Přejít na výpis diskuzí
EA: Chceme z Originu udělat lepší verzi Steamu
22.6.2012 | Adam Homola
186 příspěvků
-
hele je fuk o cem to je... v tyhle bitve budem za viteze hlavne my
-
origin mam jen kvuli bfbc2 a bf3... trosku se zlepsilo prostredi, ale jinak nic... a ceny? HRUZA ! z aktivoval jsem tam taky par krabic a neco co jsem mel na steamu od ea. tot vse. konkurence steamu bude jen v pripade MASIVNICH sale akci.. jinak to nevidim. to by ale pana BoBBICKA klepla pepka. :D
-
-
Divný, BFBC2 hraju ze Steamu :)
-
-
no bfbc bolo este aj na steame aj myslim ze je...ale na origine bola aj akcia za 5€...no ja som si objednaval cdkey a ten siel aktivovat len na origine zial...ale BF3 uz iste nezahras zo steamu ;)
-
-
Však já mám BFBC2 jen protože byla na Steamu akce " za 7€ včetně Vietnamu", nebo tak něco. *4*
-
-
-
-
Ještě kdyby tak chtění stačilo. Jsem zvědav jak doženou 10let vývoje a zkušeností. A navíc jak chtěj udělat něco lépe tím, že to chtěj za každou cenu. Když ve Valve probíhá vývoj trochu jinou, nenásilnou cestou. Tomu se konkurovat nedá.
-
-
Co je nenasilnyho na tom, ze si musite nainstalovat Steam, abyste mohli hrat Half-life 2?
Origin dela uplne to samy co tenkrat delal Steam. A kdo si mysli, ze Steam byl bez problemu... v prvnim tydnu provozu, Steam mazal instalaci Counter Strika 1.6 a tahat 500mb pred 9 lety nebylo nejsnazsi. -
-
Já psal že vývoj probíhá nenásilnou cestou. Ne šíření produktu. Ale je to pochopitelné, Valve napsalo Steam je jako DRM ale jako platformu s určitou API, a jejich hry prostě tu API potřebují, tudíž je vyžadován. Ale rozumím jak to může připadat a omezovat. O tom tu diskutovat nechci. Jen je to něco, čeho Origin IMHO nedosáhne.
-
Jenže to bylo kdysi dávno, kdy žádná podobná služba neexistovala. Dneska je úplně jiná úroveň sw i hw, takže jsou logicky požadavky vyšší. Nebudu přece někoho omlouvat jen proto, že někdo byl 10 let zpátky ve stejné situaci. Když ta současná firma má dokonce i lepší finanční zdroje než měli tenkrát a lepší přístup k pracovním silám atd. Prostě jabka hrušky.
-
-
Sice pises, ze pred 10 lety bylo jina uroven SW a jine pozadavky, ale to, ze ti to samo smaze data neni omluvitelny ani pred 10 nebo 15 lety.
Ja se nikoho nesnazim omlouvat, jen rikam, ze Steam, stejne jako Origin, byly v pocatecnich fazich oba na h*vn*. -
-
však já ti rozumím, jen dnes už to je o tom, že jsou základní úskalí probádána a není to jako tehdá. Prostě když se ohlédnu zpátky, tak to sice omluvitelné není, ale dnes už by měla nová služba startovat propracovaná od začátku, ne řešit základní nedostatky.
-
-
-
-
-
EA jsou šílený trollové :D
-
Nečinný Origin 48 % výkonu CPU. Co to kurrva je?....Optimalizace jak prase.
-
Porazit steam je jednoduche, staci mit rozsahlejsi nabidku her a rozsahlejsi slevy, treba 90 %. A take vyrazneji a driv zlevnovat novinky. Lidi tam pak radi prijdou sami.
-
-
Skvělá teorie :) Mít vlastní restauraci je také jednoduché, stačí prodávat knedlo, zelo, vepřo za 35 Kč a dělat víkendové akce vše zadarmo a lidi už tam taky přijdou sami.
-
-
Sice chápu jak to myslíš, ale steamu tam kde je právě slevy dost pomohli.
Origin mám jen kvůli B3 a do jejich obchodu se už ani nedívám, protože to nemá smysl. Krabicovka s poštovným z ČR vyjde skoro vždycky levnějc (i když to na steamu u novinek to samé. ale za pouze u novinek).
-
-
-
jo jasne *1*
-
Origin nepouzivam od te doby co mi to pri kade instalaci nebo upgradu pise ze se mam prihlasit na admin ucet (ano mam admin ucet, zkousel jsem to spustit jako admin, preinstalovat origin i os ale proste nejde furt to pise........)
-
Tak to maj pred sebou jeste poradne dlouhou cestu...
-
:D vtip dne