Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Súčasné mainstream fps hrajú snáď len tí dnešní priteplení puberťáci *11*
  • Kronoss1
    Aby ses nedivil, až za chvíli nebudeš platit za hru, ale za úseky hry a třeba ti hru udělají bez konce a když ho budeš chtít vědět, tak si ho budeš muset koupit.
  • Pete.palis
    ano 1 DLC zdarma...Karkhand, který už 95% hráčů vlastní *15*
  • nikdo z nikoho peníze netahá. já jsem si nový BFko zamiloval a chtěl jsem ušetřit za DLC tak jsem koupil premium a ušetřim na těch 4 DLC cca 350 kč to znamená jedno DLC zdarma. Radši si zaplatím DLC co rozšiřují hru než kupovat úplně novou hru jako je to u CoD, který nabízí ještě k tomu každej rok to samé... chybí variabilita herního stylu, která je v BF3 úžasná a čím víc bude DLC tím větší bude šíře hry. Každý si vybere svou oblíbenou mapu a styl.
  • trolo
    http://i47.tinypic.com/200qq07.jpg
  • mě to sere u obou firem, proto se od nich držím dál a bf3 jsem nekoupil, cod už v žádném případě
  • Jestli mají na mysli to, že si předplatím DLC (který by tak jako tak vyšli) za míň peněz tak v tom nevidím problém..
  • EA Games, challenge everybody, give us your money!
  • No ja nevim,ale me prijde,ze na obe spolecnosti se nadava plus minus stejne.Ono v jejich pristupu k hracum ostatne moc velkej rozdil neni *1*
  • O tom snad komercni tvorba her vzdycky byla. Akorat bych nerikal vycucat. Jde o dobrovolnou smenu, za sve penize dostavas protihodnotu. Nebo ty snad vycucavas vydavatelum jejich hry?
  • Očividne to hodne hráčov za problém nepovažuje
    http://www.ign.com/articles/2012/06/29/battlefield-3-premium-passes-800000-members
  • Jeden jako druhý. *3*
  • JohnyTheZik
    tak ono nejde jen o CoD, celkove o Activision.. ma pravdu..
  • Takže ty stovky komentů o tom jak je CoD dementní pračka peněz jsou napsány z lásky?
  • Jazz
    Teď je to moderní nadávat na EA, ale že je Activision stejnej, ne-li ještě větší pytel hoven, to už nikoho neseré.
  • Že jim to není trapné, sockovat furt.
  • Kronoss1
    Tak určitě. Jak vycucat ještě více peněz z kapes hráčů part 1.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit