Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po betě jsem zrušil předobjednávku a možná to koupím, až to bude za 30 euro kvůli singlu (jestli za to bude stát)
  • Ale no tak. Copak tě Talmud nenaučil slušnosti?
  • Asi nejde srovnávat SW a HW. Jinak by dle vaší logiky byly nejhorší neřádi Android a iOS. Si koupim drahej telefon a ještě mám na google play platit za to, abych si odemknul hry a další aplikace. Vydřiduši !
  • Mohl byste uvést nějakou firmu, které nejde o zisk, ale pouze o spokojené zákazníky?
  • Tak na NBA 2K, kde si clovek za prachy koupi pay2 win a ktery ma na metacritics 81 od recenzentu, 1.8 od uzivatelu
    a hejt na steamu to zatim nema :-D
  • Rejsek
    Tak samozřejmě, rozhodují prachy. Je to samozřejmě věc EA. Moje prachy nedostanou a tím to hasne. Jen se bojím, kam všude se ta rakovina, zrozená na mobilních telefonech, rozšíří *11*
  • Rejsek
    Víš proč bloudil Mojžíš s židy 40 let po poušti?........Jeden z nich tam ztratil peněženku *4*
  • Rejsek
    Já tě chápu moc dobře. Komentoval jsem spíš podstatu toho, jak to funguje. Určitě je pěkné, že tak ohleduplně a ochotně zareagovali na nevoli hráčů (čti: jsou po*raní až za ušima z hrozby nižších prodejních čísel), ale není v tom nic víc než jen to, že ten p2w posunou na trochu snesitelnější úroveň. Z tvého pohledu -> budou se to chcaní na tvou hlavu alespoň snažit vydávat za déšť. Já ti to nerozmlouvám, klidně jdi a kup si to, pokud si myslíš, že je to férové a v pořádku *3* Já ale nejsem pokrytec, proto utratím peníze za zábavu u jiného vývojářského studia.
  • Keď si kúpim auto vo fullke tak nebudem mať bloknutu klímu a obmedzovač na 100 km/h kým im nevysolím ďalších 20 000 euro. Takto vyzerá dnešný koncept predaja hier.
  • Jsem sám, kdo tenhle příspěvek moc nechápe?
  • to maš jako ve sportu nekdo trebuje 10 hodin denne a ješte ke všemu bere anabolika tak to není fer a nemáš ho jak porazit tak si proste do bicyklu namontuješ motor. Naneštestí je to proti pravidlum. ve hrách je to podobný. hráči se skillem kazí hru ostatním.
  • Jack1947
    bobe potom co si napsal že radši hraješ WOW pvp aby si mohl pwnit nooby" ... tak už tě nikdo moc nebere vážně, ty budeš ten zárodek úpadku F2p her.
  • Jack1947
    Jsem sám kdo tomu moc nepřikládá váhu ? ostatně, oni si vymyslí způsob jak rejžnout více peněz. Takže ve finále bude možnost si ty lepší zbraně/gear kartičky koupit kdo přece má čas plnit nějaké achievementy lol *7*
  • Mňa už za hry nebaví platiť, väčšinou ma hra po pár hodinách prestane baviť. najlepší je free 2 play model, kde ked odohrajem dosť hodín, nemám problem kúpiť nejaký premium obsah a podporiť vyvojárov.
  • Je to ako ked kupuješ auto. Máš základnú cenu a potom doplnky ako lepší motor, metalíza, klíma a pod. Auto ti pôjde aj v základnej výbave ale nebudeš na ceste najrýchlejší. Podla mňa je to normálne. Povedzme si narovinu tých 60€ za hru je dosť málo. A takto majú vývojári aspon motiváciu na hre pracovať dalej (patche, updaty atd)
  • Fifa vychází každý rok a lidi do toho rvou tísíce. Tak to bohužel je.
  • di už do prd*le s navážením se do židů, trotle
  • KronosDeret
    Nejsem fanda SW ani mikrotransakcí v placených AAA hrách, ale v tomhle hlavně lituju fanoušky, protože ty SW vždycky odrbou dokonale. A že EA jde o každý cent který vytýhne ze zákazníků je taky jasný. Nejde o hry ale o investory.
  • jak uz bylo receno mnohokrat, lidii muzou hlasovat penezenkou. kdo s timhle systemem nesouhlasi, nekoupi. komu nevadi koupi. firma pak uvidi co lidi doopravdy chteji.

ja osobne to neberu jako nejakou tragedii, ze SW BF2 takhle dopadne. proste ji nekoupim a budu hrat neco jinyho, vyber z MP FPS je docela velkej.
  • ty si vazne myslis, ze takovej gigant jako EA vyda prohlaseni, ze tensystem zmeni/upravi a nakonec nic neudela? to si ani tyhle satanasi nedovoli. samozrejme, ze boxy nezrusi, ale aspon to nebude tak okatej p2w jak naznacovala beta. coz sem snad napsal i v tom prvnim postu, nevim proc to tam nevidis v posledni vete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit