Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To by se jim líbilo *1* A hlavně za každou službu solit jak mourovatý
  • Tahle MMO manie uz zacina byt trochu otravna.
    Vetsina tech MMO co se na nas ze vsech stran vali stejne za moc nestoji,pripadne i kdyz jsou slusne,tak nic noveho vetsinou neprinesou a po prvotni vlne zajmu stejne zacne klesat pocet hracu az nakonec hru zrusi,nebo prejdou na F2P model.
    A jak znam EA,tak tezko od nich ocekavat nejake novatorske MMO a lze ocekavat,ze se hry zbavi hodne rychle po tom,co se projevi trochu vetsi odliv hracu.
    To si muzou klidne nechat.
  • Trolove a normalni lide drzi pri sobe kdyz jdou do boje proti EA :D
  • JohnyTheZik
    Nacvičíte na tabletu kop na bránu na tabletu,
    naše staré hodiny bijí čtyři hodiny.
  • Shaker
    na to vam, EA, se*e bilej tesak
  • Phillios191
    me too !!!
  • nfs world uz vysie? naposledy som pocul o nom asi pred 2 rokmi a od vtedy vobec nic.. :D .. nie ze by mi to chybalo
  • Najvacia sranda je aj tak to ze ea nieco vyda urobi predtym mega promo a ludia sa dotoho pohrnu , potom po roku ohlasia koniec podpory :D takto nejak budu vyzerat ich online hry, nahrabat v zaciatkoch 10 000% investicii a potom sa na projekt vykaslat a vzdy dokola....
  • Veskoslav
    NFS World? To je to, když jsem měl papírově luxusní auta a pak mě předjel nějaký mamlas s popelnicí, co do toho narval X desítek tisíc korun? děkuji nechci.
  • A že už si EA obstaralo pěknou stáj...
  • problem je v tom ze s ea hramy nechce mat 70% ludi po dohrani/vyskusani nic spolocne:D
  • Trol.diskuzni
    Single-player gamer only, sorry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit