Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím může mi nějakej hráč na playstationu 3 říct jestli je televize co má 100hz dostatečná pro hraní. Hry na PS3 běží buď na 30 nebo na 60 FPS ale zajímalo by mě jakej je rozdíl mezi třeba 100hz a 200hz televizí.
    Dík za odpověď
    • To je uplně jedno, stačí i 50hz klasická. Ideálně si kup plazmu (600hz) a odezva 0,001 ideální na hraní, pokud chceš tohle řešit.
      • Mno stačí i 50hz. Můj kámoš hraje na komplu s 20-30 fps a taky tvrdí že to stačí a další zas mele něco o tom že hrát se nedá s míň jak 150fps. Já považuju na PCčku ideální rychlost 60hz a něco podobnýho očekávám i od konzole
    • na konzole hry ti stačí 24Hz *15* *7*
      • To asi těžko mno mohl jsem čekat že na games mi odpoví nějaký chytrák
        • Tak to se ti omlouvám .
  • Já osobně mám origin radši už teď. Steam je na hovno, hry na něm předražený a při instalaci si člověk ani nemůže vybrat umístění.
    • Že si ty neumíš instalaci vybrat, je jen tvůj problém. Zbytek je je pokus o flamewar. Líbit se ti samozřejmě může cokoliv, nikdo ti to nebere *4*
    • Tak to vybrání umístění je sice škoda, ale udělat se to na Steamu samozřejmě dá, když člověk není línej.
      • Nebo blbej.
    • Ještě jsem se u Steamu nesetkal s hrou u které bych si nemohl vybrat místo umístění a s tím předražením ? ... Origin má Battlefield dražší než u nás v kameném obchodě tak nevím :D
    • Veskoslav
      I na trolling a vyvolání flame slabé:)Nebo by jsi se měl vrátit na ZŠ, když nepoznáš vyšší a nižší cenu:)

P.S: Dead Space I+II 9,99 Euro Steam, Dead Space II Origin za 9,99 Euro. Bf3 Origin 49,99 Euro, JRC v Tesco Ostrava 899 Kč. A změmu umístění lze změnit, ale na to musíš šášulo použít mozek:)

Spokojený Jidrřišku?
      • jindra.veliky
        Na steamu uz plati jeden dolar = jednou euro = jedna koruna? *1*

hlavne ze tam mas (editováno v 13:58) *15*
  • jindra.veliky
    Ja jim drzim palce ale to je tim ze nejsem fanboy takze muj nazor je spatnej. *4* Zatim nejlepsi je na originu ze mu netrva pul minuty nez se spusti.
    • že ti trvá než se spustí to je ale chyba u tebe ,já to mám během par vteřinek
    • Veskoslav
      Steam 5 sekund na start, Origin to samé.
      • jindra.veliky
        mozna tak jestli je to jedinej program v PC.
        • Veskoslav
          To, že máš zaprasené pc nesmysly, to není problém Steamu.
          • jindra.veliky
            Nemam. To je kruta pravda. Nejlepsi je kdyz kliknu na ikonku steamu a nic se nedeje. Tak znova...a znova...a jeste jednou. Tak tedy ctrl+alt+del --> procesy ukoncit Steam (kterej nikde spustenej neni) a pak znovu spustit.
            • No zaujimave ze ja taky problem nemam vobec. Hladaj chybu inde..
    • Však až ho vylepšej, tak se bude startovat treba i déle *3*
    • fandit == fanboy *2*
  • Pokud nekdo chce udelat lepsi verzi nez je steam, proc ten origin rovnou nezrusi? To by byla ta nejlepsi verze. Ideal kdyby to bylo i u steamu :)
  • A jak? Tím, že tu máme x-let betaverzi?
  • filias
    Čím víc konkurence, tím lépe. Ale EA se bude muset ještě hodně snažit aby mě přesvědčila.
    Teď mám GOG na staré a Steam na nové. Origin mám sice už hodně dlouho, ale jen kvůli tomu, že na Steamu nešlo registrovat EA krabicovky. A to nikdy.

Ale abych si tam ty i hry i kupoval? Za ty ceny?
  • Autor článku by měl přestat psát o zbytečnostech.Prej udělat v dnešní době jen docela dobré MMORPG je těžké blablabla 4 roky blabla na world of warcraft se pracuje už 10 let a je to na něm vidět (vanila wow = the best)a pak jedno velké BLA přes zbytek článku.
    • spíš co si napsal ty mi přišlo jako žvatlání.
    • Veskoslav
      A není to pravda? Udělej masám přistupné MMO, které bude dobré a bude mít nové nápady. Mě baví třeba EVE Online, ale to většinu hráčů odradí, protože to není stupidita a musí se u toho přemýšlet a bez znalosti angličtiny, takřka nehratelné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit