Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fail pre failerov co honia nad svetelnymi mecmi(i ked je to pecka ;D )...tie mece
  • To znám :-) ALe u MMO si myslím že to moc nevadi že člověk neumí perfektně.
    Mě to spíš vadí u Mass Effectu nebo nějake Adventury :-)
  • hral jsem WoW (uznej ze nejuspesnejsi mmorpg) a lore byl nejdulezitejsi aspekt ty hry, kterej me drzel pri hrani, vsechen lore content s kazdou expanzi jsem hltal, protoze jsem warcraft univerzum znal z predchozi her a knih. Starwars univerzum je mi snad jeste blizsi, precetl jsem vsechny mozny komiksy, knihy, kdyz nebyly v cestine tak v anglictine. Pribeh pro me znamena hodne. Navic kdyz vyvojari SwTor stavi pribeh na prvni pozici. Navic oni sami tvrdi, ze nechteji zadne nevdecne proklikavace dialogu. Mrkni se na nejaky rozhovory *3*
  • Zázrak to není, ale hůř než WoW to podle mého názoru teda rozhodně nevypadá.
  • S LOTREM souhlasim. Jinak nevim kde jste vycetli ze se tak chovam i ja.
  • No hlavni dejova linie treba v LOTRO je super a stoji za to to cist. V STWOR to bude stejne urcite, hlavni (epic questy) bude silny pribeh, ktery bude stat za to. Samozrejme ze bude i hromada questu zabij deset prasat a dones mi jejich ocasy.
  • kostejnesmrtelny
    ...a pak ses probudil a utřel slinu.

Mimochodem, rád bych věděl, proč to vypadá (až na ty obličeje, no) hůř než WoW, jehož grafický základy byly položený před sedmi lety...
  • Jedna se o MMORPG,tam zadny prelad nikdy nebude.
  • Ale prosim te! Kolik jsi hral MMORPG? Kolik z nich ma pribeh,ktery stoji za to cist? Ty jeste veris tem marketingovym zvastum? Koho bavi po ste cist-dojdi tam,protoze ti zli nam to ukradli a zabij je...?
  • Já se vsadím že pokud ta hra bude taková farka jak vypadá, tak se udělá do nějakejch deseti let amatérskej překlad.
  • Tuhle hru si koupím, jakože se Bulvadrát jmenuju, ale tu grafiku by mohli udělat míň gumově a pastelově. Nestěžuju si že je grafika zastaralá, mě připadal jako zýzrak i grafika dragon age, ale ti barvy a postavy... I kdybyste mi dali hafo růžového marcipánu, cukrové vaty a zajíčků, tak bych z toho dokázal udělat něco co by vyznělo více jako boj za svobodu, o který v SW jde.
  • pro takovy je ale ty hry skoda.. vzheledem k tomu ze to bude hodne pribehova hra, a ze ten pribeh tam je hodne propracovanej, odvedli pro nej vyvojari hodne tvrdy prace a kdyz pak prijde nejakej ceskej dumbass a proklika to, tak to je docela na pest *3*
  • Pokud te zajima pribeh,tak asi ano. Ale dovolim si tvrdit ze nejmene pulka lidi ty kecy okolo necte(a kdyz uz tak jen ze zacatku) a jen kouka do questlogu nebo na mapu,kde tecka ukazuje cil. Takze anglictinu na hrani samotne staci mit na zakladni urovni,jako ve vsech MMORPG
  • edit:zapomel jsme dodat,ze tohle je prvni ingame trailer,na ktery se da divat...
  • Tohle je zase reakce hodna blbce(s prominutim). Nekomu se nelibi grafika a ty ho hned nazves 15-ti letym deckem. Grafika (a do teto casti patri i animace!) je u her dulezita. U RPG her podle me o to vic. Me se taky nelibi ,ale presto hru zkusim. Ale dokazu si predstavit i moznost,ze kvuli grafice to nevydrzim hrat. Protoze se priznam,ze me prijde vylozene hnusna(a to tu nepisi kvuli flame,proste to tak citim). Dost bude zalezet na tom,jak doladi prave ty animace,protoze ve vsech videiich byly zatim animace postav naprosto tragicke...
  • Pokud se tam bude dat i vypsat odmena na skutecne hrace tak to bude pecka XD
  • Jak zminil Hans nize, Tak v teto hre musite aspon ovladat skutecne ENG jinak jste namidleni nebot tam je vse nadabingovane a krasne si povidate s npc kdyz berete Questy apod. je to parada :) co se tyce pvp a raidu se tesim =D
  • Vypadá to fajn. Grafika her mě nezajímá od té doby, kdy věk mého počítače přesáhl do dvojciferných míst, byť některé věci, procesor a paměť a deska a tak jsou nové. Ale obávám se, že hra má opravdu tak velký záběr, že bude zabugovaná až běda. To odladit bude trvat dost lidem hodně dlouho.
  • ta hra je o gameplay, o systému, atd,, a nevim co ti přijde špatnýho na grafice swtor, zase nějakej 15ti letej chlapeček, kterej hraje něco protože je to hezký, to si pak pusť film

co já chci vidět za videa jsou jak probíhaj reálně fighty, ne 5apm tester,, chci vidět záběry z bety jak to lidi, kteří uměj hrát, jedou,.. abych viděl jak ta hra opravdu bude fungovat
  • MishKonn
    Wow...can't wait.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit