Přejít na výpis diskuzí
EA: Chceme z Originu udělat lepší verzi Steamu
22.6.2012 | Adam Homola
186 příspěvků
-
*1* *1* *1*
-
-
Čemu se tlemíš, trotle? Alespoň se snažej.
-
-
Taky se muzu snazit kvalifikovat s moji Fabii 1.4 do Le Mans a taky budu pro smích :)
-
-
S tou Fabii jsi ten origin ještě dost nadhodnotil *1*
-
-
-
-
Kdyby Origin nebyl povinný pro hry jako Battlefield 3 a Mass Effect 3, taková čísla uživatelů Originu by nikdy nebyla.
-
-
Přesně.
Ale ani chtění mít ME3 mě nedonutí si Origin nainstalovat. Z jejich EULA je mi zle.
Prostě ME3 hrát nebudu, nechat se špiclovat kvůli tomu nepotřebuju. -
Ještě přihoď FIFU 12 a jsme přesně na těch jejich "číslech"
-
To je jako - jůůů, jsme jediná benzínka v ČR a tankuje u nás skoro 5 miliónů lidí :D
-
-
tak mi brnkněte, až bude. zatim čau *3*
-
-
Ty si jako myslíš že v roce 2148 budeš mít stejné číslo? Naivko:)
-
-
Umírám smíchy. Obzvlášt s tou nabídkou her, že?:-D A cenou raději nezmiňovat. Navíc furt jedu na Beta Origin......A jediný důvod, proč mám Origin je Bf3 a ME 3 a povinost ho mít. Kdyby nebyla povinost, tak Origin má tak 1/10 současných uživatelů, protože absolutně nic nenabízí.
-
-
A nedá se takto argumentovat i v případě Steamu? Já si Steam instaloval kvůli CSku 1.6. Další lidí kvůli Half-Life 2 a další lidi kvůli jiné hře.
-
-
Tak jak jinak by jsi chtěl hrát CS než přes Steam?
-
-
Version 1.0: November 1, 2000
Version 1.1: March 13, 2001
Version 1.3: September 12, 2001
Version 1.4: April 24, 2002
Version 1.5: June 12, 2002
Vsechno CS a vsechno jelo bez steamu. -
-
No jo, ale masovka přišla až s 1.6:) Do té doby jsme to smažili spíše přes LAN:-D
-
-
1.6 byla diky steamu dobre monitorovana co se tyce poctu hracu, ale z myho okoli muzu rict, ze velky boom byl pri prechodu na verzi 1.5. Podle me mensi propojenost 1.5 se svetem vytvarela dojem, ze to hraje podstate mene lidi.
Navic, ligova scena 1.5 >> 1.6 :D
-
-
-
-
-
Steam zacal tak ze bol nuteny k HL2, keby nebol tak ho dnes nema nikto.
-
-
Já jsem HL2 hrál bez Steamu:)
-
-
Proč potom na ME3 potřebuješ Origin? *3*
-
-
Protože hraji MP a bez toho to nejede? A protože mám online uložené pozice v Cloudu na Originu?:)
-
-
-
-
presne tak - muj pripad, nechapu jak se muzou chlubit s 11 mil. uzivateli, kdyz zrejme drtiva vecina byla donucena si org poridit kvuli me3 a bf3. Ale je pravda, ze sem si tam predevcirem koupil mirror edge a dead space 2 celkem za 10 ecek.
-
-
Já kupoval Dead Space 1+2 za 9,99 na Steamu tak 2 měsíce zpátky.
-
-
-
Steam nikdy nedoženou !! Ten je prostě o kus napřed a už ted se mi zdá skoro dokonalej.A rači budu podporovat Valve než EA .Stejně tam natáhli tolik lidí jenom kvůli Battlefieldu 3 . *3*
-
-
Steam taky kolik roků už funguje... by mě zajímalo, jak jim to šlapalo, když začínali určitě 100% podle tebe, že? No jo omotali si tě kolem prstu :)
-
-
Prober se a přečti si můj příspěvek znova ;)
-
-
-
"A když se podíváte na fakt, že si Origin stáhlo přes 12 milionů lidí..."
Kolik z nich jen a pouze kvůli BF3 / ME3 s tím, že samotné funkce Originu používají v minimální míře? -
Já jsem si tu debilitu nainstaloval jen proto, abych mohl hrát BF3 ... a někdo to vyzdvihuje, jako bych si to stáhnul protože jsem chtěl. To mě dost vadí pánové a dámy. *10*
-
Kdybych nebyl nucen mit origin kvuli Battlefield 3 tak ho nikdy nemam.
-
-
kdybych nebyl nucen mit steam kvuli l4d a epizodám half-lifu tak ho vubec nemam *5*
-
-
Na Steam jsem si už zvykl a rozhodně nehodlám měnit. Každou chvíli nějaká sleva až 75%, přátelé, komunita, automatické aktualizace, echievementy, podpora indie titulů, Steam Workship a další výhody. Samozřejmě krabice je krabice, ale ruku na srdce komu se na ty krabičky jenom nepráší a od nákupu na ně nešáhnul. Navíc velké akce tymu Summer camp či vánoční slevy vám dávají možnost získat nějakou tu hru zdarma. A co nabízí Origin? Při zapínání div mi nezamrzne počítač, předražené hry, nezajímavý vzhled, a to vše jenom kvůli pár hrám. Nedávám jim za současné situace žádnou šanci.
-
-
"Při zapínání div mi nezamrzne počítač" Cože? :D
-
-
Hehe, projednou je EA i vtipné... *1* *1*