Přejít na výpis diskuzí
E3 trailer na Star Wars: The Old Republic září blastery a meči
6.6.2011 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
fail pre failerov co honia nad svetelnymi mecmi(i ked je to pecka ;D )...tie mece
-
Tuhle hru si koupím, jakože se Bulvadrát jmenuju, ale tu grafiku by mohli udělat míň gumově a pastelově. Nestěžuju si že je grafika zastaralá, mě připadal jako zýzrak i grafika dragon age, ale ti barvy a postavy... I kdybyste mi dali hafo růžového marcipánu, cukrové vaty a zajíčků, tak bych z toho dokázal udělat něco co by vyznělo více jako boj za svobodu, o který v SW jde.
-
Jak zminil Hans nize, Tak v teto hre musite aspon ovladat skutecne ENG jinak jste namidleni nebot tam je vse nadabingovane a krasne si povidate s npc kdyz berete Questy apod. je to parada :) co se tyce pvp a raidu se tesim =D
-
-
Pokud te zajima pribeh,tak asi ano. Ale dovolim si tvrdit ze nejmene pulka lidi ty kecy okolo necte(a kdyz uz tak jen ze zacatku) a jen kouka do questlogu nebo na mapu,kde tecka ukazuje cil. Takze anglictinu na hrani samotne staci mit na zakladni urovni,jako ve vsech MMORPG
-
-
pro takovy je ale ty hry skoda.. vzheledem k tomu ze to bude hodne pribehova hra, a ze ten pribeh tam je hodne propracovanej, odvedli pro nej vyvojari hodne tvrdy prace a kdyz pak prijde nejakej ceskej dumbass a proklika to, tak to je docela na pest *3*
-
-
Ale prosim te! Kolik jsi hral MMORPG? Kolik z nich ma pribeh,ktery stoji za to cist? Ty jeste veris tem marketingovym zvastum? Koho bavi po ste cist-dojdi tam,protoze ti zli nam to ukradli a zabij je...?
-
-
hral jsem WoW (uznej ze nejuspesnejsi mmorpg) a lore byl nejdulezitejsi aspekt ty hry, kterej me drzel pri hrani, vsechen lore content s kazdou expanzi jsem hltal, protoze jsem warcraft univerzum znal z predchozi her a knih. Starwars univerzum je mi snad jeste blizsi, precetl jsem vsechny mozny komiksy, knihy, kdyz nebyly v cestine tak v anglictine. Pribeh pro me znamena hodne. Navic kdyz vyvojari SwTor stavi pribeh na prvni pozici. Navic oni sami tvrdi, ze nechteji zadne nevdecne proklikavace dialogu. Mrkni se na nejaky rozhovory *3*
-
No hlavni dejova linie treba v LOTRO je super a stoji za to to cist. V STWOR to bude stejne urcite, hlavni (epic questy) bude silny pribeh, ktery bude stat za to. Samozrejme ze bude i hromada questu zabij deset prasat a dones mi jejich ocasy.
-
-
S LOTREM souhlasim. Jinak nevim kde jste vycetli ze se tak chovam i ja.
-
-
-
Já se vsadím že pokud ta hra bude taková farka jak vypadá, tak se udělá do nějakejch deseti let amatérskej překlad.
-
-
Jedna se o MMORPG,tam zadny prelad nikdy nebude.
-
-
-
-
-
Vypadá to fajn. Grafika her mě nezajímá od té doby, kdy věk mého počítače přesáhl do dvojciferných míst, byť některé věci, procesor a paměť a deska a tak jsou nové. Ale obávám se, že hra má opravdu tak velký záběr, že bude zabugovaná až běda. To odladit bude trvat dost lidem hodně dlouho.
-
Wow...can't wait.
-
A WoWko jde do háje.... *1*
Na mého Bounty Huntera se moc těšim. *4* -
-
...a pak ses probudil a utřel slinu.
Mimochodem, rád bych věděl, proč to vypadá (až na ty obličeje, no) hůř než WoW, jehož grafický základy byly položený před sedmi lety... -
-
Zázrak to není, ale hůř než WoW to podle mého názoru teda rozhodně nevypadá.
-
-
Pokud se tam bude dat i vypsat odmena na skutecne hrace tak to bude pecka XD
-
-
okrem trochu krajsej grafiky a toho cinematickeho rozpravania pribehu nevidim ziadny rozdiel od SW Galaxies...
-
-
A ktere Galaxies myslis, ty puvodni nebo ty po tom co je koupila SOE? Jesli ty puvodni tak bych to bez vahani bral.
-
-
Sleduju vyvoj tyhle hry od zacatku a od zacatku se mi libi. Jak konceptem, pribehem tak i graficky. MMO nikdy nebude graficky na urovni napr. crysis, ne kazdej by to rozjel. No a co. A co se tyce release date, je na tom bioware podobne jako blizz: when it's done, it's done. Rozhodne bude lepsi si pockat na kvalitni mmo, nez to uspechat a pak narikat nad nedostatky a bugy. Pokud to, ze si s tim davaj na cas znamena zvysovani kvality hry, rad si pockam jeste nejakou dobu.
-
-
Rift ma hezkou grafiku a neni zabijak hw. *3*
-
Hlavne je v tom obrovskej potencial. I moje babicka snad vi co jsou Hvezdny valky.
Cely to univerzum je nejznamejsi scifi svet vubec. Prilaka to spoustu lidi, ktery by mmo treba nikdy nehrali. -
Arche Age ....bude :)
-
-
Na to cekam s velkou nadeji, hlavne po hratelnostni strance. :)
-
-
-
Všechny videa co byli vypuštěný mi přišli nezajímavý, nemastný , neslaný, ale tohle je jiný kafíčko :D Asi další MMO, který se bude muset zkusit :D
-
Krasa , jen skoda ze si to nezahraji jelikoz nepocitam s cz lokalizaci a bez toho to nema smysl hrat, kdyz ma anglictina je vhodna tak max na wowko :)
-
-
A co máš za problém, že si Aj nemůžeš každý večer na hodinu otevřít? Já dělal v práci na dvě směny, stíhal jsem se učit na VŠ a ještě mi zbylo trocha času na koníčky.
-
-
Ale kdyz ja jsem na jazyky uplny drevo, proste naucit se slovicka budiz ,ale gramatika aby to davalo smysl to je nekdy orisek , nechci se vymlouvat ,ale jazyky a ja jsme opravdu nepratele
-
-
To znám :-) ALe u MMO si myslím že to moc nevadi že člověk neumí perfektně.
Mě to spíš vadí u Mass Effectu nebo nějake Adventury :-)
-
-
-