Přejít na výpis diskuzí
EA: Chceme z Originu udělat lepší verzi Steamu
22.6.2012 | Adam Homola
186 příspěvků
-
V EA jsou vtipálci koukám *1*
-
Steam nikdy nedoženou !! Ten je prostě o kus napřed a už ted se mi zdá skoro dokonalej.A rači budu podporovat Valve než EA .Stejně tam natáhli tolik lidí jenom kvůli Battlefieldu 3 . *3*
-
-
Steam taky kolik roků už funguje... by mě zajímalo, jak jim to šlapalo, když začínali určitě 100% podle tebe, že? No jo omotali si tě kolem prstu :)
-
-
Prober se a přečti si můj příspěvek znova ;)
-
-
-
Zdravím může mi nějakej hráč na playstationu 3 říct jestli je televize co má 100hz dostatečná pro hraní. Hry na PS3 běží buď na 30 nebo na 60 FPS ale zajímalo by mě jakej je rozdíl mezi třeba 100hz a 200hz televizí.
Dík za odpověď -
-
To je uplně jedno, stačí i 50hz klasická. Ideálně si kup plazmu (600hz) a odezva 0,001 ideální na hraní, pokud chceš tohle řešit.
-
-
Mno stačí i 50hz. Můj kámoš hraje na komplu s 20-30 fps a taky tvrdí že to stačí a další zas mele něco o tom že hrát se nedá s míň jak 150fps. Já považuju na PCčku ideální rychlost 60hz a něco podobnýho očekávám i od konzole
-
-
na konzole hry ti stačí 24Hz *15* *7* -
-
To asi těžko mno mohl jsem čekat že na games mi odpoví nějaký chytrák
-
-
Tak to se ti omlouvám .
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Hr0xHf4yu1o *1* *1* *1* *1*
-
-
je mozny aby smich byl desivej... diky fakt, dneska neusnu
-
http://www.youtube.com/watch?v=74IiVqzyiNQ *3*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=DEHsMTyAAwE&feature=related
-
-
Tan se stejně směje nejlíp....asi se na to zas podívam :D
-
-
-
-
Mně se fakt líbí ti dnešní zarytí pc playeři ... jo dřív pc bylo hardcore, ale jen proto, že hardcore byly i hry ... co jsme předváděli na šampionátů v Quake, o tom se mnoha dnešním hráčům ani nezdá... Dnes je bohužel doba taková, že na paření her typu BF3 mi fakt bohatě stačí konzole a pohodička .... nějaký headshoty, rocketjumpy a ultraskilly se už dávno nehraje v běžném mainstreamu ... je to tak, přiznej si to nebo mínuskuj .. :)
-
-
ale nepovídej, hry co vychází teď na konzole vycházely na PC už před deseti lety, jediný rozdíl je v pokročilejším technickém zpracování, absenci příběhu a změněném názvu, jinak jsou ty hry jak přes kopírák
pokud se chcu vystřílet nebo vymlátit, zapnu Max Payne 2 nebo Diablo 2.. a ejhle, jednoúčelná konzole za 7 litrů a Call of Duty -bůhvíkolik- za -bůhvíkolik- najednou není potřeba *6* -
Svatá pravda. Ale i tak je pořád hardcore, protože na konzolích tohle nenajdeš (možná jo no, ale bez myši...). A proto budu radši zarytější PC player *5*
-
http://www.youtube.com/watch?v=W1ZtBCpo0eU
http://www.youtube.com/watch?v=C4yIxUOWrtw&feature=related -
Team fortress 2
-
-
vzdy ked vidim niekde EA s nejakym blabolom tak sa naseriem za koniec ME3, nejak si neviem pomoct :)
-
-
Tak si sezen psychiatra. Ten ti treba pomuze. *7*
-
-
A třeba takovej háček nebo čárka nad písmenkem ti nic neříká co?
-
-
-
Bože bože kam to pc paření dopracovalo, ještěže mám momentálně Xbox... nicméně nedělám si iluze, přijde za chvíli doba, kdy se dokurví veškeré paření na všech platformách tady těma rádoby inovativníma sračkama.
-
-
Máš pravdu mám kompl a dost drahej a stejně jsou s ním pořád nějaký problémy, něco se reklamuje, něco se zase*e atd. Už mě to neba du kupovat konzloi.
-
-
oprava: konzoli
-
-
aby na tebe i ta konzole nebyla složitá hele *1*
-
-
Říká někdo komu beztak kompl koupili rodiče už sestavenej a připravenej k hraní
-
-
-
-
boze, ty si stezujes na PC a mas platformu na ktery musis jak nejvetsi hlupak na zemekouli platit za obycejny Multiplayer
-
-
Já si nestěžuju na pc, ale na ty sračičky okolo. A za MP platit nemusím, protože ho nehraju a je mi ukradenej víš :)
-
-
ty "sracicky okolo" jsou i tak tvym standardem.
-
-
Ani bych neřekl, já jen zmáčku tlačítko na ovladači, počkám pár vteřin a hraju ... simply clever dude :) Nemusím nic instalovat, nastatovat, srá* se s tím jestli se mi něco škube neškube a dalších milion pitchovin okolo ... Just turn on and play bro :)
-
-
to nemusi ani uzivatel Nokia 3310 a nikdo nerika ze je na tom lip *4*
-
-
-
-
-
-
Lepsi verzi Steamu? Tim, ze reknou ze na te jejich s r a c c e nebudou zadne slevove akce jako na Steamu. No, good luck boys.
-
-
To ze Steam tema svejma slevovejma akcema jen skodi PC trhu je pravda. Kazda druha socka si pak rekne: Nebudu kupovat pri vydani. Radsi si pockam nez to bude Ttlustoprd Gabe prodavat za 5 euro a pak si to koupim." Vyvojar pak uvidi z prodeje tak 3 eura ktery nepokryjou ani naklady na zakladni podporu.
-
-
Neřekl bych, že Steam se slevama škodí PC trhu. Pokud nabídne titul se slevou, zisk se dohání tím, že se prodá daleko víc kopií než za standardní cenu. Další výhoda (pro hry, kde je multiplayer) je v tom, že do hry přibudou noví lidé, rozšíří se hráčská základna a hra ožije.
Neméně důležité je to, že každý vlastník hry je potencionální zákazník pro další díl hry či jinou značku stejné společnosti.
Navíc tyto akce můžou klidně sloužit i k částečné legalizaci nějakého hráče, který titul dříve stáhnul, dohrál a v současné době zjistí, že se hry dají kupovat za rozumnou cenu v akcích na steamu, uvidí tam tu svou hru ve slevě za 5e a koupí si jí. A pro tu firmu je pořád lepší menší zisk než žádný a jelikož se bavíme o digitální distribuci, kdy jsou náklady na výrobu kopie nulové není absolutně co řešit. Můj pohled jako vydavatele by byl, že v akcích prodám kopie, které bych za plnou cenu neprodal, což je zisk navíc. -
Tak on předně není žádný racionální důvod, proč by měly elektronické verze hry stát stejně a nebo dokonce více než krabicové verze. Takže já když kupuju elektronickou verzi nějaké hry, tak téměř vždy v nějaké akci. Za plnou cenu kupuju pouze krabicové verze (výjimkou můžou být hry, které vychází pouze elektronicky jako třeba Legend of Grimrock apod.)
Příklad: Hitman Absolution..cena krabicové verze 999-1099 Kč. Standardní cena elektronické verze 1299 Kč, nebo respektive 1170 Kč teď v předobjednávkové akci (končí za týden, pak bude opět 1299) na Steamu.
Nice, na tohle se jim můžu akorát tak vys**t a koupím si krabicovku. Proč stojí elektronická verze více, když nemusí nechat dělat krabice, lisovat DVD, tisknout manuály, nechávat podíl velkoobchodům a maloobchodům, platit přepravu..? Jasně, údržba serverů něco stojí, ale rozhodně ne tolik, aby to ospravedlnilo cenu vyšší než u fyzické kopie hry. -
vetsina her nema vetsi hodnotu nez 10 EUR - support pro jednotlivce prakticky neexistuje. Vubec se nedivim, ze spousta lidi ty hry krade a nemaji moralni problem, ostatne proc taky, kdyz ta koupena verze krome toho ze je legalni nema zadnou dalsi pridanou hodnotu. To je trosku malo.
-
-
-
"A když se podíváte na fakt, že si Origin stáhlo přes 12 milionů lidí..."
Kolik z nich jen a pouze kvůli BF3 / ME3 s tím, že samotné funkce Originu používají v minimální míře? -
hele je fuk o cem to je... v tyhle bitve budem za viteze hlavne my