Přejít na výpis diskuzí
EA a DICE hasí mikrotransakční požár kolem Star Wars: Battlefront II
13.10.2017 | Adam Homola
64 příspěvků
-
Po betě jsem zrušil předobjednávku a možná to koupím, až to bude za 30 euro kvůli singlu (jestli za to bude stát)
-
Ale no tak. Copak tě Talmud nenaučil slušnosti?
-
Asi nejde srovnávat SW a HW. Jinak by dle vaší logiky byly nejhorší neřádi Android a iOS. Si koupim drahej telefon a ještě mám na google play platit za to, abych si odemknul hry a další aplikace. Vydřiduši !
-
Mohl byste uvést nějakou firmu, které nejde o zisk, ale pouze o spokojené zákazníky?
-
Tak na NBA 2K, kde si clovek za prachy koupi pay2 win a ktery ma na metacritics 81 od recenzentu, 1.8 od uzivatelu
a hejt na steamu to zatim nema :-D -
Tak samozřejmě, rozhodují prachy. Je to samozřejmě věc EA. Moje prachy nedostanou a tím to hasne. Jen se bojím, kam všude se ta rakovina, zrozená na mobilních telefonech, rozšíří *11*
-
Víš proč bloudil Mojžíš s židy 40 let po poušti?........Jeden z nich tam ztratil peněženku *4*
-
Já tě chápu moc dobře. Komentoval jsem spíš podstatu toho, jak to funguje. Určitě je pěkné, že tak ohleduplně a ochotně zareagovali na nevoli hráčů (čti: jsou po*raní až za ušima z hrozby nižších prodejních čísel), ale není v tom nic víc než jen to, že ten p2w posunou na trochu snesitelnější úroveň. Z tvého pohledu -> budou se to chcaní na tvou hlavu alespoň snažit vydávat za déšť. Já ti to nerozmlouvám, klidně jdi a kup si to, pokud si myslíš, že je to férové a v pořádku *3* Já ale nejsem pokrytec, proto utratím peníze za zábavu u jiného vývojářského studia.
-
Keď si kúpim auto vo fullke tak nebudem mať bloknutu klímu a obmedzovač na 100 km/h kým im nevysolím ďalších 20 000 euro. Takto vyzerá dnešný koncept predaja hier.
-
Jsem sám, kdo tenhle příspěvek moc nechápe?
-
to maš jako ve sportu nekdo trebuje 10 hodin denne a ješte ke všemu bere anabolika tak to není fer a nemáš ho jak porazit tak si proste do bicyklu namontuješ motor. Naneštestí je to proti pravidlum. ve hrách je to podobný. hráči se skillem kazí hru ostatním.
-
bobe potom co si napsal že radši hraješ WOW pvp aby si mohl pwnit nooby" ... tak už tě nikdo moc nebere vážně, ty budeš ten zárodek úpadku F2p her.
-
Jsem sám kdo tomu moc nepřikládá váhu ? ostatně, oni si vymyslí způsob jak rejžnout více peněz. Takže ve finále bude možnost si ty lepší zbraně/gear kartičky koupit kdo přece má čas plnit nějaké achievementy lol *7*
-
Mňa už za hry nebaví platiť, väčšinou ma hra po pár hodinách prestane baviť. najlepší je free 2 play model, kde ked odohrajem dosť hodín, nemám problem kúpiť nejaký premium obsah a podporiť vyvojárov.
-
Je to ako ked kupuješ auto. Máš základnú cenu a potom doplnky ako lepší motor, metalíza, klíma a pod. Auto ti pôjde aj v základnej výbave ale nebudeš na ceste najrýchlejší. Podla mňa je to normálne. Povedzme si narovinu tých 60€ za hru je dosť málo. A takto majú vývojári aspon motiváciu na hre pracovať dalej (patche, updaty atd)
-
Fifa vychází každý rok a lidi do toho rvou tísíce. Tak to bohužel je.
-
di už do prd*le s navážením se do židů, trotle
-
Nejsem fanda SW ani mikrotransakcí v placených AAA hrách, ale v tomhle hlavně lituju fanoušky, protože ty SW vždycky odrbou dokonale. A že EA jde o každý cent který vytýhne ze zákazníků je taky jasný. Nejde o hry ale o investory.
-
jak uz bylo receno mnohokrat, lidii muzou hlasovat penezenkou. kdo s timhle systemem nesouhlasi, nekoupi. komu nevadi koupi. firma pak uvidi co lidi doopravdy chteji.
ja osobne to neberu jako nejakou tragedii, ze SW BF2 takhle dopadne. proste ji nekoupim a budu hrat neco jinyho, vyber z MP FPS je docela velkej. -
ty si vazne myslis, ze takovej gigant jako EA vyda prohlaseni, ze tensystem zmeni/upravi a nakonec nic neudela? to si ani tyhle satanasi nedovoli. samozrejme, ze boxy nezrusi, ale aspon to nebude tak okatej p2w jak naznacovala beta. coz sem snad napsal i v tom prvnim postu, nevim proc to tam nevidis v posledni vete.