Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • christianus
    Rift ma hezkou grafiku a neni zabijak hw. *3*
  • christianus
    Na to cekam s velkou nadeji, hlavne po hratelnostni strance. :)
  • Mahcake
    A WoWko jde do háje.... *1*

Na mého Bounty Huntera se moc těšim. *4*
  • Tak prece jenom, je to mmo, ne nejaky fps s 5ti hodinovym gameplayem. Navic ta grafika u mmo fakt neni vsechno, vetsina mmo ktery staveli svuj uspech na pekny grafice stala za prd. Viz. Conan
  • A ktere Galaxies myslis, ty puvodni nebo ty po tom co je koupila SOE? Jesli ty puvodni tak bych to bez vahani bral.
  • Ale kdyz ja jsem na jazyky uplny drevo, proste naucit se slovicka budiz ,ale gramatika aby to davalo smysl to je nekdy orisek , nechci se vymlouvat ,ale jazyky a ja jsme opravdu nepratele
  • Cokolvek vyzera lepsie ako WoW, to neni meritko kvality. A za druhe pozri si rod vydania WoW a rok vydania tohoto StarWars.
  • Hlavne je v tom obrovskej potencial. I moje babicka snad vi co jsou Hvezdny valky.
    Cely to univerzum je nejznamejsi scifi svet vubec. Prilaka to spoustu lidi, ktery by mmo treba nikdy nehrali.
  • okrem trochu krajsej grafiky a toho cinematickeho rozpravania pribehu nevidim ziadny rozdiel od SW Galaxies...
  • Arche Age ....bude :)
  • miker17
    hra vypadá líp jak Wow a mnoho jiných MMO
  • Sleduju vyvoj tyhle hry od zacatku a od zacatku se mi libi. Jak konceptem, pribehem tak i graficky. MMO nikdy nebude graficky na urovni napr. crysis, ne kazdej by to rozjel. No a co. A co se tyce release date, je na tom bioware podobne jako blizz: when it's done, it's done. Rozhodne bude lepsi si pockat na kvalitni mmo, nez to uspechat a pak narikat nad nedostatky a bugy. Pokud to, ze si s tim davaj na cas znamena zvysovani kvality hry, rad si pockam jeste nejakou dobu.
  • A co máš za problém, že si Aj nemůžeš každý večer na hodinu otevřít? Já dělal v práci na dvě směny, stíhal jsem se učit na VŠ a ještě mi zbylo trocha času na koníčky.
  • Všechny videa co byli vypuštěný mi přišli nezajímavý, nemastný , neslaný, ale tohle je jiný kafíčko :D Asi další MMO, který se bude muset zkusit :D
  • Krasa , jen skoda ze si to nezahraji jelikoz nepocitam s cz lokalizaci a bez toho to nema smysl hrat, kdyz ma anglictina je vhodna tak max na wowko :)
  • Personal starships - mno toto ma zaujalo, ak sa tam bude dat vytvarat a upravovat si vlastnu lod tak preco nie. Akorat ten space combat bude urcite arkada jak cyp.

Inak ta hra vyzera velmi zle na dnesnu dobu, ako mnoho rokov stary Kotor, to rozhodne neni dobra vizitka.

Neviem, na jednu stranu ma to laka, na druhu stranu vidim za tym zlo mmorpg a kolko mrte casu to zozere nez tam clovek nieco bude mat.
  • Luxus.
  • trolo
    tak jedine pri tomto traileri som si povedal : hm vyzera to dobre :

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit