Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EA.........od te uz si v zivote nekoupim nic.
  • ziaden miss ziaden dodge a podobne chujoviny.. hraj lolko, tam niečo take nenajdes
    alebo gw2 pvp i ked je to trochu o inom ako v lolku ale nahoda v boji teda urcite nefiguruje.
  • Ja by som privital nieco na system PvP co malo wowko ... nemozem si pomoct ale ako PvP a skill a pocit ked clovek vosiel do Battlegroundu a zacal tam marovat jedneho hraca po druhom nemalo chybu. Ale wowko malo nespocetne vela chyb ... clovek musel chodit Pve Raidy aby ziskal dobre itemy do aren a BGciek, nehovoriac o balance a prevladani kvantite abilit ci class nad balancom a kvalitou.
    Ale co najviac hneva a opravte ma ale co poznam neexistuje este hra ktora by bola urobena v style PvP ako wowko co ma ... ale bez platenia mesacnych poplatkov ... raidovania ... expenia ... lepsieho balancu a hlavne bez STASTIA - mam na mysli % crit chance ... proste cloveka islo trhat ked sa cakalo na 3 rany critu pak sa clovek zapol a to nekdy vyhravalo areny ... to iste plati aj o Lolku aj Dota 2 kde stale existuje to stastie a nahoda ako vygeneruje crit pripadne miss na % a podobne ... a pri velkych zapasoch prave taketo nieco moze rozhodnut takze to je taky najvacsi fail tychto hier ze sa povazuju za najviac skill hry pomaly a pritom je tam aj to stastie ktore moze rozhodnut kto vyhra ... proste je to daleko od cistoty skillu.
    Proste neexistuje momentalne taky typ hry a sam cakam ktora firma by sa pustila do takeho projektu ... pricom by to nebol mega projekt a ked sa dobre premyslia mechaniky ability, classy tak u PvP hracou zaruceny uspech.Stacily by zabavne BGcka a na rating a rebricky urcity typ aren.

Dota styli mi uz pridu take zastarale ... klikacka neskutocna ... to blbe obchodovanie pocas hry kazi hratelnost a dynamiku hry ... taktiez kamera ... ale hlavne ta myslienka stastie a percentyl najviac stve ... chyba tomu nieco zo StarCraftu kde nieje sanca % tam je jasne dany dmg hej alebo sa da abilita a furt vyjde ziaden miss, dodge % a podobne chujoviny

Sam som zvedavy kto sa hosti prvej takejto cisto PvP hry k stylu ako malo wowko ale bez tych hromady chyb a veci okolo coho sa clovek musel tocit koly tomu PvP lebo zatial taka skutocne neexistuje
  • LoL ? Facebook na hrdiny s absenci denie aby to bylo ko*ot friendly bych moc vazne rozhodne nebral
  • Pilgrim66
    Tak co přinejhoršíím to bude fail a nebude se to hrát, v lepším případě to přinese něco dobrýho. Nevim, v čem je problém s přesycením trhu u her teda... Nikdo tu nikoho nenutí to hrát.
  • kickasl
    tak stacilo by prinest nejake nove prvky, ale to se samozdrejme nestane
  • Že by uplně nejvíc mainstream MOBA typ DotA hra, která ukáže jak nejlíp vydělat? Hmm nice . Doufám že se přidají další společnosti ^^ *7*
  • Kozy
    Ano! Zjistíme co frčí a opět přesytíme trh!
  • mmm nova hra na hrdiny ? :-O jo od EA aha , ne diky ..
  • pokud jim to nevyjde, tak se na to určitě vykašlou stejně jako na battleforge...
  • To nemá smysl dělat něco nového(tento styl) když už jsou 2 a celkem populární...
  • Tak aj EA chce neaku hru kde budu mat plno fanusikov na niekolko rokov a nie len sezone :D.. A ked si zoberem politiku EA tak kazde DLC pribudnu dvaja hrdinovia.. najlepsie niekolko krat do roka? Pre peniaze by okopiroval aj Super Maria....
  • Viktor_H
    Ověřený koncept + nové prvky se vzájemně nijak nevylučuje...
  • langustyn
    k čemu to? dotu a LoL uz nic nepřekoná, tak radši vymyslete něco novýho...
  • Tuhle pisnicku uz jsem taky nekde slysel...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit