Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EA Games, challenge everybody, give us your money!
  • Očividne to hodne hráčov za problém nepovažuje
    http://www.ign.com/articles/2012/06/29/battlefield-3-premium-passes-800000-members
  • Jazz
    Teď je to moderní nadávat na EA, ale že je Activision stejnej, ne-li ještě větší pytel hoven, to už nikoho neseré.
    • Co to, já myslel že je to naopak *8*
      • charakter cloveka (korporace jeste slusnych ohleduplnych zaujatych) nelze zmenit takovy se clovek narodi... mmnt vlastne od vzniku korunek, dolaru, libry, yenu, franku, supeer eura atd. uz ano. Ta sila a hodnota orig. potisklych papirku a kovu je neuveritelna. Staci otevrit oci a kazdy komu de o tohle je pruhlednejsi nezli pruzracna studanka.
        Zase na druhou stranu vymenny obchod byl prece jen narocny
    • mě to sere u obou firem, proto se od nich držím dál a bf3 jsem nekoupil, cod už v žádném případě
    • No ja nevim,ale me prijde,ze na obe spolecnosti se nadava plus minus stejne.Ono v jejich pristupu k hracum ostatne moc velkej rozdil neni *1*
      • V první řadě jde vývojářským firmám hlavně o peníze a ne aby se ta dotyčná hra líbila uplně každému hráči.....
    • Jeden jako druhý. *3*
    • Takže ty stovky komentů o tom jak je CoD dementní pračka peněz jsou napsány z lásky?
      • Na Activision už všichni serou, ale EA má pořád dobré tituly, které by mohli příležitostně zničit.
      • JohnyTheZik
        tak ono nejde jen o CoD, celkove o Activision.. ma pravdu..
        • Já to řeknu asi takhle : Co jste dokázali Vy ????? U klávesnice je každej expert co?????
          • JohnyTheZik
            O.o o cem to mluvis :D? Ja jen rikam, ze ma pravdu, ze je moderni hazet spinu na EA a i na jiny, pritom to vsichni delaj pro prachy, na tom neni nic spatnyho.
            A ja toho ve svym kratkym zivote dokazal celkem dost, podle me :D (ne v herni branzi :D), ale proc bych ti to vubec mel rikat, to nevim :D
            • to JohnyTheZik : Omluvte mě všichni že budu sprostý ale musím to pánovi říci : VY JSTE ALE UKÁZKOVÝ IMBECIL.....
            • JohnyTheZik
              Bee :D.. Vsechna cest!
              A ja vim, s cim jsem souhlasil, neboj :)

Tebe to nezajima, presto ses na to ptal O.o.. tak ty jsi jiny logik!

S anglickou klavesnici, kterou pouzivam od mala, se diakritika tezko pouziva :D.. Umim s ni psat, ale nemam k tomu duvod. A jestli je pouzivani diakritiky znamkou inteligence, tak to fakt nevim :D. Kdyz uz ses do me oprel, tak muzu rict to samy - interpunkce ti nic nerika, ze? :) .. Pseudointeligente *6*
            • Tak to pozor s tim pytlem hoven souhlasíš taky dle tvýho komentu, samozřejmě jsem měl na mysli herní branži, to co si dokázal ty mě opravdu nezajímá, mimochodem diakritika ti nic neříká že? *5* Pseudointeligente *6*
  • Že jim to není trapné, sockovat furt.
  • Kronoss1
    Tak určitě. Jak vycucat ještě více peněz z kapes hráčů part 1.
    • O tom snad komercni tvorba her vzdycky byla. Akorat bych nerikal vycucat. Jde o dobrovolnou smenu, za sve penize dostavas protihodnotu. Nebo ty snad vycucavas vydavatelum jejich hry?
      • Kronoss1
        Aby ses nedivil, až za chvíli nebudeš platit za hru, ale za úseky hry a třeba ti hru udělají bez konce a když ho budeš chtít vědět, tak si ho budeš muset koupit.
        • walltar
          Taky sem si říkal proč se za ty nové konce v Mass effectu neplatí.
          • Kronoss1
            Tak určitě. Víš co, ee měli to udělat tak, že pokud chceme hlubší vysvětlení, tak si to musíme zaplatit a když si to nezaplatíme, tak si to nezaplatíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit