Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dalsi velkej problem vidim v tom, ze stejnej pocet ingame currency za zapas dostane kazdej v tymu, bez ohledu jak si vedl. jak ten prvni s 50ti fragama a tunou objectives co delal, tak ten posledni co zabil jednoho a jinak behal dokolecka v koute. at zije afk farmeni...
  • Tvůrci se to snaží "adresovat"? To překládal Homola nebo google translator?
    • Adamova inspirace v psaní vychází z českého překladu Mechanického Pomeranče.
    • ono je to sometimes stejný, jestli to translejtnul homola, nebo jestli to was google
    • MickeyMutant
      Co to je, ty čemu nerozumíš? Developeři adresovali problém jako inkomparabilitu expírijence z bety na jedné ruce a z completní hry na té druhé jedné.
  • Pokial budu ludia podporovat taketo sracky, bude to aj nadalej pravidelnostou, bohuzial
  • Tak na NBA 2K, kde si clovek za prachy koupi pay2 win a ktery ma na metacritics 81 od recenzentu, 1.8 od uzivatelu
    a hejt na steamu to zatim nema :-D
  • To vubec neni treba rozebirat .. staci si to nekoupit.
  • Po betě jsem zrušil předobjednávku a možná to koupím, až to bude za 30 euro kvůli singlu (jestli za to bude stát)
    • ja mam predobjednavku za 37eur, a taky sem po bete trochu vahal, ale uz s3 ru na to, stejne tenhle podzim pro mne nic jineho zajimaveho neprijde... kazdopadne swbf2 bude par mesicu od launche stat 20eur max. ted si uzivam season pass pro jednotku zadarmo :)
      • Jj taky hraju jedničku. Na konci měsíce vychází Wolfenstein :-)
  • Je mi to úplně jasný. Vývojáři se snaží a nejraději by tam ty microtransakce neměli vůbec, ale EA jim do toho zase kecá a proti tomu oni nemůžu nic.
  • ale je videt, ze kdyz se lidi ozvou a nadavaj masivne na neco, tak to donuti tvurce neco udelat (stejne jak to bylo s tim orc slayerem placenym DLC s podporou pozustale rodiny z radoby vsech prodeju). kdyby se nikdo neozval tak pri launchi asi muzem ocekavat plne p2w mechaniku bez omezeni.
    • Rejsek
      Až na to, že ta p2w mechanika tam bude stejně. To by museli přijít a na rovinu říct, že od tohoto modelu z důvodu reakce hráčů ustoupí. Nedělej si iluze. Konkrétně u EA beta už není beta, ale prakticky relase produkt 1:1. Na oj*bávání a oblbování lidí mají tyhle firmy celá oddělení, kde přemýšlejí jen nad tím, jek nejlíp to které h*vno zabalit do pozlaceného papíru. Jediné, co tyhle Mojžíšovy následovníky donutí změnit model, jsou brutálně nízké prodeje. Ale o tom si nedělám iluze zas já. Jelikož opak toho je právě to, díky čemu tu máme tenhle herní "skvost".
      • di už do prd*le s navážením se do židů, trotle
        • Ale no tak. Copak tě Talmud nenaučil slušnosti?
        • Rejsek
          Víš proč bloudil Mojžíš s židy 40 let po poušti?........Jeden z nich tam ztratil peněženku *4*
      • ty si vazne myslis, ze takovej gigant jako EA vyda prohlaseni, ze tensystem zmeni/upravi a nakonec nic neudela? to si ani tyhle satanasi nedovoli. samozrejme, ze boxy nezrusi, ale aspon to nebude tak okatej p2w jak naznacovala beta. coz sem snad napsal i v tom prvnim postu, nevim proc to tam nevidis v posledni vete.
        • Rejsek
          Já tě chápu moc dobře. Komentoval jsem spíš podstatu toho, jak to funguje. Určitě je pěkné, že tak ohleduplně a ochotně zareagovali na nevoli hráčů (čti: jsou po*raní až za ušima z hrozby nižších prodejních čísel), ale není v tom nic víc než jen to, že ten p2w posunou na trochu snesitelnější úroveň. Z tvého pohledu -> budou se to chcaní na tvou hlavu alespoň snažit vydávat za déšť. Já ti to nerozmlouvám, klidně jdi a kup si to, pokud si myslíš, že je to férové a v pořádku *3* Já ale nejsem pokrytec, proto utratím peníze za zábavu u jiného vývojářského studia.
      • Je to tak. Nestane se vůbec nic. RIP další potencíální zájem o dobrej mp..
  • ALHAZRED
    *12* *12* *12* *12*
  • Před Betou jsem i o koupi uvažoval ale pak víkendovém hraní se rozhodl že ne. A ano, hlavní roli v tom hráli ony lootboxy. Kdyby byla hra F2P tak neřeknu nic ale abych za to dával plnou cenu a ještě to bylo P2W tak to né přátelé. Rozdíly mezi obyč kartama a těma nejvyššíma je naprosto zcestný. Tady není ozdál v procentech ale rovnou v desítkách procent. Aby mě ve hře likvidoval někdo, kdo do hra narve víc peněz než já. Tak to ne.

Je mě to líto, protože třeba ty stíhačky byly fakt zábava.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit