Přejít na výpis diskuzí
E3 trailer na Star Wars: The Old Republic září blastery a meči
6.6.2011 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Sleduju vyvoj tyhle hry od zacatku a od zacatku se mi libi. Jak konceptem, pribehem tak i graficky. MMO nikdy nebude graficky na urovni napr. crysis, ne kazdej by to rozjel. No a co. A co se tyce release date, je na tom bioware podobne jako blizz: when it's done, it's done. Rozhodne bude lepsi si pockat na kvalitni mmo, nez to uspechat a pak narikat nad nedostatky a bugy. Pokud to, ze si s tim davaj na cas znamena zvysovani kvality hry, rad si pockam jeste nejakou dobu.
-
-
Rift ma hezkou grafiku a neni zabijak hw. *3*
-
Hlavne je v tom obrovskej potencial. I moje babicka snad vi co jsou Hvezdny valky.
Cely to univerzum je nejznamejsi scifi svet vubec. Prilaka to spoustu lidi, ktery by mmo treba nikdy nehrali. -
Arche Age ....bude :)
-
-
Na to cekam s velkou nadeji, hlavne po hratelnostni strance. :)
-
-
-
A WoWko jde do háje.... *1*
Na mého Bounty Huntera se moc těšim. *4* -
-
...a pak ses probudil a utřel slinu.
Mimochodem, rád bych věděl, proč to vypadá (až na ty obličeje, no) hůř než WoW, jehož grafický základy byly položený před sedmi lety... -
-
Zázrak to není, ale hůř než WoW to podle mého názoru teda rozhodně nevypadá.
-
-
Pokud se tam bude dat i vypsat odmena na skutecne hrace tak to bude pecka XD
-
-
Jak zminil Hans nize, Tak v teto hre musite aspon ovladat skutecne ENG jinak jste namidleni nebot tam je vse nadabingovane a krasne si povidate s npc kdyz berete Questy apod. je to parada :) co se tyce pvp a raidu se tesim =D
-
-
Pokud te zajima pribeh,tak asi ano. Ale dovolim si tvrdit ze nejmene pulka lidi ty kecy okolo necte(a kdyz uz tak jen ze zacatku) a jen kouka do questlogu nebo na mapu,kde tecka ukazuje cil. Takze anglictinu na hrani samotne staci mit na zakladni urovni,jako ve vsech MMORPG
-
-
pro takovy je ale ty hry skoda.. vzheledem k tomu ze to bude hodne pribehova hra, a ze ten pribeh tam je hodne propracovanej, odvedli pro nej vyvojari hodne tvrdy prace a kdyz pak prijde nejakej ceskej dumbass a proklika to, tak to je docela na pest *3*
-
-
Ale prosim te! Kolik jsi hral MMORPG? Kolik z nich ma pribeh,ktery stoji za to cist? Ty jeste veris tem marketingovym zvastum? Koho bavi po ste cist-dojdi tam,protoze ti zli nam to ukradli a zabij je...?
-
-
hral jsem WoW (uznej ze nejuspesnejsi mmorpg) a lore byl nejdulezitejsi aspekt ty hry, kterej me drzel pri hrani, vsechen lore content s kazdou expanzi jsem hltal, protoze jsem warcraft univerzum znal z predchozi her a knih. Starwars univerzum je mi snad jeste blizsi, precetl jsem vsechny mozny komiksy, knihy, kdyz nebyly v cestine tak v anglictine. Pribeh pro me znamena hodne. Navic kdyz vyvojari SwTor stavi pribeh na prvni pozici. Navic oni sami tvrdi, ze nechteji zadne nevdecne proklikavace dialogu. Mrkni se na nejaky rozhovory *3*
-
No hlavni dejova linie treba v LOTRO je super a stoji za to to cist. V STWOR to bude stejne urcite, hlavni (epic questy) bude silny pribeh, ktery bude stat za to. Samozrejme ze bude i hromada questu zabij deset prasat a dones mi jejich ocasy.
-
-
S LOTREM souhlasim. Jinak nevim kde jste vycetli ze se tak chovam i ja.
-
-
-
Já se vsadím že pokud ta hra bude taková farka jak vypadá, tak se udělá do nějakejch deseti let amatérskej překlad.
-
-
Jedna se o MMORPG,tam zadny prelad nikdy nebude.
-
-
-
-
-
tak jedine pri tomto traileri som si povedal : hm vyzera to dobre :
-
Všechny videa co byli vypuštěný mi přišli nezajímavý, nemastný , neslaný, ale tohle je jiný kafíčko :D Asi další MMO, který se bude muset zkusit :D
-
Luxus.
-
Personal starships - mno toto ma zaujalo, ak sa tam bude dat vytvarat a upravovat si vlastnu lod tak preco nie. Akorat ten space combat bude urcite arkada jak cyp.
Inak ta hra vyzera velmi zle na dnesnu dobu, ako mnoho rokov stary Kotor, to rozhodne neni dobra vizitka.
Neviem, na jednu stranu ma to laka, na druhu stranu vidim za tym zlo mmorpg a kolko mrte casu to zozere nez tam clovek nieco bude mat. -
-
hra vypadá líp jak Wow a mnoho jiných MMO
-
-
Cokolvek vyzera lepsie ako WoW, to neni meritko kvality. A za druhe pozri si rod vydania WoW a rok vydania tohoto StarWars.
-
-
ta hra je o gameplay, o systému, atd,, a nevim co ti přijde špatnýho na grafice swtor, zase nějakej 15ti letej chlapeček, kterej hraje něco protože je to hezký, to si pak pusť film
co já chci vidět za videa jsou jak probíhaj reálně fighty, ne 5apm tester,, chci vidět záběry z bety jak to lidi, kteří uměj hrát, jedou,.. abych viděl jak ta hra opravdu bude fungovat -
-
Tohle je zase reakce hodna blbce(s prominutim). Nekomu se nelibi grafika a ty ho hned nazves 15-ti letym deckem. Grafika (a do teto casti patri i animace!) je u her dulezita. U RPG her podle me o to vic. Me se taky nelibi ,ale presto hru zkusim. Ale dokazu si predstavit i moznost,ze kvuli grafice to nevydrzim hrat. Protoze se priznam,ze me prijde vylozene hnusna(a to tu nepisi kvuli flame,proste to tak citim). Dost bude zalezet na tom,jak doladi prave ty animace,protoze ve vsech videiich byly zatim animace postav naprosto tragicke...
-
-
edit:zapomel jsme dodat,ze tohle je prvni ingame trailer,na ktery se da divat...
-
-
-
Tak prece jenom, je to mmo, ne nejaky fps s 5ti hodinovym gameplayem. Navic ta grafika u mmo fakt neni vsechno, vetsina mmo ktery staveli svuj uspech na pekny grafice stala za prd. Viz. Conan
-
-
-
-
Krasa , jen skoda ze si to nezahraji jelikoz nepocitam s cz lokalizaci a bez toho to nema smysl hrat, kdyz ma anglictina je vhodna tak max na wowko :)
-
-
A co máš za problém, že si Aj nemůžeš každý večer na hodinu otevřít? Já dělal v práci na dvě směny, stíhal jsem se učit na VŠ a ještě mi zbylo trocha času na koníčky.
-
-
Ale kdyz ja jsem na jazyky uplny drevo, proste naucit se slovicka budiz ,ale gramatika aby to davalo smysl to je nekdy orisek , nechci se vymlouvat ,ale jazyky a ja jsme opravdu nepratele
-
-
To znám :-) ALe u MMO si myslím že to moc nevadi že člověk neumí perfektně.
Mě to spíš vadí u Mass Effectu nebo nějake Adventury :-)
-
-
-
-
okrem trochu krajsej grafiky a toho cinematickeho rozpravania pribehu nevidim ziadny rozdiel od SW Galaxies...
-
-
A ktere Galaxies myslis, ty puvodni nebo ty po tom co je koupila SOE? Jesli ty puvodni tak bych to bez vahani bral.
-
-
fail pre failerov co honia nad svetelnymi mecmi(i ked je to pecka ;D )...tie mece