Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když myslí, ale zlatý GoG. Je něco jako EVE Online vs WoW vs SW:TOR. Konkrétně na to jde jinak a nekopíruje "standart".Má to být alternativa ke Steamu, né jeho kopie *6*
  • V případech kdy po mě hra chce origin jsem rád že jsem pirát...
    • 1+
  • PS3Hrac
    Jak by řekl Borat....... To Vtip! *1*
  • rami.cz
    LOL *1*
  • Spades
    Co je to za volovinu? Jak můžou lidi přejít na Origin, když oba mají úplně jiné hry?
    Kdyby někdo vydal hru na obou zároveň, šel by sám proti sobě, protože by pak hráči nemohli hrát mezi sebou, a to by rozdělovalo komunitu...
    • Volovina uz je to, ze spousta her bez steamu nebo bez originu nespustis, to je ta kravina. Kdyby byl steam a origin neco na zpusobu socialni site s moznosti nakupu a integoravny eshop s lepsima nabidkama, pak by meli smysl.
      Ty kecy v clanku o tom, ze si origin staho 12 milionu lidi je zcestne. Co meli delat pokud si chteli zahrat napr. battlefield, nebo mass effect 3. Proste musel jinak by jim to nefungovalo a presne tak je to i na steamu.
  • MickeyMutant
    "DeMartini použil také pěknou analogii s dinosaury. Kdyby prý koncem druhohor nepřiletěl asteroid nikdy by nevymřeli, savci by nedostali prostor a nevznikl by člověk. Dnes už si na tu dobu nikdo ani nevzpomene, ale před savci byl dinosaurus v podstatě "standard" pro živočicha. Jenže pak přišli savci a z nich se vyvinul člověk a pak i DeMartini."

Teď ještě počkat na ten asteroid a Origin to má v kapse.
    • Myslis tuhle dobu? :)
      http://www.youtube.com/watch?v=f3x91NE7obI
      • MickeyMutant
        To myslí DeMartini, ne já. Předpokládá, že to je záznam normální pracovní schůzky ve Valve a ten tlustší je Gabe. A pak se jim v EA snaží ze všech sil vyrovnat.
  • Bože bože kam to pc paření dopracovalo, ještěže mám momentálně Xbox... nicméně nedělám si iluze, přijde za chvíli doba, kdy se dokurví veškeré paření na všech platformách tady těma rádoby inovativníma sračkama.
    • Máš pravdu mám kompl a dost drahej a stejně jsou s ním pořád nějaký problémy, něco se reklamuje, něco se zase*e atd. Už mě to neba du kupovat konzloi.
      • oprava: konzoli
        • aby na tebe i ta konzole nebyla složitá hele *1*
          • Říká někdo komu beztak kompl koupili rodiče už sestavenej a připravenej k hraní
    • jindra.veliky
      boze, ty si stezujes na PC a mas platformu na ktery musis jak nejvetsi hlupak na zemekouli platit za obycejny Multiplayer
      • Já si nestěžuju na pc, ale na ty sračičky okolo. A za MP platit nemusím, protože ho nehraju a je mi ukradenej víš :)
        • jindra.veliky
          ty "sracicky okolo" jsou i tak tvym standardem.
          • Ani bych neřekl, já jen zmáčku tlačítko na ovladači, počkám pár vteřin a hraju ... simply clever dude :) Nemusím nic instalovat, nastatovat, srá* se s tím jestli se mi něco škube neškube a dalších milion pitchovin okolo ... Just turn on and play bro :)
            • jindra.veliky
              to nemusi ani uzivatel Nokia 3310 a nikdo nerika ze je na tom lip *4*
  • Porad nechapu, co od toho lidi ocekavaji. Od steamu, stejne jako od Originu chci: moznost hru koupit a moznost hru spustit. Co dalsiho se s tim da delat?
    • Na originu mam jen bf3 a samotny origin dost ignoruju, takze nevim, ceho vseho je schopen.
      U steamu mimo obchodu je pro me nejpouzivanejsi funkci chat a game overlay, ktery umoznuje chat ve hre a web browser, takze nemusim alt+tabovat, coz u nekterych her znamena cekat u problikavajici obrazovky(kdyz nejde nastavit fullscreen windowed mod). Pak je tady synchronizace ulozenych pozic mezi pocitaci(protoze pouzivam 2, tak uz nemusim pouzivat na tohle jiny sync SW) a pro hracicky jsou tady achievmenty a jejich porovnani s ostatnimi hraci.
      • O webbrowseru behem hry jsem nevedel, to vypada velmi zajimave.
    • Má to vlastní komunitní skupiny, diskuze, počítá to staty z her co používaj steamworks, nevím jak CS1.6 které zminuješ, ale v L4D i počet vystřelených nábojů, počet HS a podobně. Automatické patchování her, relativně slušný support, píše to i novinky apod.
      Dá se toho vyjmenovat hodně, tohle jsou jen první věci co mě napadli.
      • Diky moc, aspon nekdo mi to normalne napsal. CSko takovyhle vymozenosti nemelo :)

Predpokladam jsem, ze to budou takovehle vecicky ohledne statu atd., ale porad jsem myslel, ze tam jsou i vetsi veci, kdyz to dokaze vytvaret tak velky flame mezi Steam x Origin.
        • No ja uz tam dlouho nic nedelal tak si nepamatuji všechny featury. Ale to nejzákladnější jsem snad pokryl. Jo samozdřejmně je tam game overlay, který Ti umožnuje chatovat ze hry, a sledovat kteří tvý kamarádi hru hrají, pokud hra využívá přímo steam API a ty hraješ třeba online...dejme tomu L4D a Tvůj kamarád ho má taky má zapnutý steam, můžeš ho dvouma klikama pozvat přímo do hry ve které jsi ty, a jemu přijde pozvánka jen na ni klikne a hned se mu pustí hra a připojuje se k Tobě na server. ... to je obecně nejlepší vychytávka :)

Vidíš jací kamarádi hrají jaké hry, jak dlouho je hrají, popř co na to říkají, jakých dosáhli výsledků...můžeš si tím udělat názor o hře než ji koupíš třeba.
    • Však on ten Steam je těmahle buzíkama tady taky celkem přeceňovanej...
    • Veskoslav
      Viděl jsi někdy Steam?
      • Narozdil od tebe aspon odpovim na otazku, na kterou reaguju:

Steam jsem zalozil pro hrani CS 1.6, coz byla jedna z prvnich provozovanych her na nem. Za 9 let pouzivani jsem to nikdy nepouzil na nic jinyho, nez na nakup hry a spousteni.
      • Viz. horni post.

Lidi by uz konecne meli prestat predpokladat, ze kazdy post tady ma vyvolavat flame.
    • Pokud to nevíš doteď a nevidíš rozdíl, tak nemá smysl čímkoliv argumentovat
      • Co to meles? Me nezajimaji zadny rozdily, ja se lidsky ptam, co vsechno tam lidi delaji krome nakupovani her a jejich spousteni.
        • A co ti brání pustit Steam a prolézt si ho? Místo nesmyslnýho psaní pod článkem? Pokud tam výhody nevidíš a stačí ti pustit hra, tak platí to, co jsem napsal výše. A taky jsem to nebral jako urážku. Prostě konstatování. Tak se klidni s tím, co kdo mele. Já třeba nemusím facebook a taky se nechodím ptát lidí k čemu jinýmu jim je, než k chatování. (příklad)
          • Diskuse pro Článek EA: Chceme z Originu udělat lepší verzi Steamu.

V samotnem clanku neni napsano, ceho se to tyka, tak jsem se zaptal v diskuzi. V drivejsich dobach takhle diskuze fungovaly. Vzhledem k tomu, jak moc se odpovedi vyhybas to taky nevis, takze na me ani nemusis reagovat.
            • ok, tak už nic ;) já si to přečetl, až když jsem to napsal
            • Ježiš, já tě vážně nechtěl urazit.Fakt promiň Ale prostě když si stáhneš ty dvě aplikace a vidíš pozadí distribuce, tak to za chvíli zjistíš, tak aspoň nějakej nástřel, jen čím začít -co tam vidím já (prostě zastávám názor, že je lepší si to osahat než se na to koukat - platí jako u ženský):
              obě dneska už musíš mít, pokud máš hry legal, ale jsou tam rozdíly,napíšu jen to hlavní,plusy i mínusy:
              Steam + a -:
              +časté akce+chování k zákazníkovi+není spyware(šmejdí jen se svolením(není nutné povolit) a jen hw+instalované programy ne ve všem)+výsledky šmejdění jsou veřejně a zdarma dostupné a pomáhají vývojářům k nastavení požadavků do her+možnost použít instalačku nelegal hry k origo steam verzi jedním elegantním postupem+velká komunita na fórech ochotná poradit přístupná ihned z aplikace+overlay ve hře je funkční, dá se v něm surfovat+achievementy přímo v klientovi+komunitní funkce+chat v záložkách+automatické aktualizace (vč. release notes!)+steam cloud(i na screeny)-nefungující offline režim(k jeho puštění musí být člověk online)-pomalý klient browser,i přes jádro chromium-ceny občas stejné Euro/Dolar
              Origin:
              +rychle se pouští+snadná dostupnost klíčů+fungující offline-šmejdí jak chce kam chce(pro mě zásadní)-klient opravdu ubohý, přeskinovaný EADM-absence všeho, co má steam,viz.výše
            • Odpoved uz jsem dostal, tak to tady muzeme uzavrit *3*
              ----------------------------------------------------------------
  • Mně se fakt líbí ti dnešní zarytí pc playeři ... jo dřív pc bylo hardcore, ale jen proto, že hardcore byly i hry ... co jsme předváděli na šampionátů v Quake, o tom se mnoha dnešním hráčům ani nezdá... Dnes je bohužel doba taková, že na paření her typu BF3 mi fakt bohatě stačí konzole a pohodička .... nějaký headshoty, rocketjumpy a ultraskilly se už dávno nehraje v běžném mainstreamu ... je to tak, přiznej si to nebo mínuskuj .. :)
    • ale nepovídej, hry co vychází teď na konzole vycházely na PC už před deseti lety, jediný rozdíl je v pokročilejším technickém zpracování, absenci příběhu a změněném názvu, jinak jsou ty hry jak přes kopírák
      pokud se chcu vystřílet nebo vymlátit, zapnu Max Payne 2 nebo Diablo 2.. a ejhle, jednoúčelná konzole za 7 litrů a Call of Duty -bůhvíkolik- za -bůhvíkolik- najednou není potřeba *6*
    • Svatá pravda. Ale i tak je pořád hardcore, protože na konzolích tohle nenajdeš (možná jo no, ale bez myši...). A proto budu radši zarytější PC player *5*
    • miker17
      http://www.youtube.com/watch?v=W1ZtBCpo0eU
      http://www.youtube.com/watch?v=C4yIxUOWrtw&feature=related
    • Team fortress 2
  • miker17
    http://www.youtube.com/watch?v=Hr0xHf4yu1o *1* *1* *1* *1*
    • je mozny aby smich byl desivej... diky fakt, dneska neusnu
    • http://www.youtube.com/watch?v=74IiVqzyiNQ *3*
      • http://www.youtube.com/watch?v=DEHsMTyAAwE&feature=related
        • Amylee.Anderson
          Tan se stejně směje nejlíp....asi se na to zas podívam :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: