že ze tří minut budou nakonec dvě a půl minuty a z bramborové krajiny bude sandwich.
-
Zajímá mě, která RPG hra je dle tebe "dokonalá"? *3*
-
Proč by někdo chtěl hrát tuhle rubačku na K+M, dyť už dvojka se milionkrát lépe hra na gamepadu...
-
V roce 2011 jsem zde psal, že bych strašně chtěl, aby atmosférický a propracovaný zaklínač 2 byl s rozlehlostí Skyrimu. Vypadá to vypadá na splněný sen. Ano, podle videí to vypadá na tzv. bramborovou krajinu, hory v dálce od Novigradu tipuji na tří minutovou jízdu na koni, ale u této hry přeci jenom dokonale reálný terén nevyžaduji. Zatím to vypadá podle všeho na silně vylepšený zaklínač 2 v rozlehlé krajině, což jednoznačně kvituji, ale dokázal by jsem si představit ještě něco fantastičtějšího :)
-
Uvidíme sarkastický Dave, jestli Geralta z Pláže třeba nepošlou raději do letoviska u moře než do tmavých lesíku, kde nemá šanci chytnou barvu, kterou má...
-
Mluvím o tom, že všechny ukázky už začínají na místě dění. Potom co ulovil toho Gryfa neukazovali jak celou cestu jel do Novigradu a další ukázka už začínala přímo u města. Že ti to vůbec vysvětuji, stejně se jen chytáš za slovo a vyhýbáš argumentům.
-
Zvolený design považuji za vhodný pro hráčskou skupinu do patnácti let, barevné ladění a světlo nejsou příjemné pro oči, TPS je zcela generické, robocop/predátor vision módy a v pozadí kdákají rozladěné husy. Ne, nasvícení není dobré, hloubka scény a detailů je nečitelná, ambient light je nedostatečné a bojový systém rozhodně nepřesvědčuje o kvalitách. PS2 animace, PS2 akce, useknutá hlava gryfona, kůň a pojeďme zpět do města přetahovat zasyflené kurtizány.
-
Kdybych pracoval v CDPR, tak bych netvrdil, že na základě pět minut gameplay jsem schopen odhalit všechny zásadní nedostatky, já to ale tvrdím.
-
Nerozumím té jejich hatmatilce a ještě bez diakritiky a čárek. Má projev omezeného sedláka z Maďar...
-
Ty asi musíš pracovat v CDPR, když víš, jaké ta hra má přímo nedostatky... Ale stejně si nejspíše Tro(t)ll, který se vyžívá v narážkách na hru, ze které vidí jen pár minut, dle kterých navíc hra vypadá úžasně...
-
Souhlasím, také jsem zvědav na toto protěžované a těžce přeceňované dílo, zatím je velkým zklamáním, jediným podstatným rozdílem oproti minulému zpracování Zaklínače je objem, kvalita zůstala stejná, ale kvantita nedostatků tím hrubě vzrostla, v tuto chvíli je to na hranici hratelnosti.
-
K žádnému přeskakování nedošlo, podívej se na gameplay znovu. *6*
-
Češi taky jsou na slovenských herních webech a píšou tam česky... Aneb jakmile někdo nemá nic, čím by odpověděl, začne urážet...
-
I kdyby Mafie byla jedinou hrou (což není, doplň si chybějící informace), pro českou herní scénu je zcela neopomenutelným a zlomovým dílem. Úspěch, který sklízí díky Kingdome Come: Deliverance potvrzuje, že s časem Dan uzrává a výsledky jsou ještě lepší.
-
Jsem zvědav na dalšího videa a eskapády kotoumetela a tlustoprda Geralta z Pláže
-
Aha, a ja, že podľa kníh je Geralt mutant a vie sa oveľa rýchlejšie pohybovať a bojovať ako ľudia.. čo ja sa nedozviem, z týchto diskusií :D
-
Tyhle diskuze neřeš. Nikdy nic nevyřešily a stejně se objeví u každé druhé novinky. Jo a jen tak mimochodem, hrušky jsou totálně na nic ovoce, jezte jabka.
-
Mluv česky madare, jsi do pyče na českým webu tak mluv česky...
-
Tak zaprvé přeskakovali mezi jednotlivými lokacemi, takže nemůžeš mít ponětí, zadruhé existuje něco co se nazývá podhradí, tady by se dalo říct podměstí. Prostě je normální, že lidé kromě ve městě budou žít i kolem něj. Až uvidíš video kde Geralt jede z bodu A do B, pak můžeš komentovat rozmístění herních objektů experte.