Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Steam používám hraju přes něj. Ale co to je vůbec ten Origin?:D radši ani o něm nechci slyšet !!! *1*
  • Není. Stačí si přečíst, co všechno spuštěním Originu člověk musí nedobrovolně o svém PC, nainstalovaných aplikacích atd. prozradit. Bloknout se to nijak nedá. U Steamu jsou podobné výzkumy zcela dobrovolné.
  • Mato1987
    Hmm mp ma u cod nikdy nelákal, keď som si chcel zahrať multipliayer tak som si pustil battlefield
  • Tikov
    ale houbelec ovládají je zločiní hašašíni
  • Tikov
    Uznávám že UO kampaň byla celkem krátká, ale zase to vynahrazoval skvělý MP.
  • Cože? Left 4 Dead 2 cipovina pro mainstream nooby?
    Jindro, Jindro, kdy ty konečně dostaneš rozum? *7*
  • Nevím, kdo mu dal ten jeden palec dolů, ale já souhlasím. Většina her od EA jsou braky. A když už se najde kvalitní titul, EA si ho vezme pod "ochranná" křídla a udělá z něho brak. Vezmeme si příklad. Dragon Age. Ano, Dragon Age Origins taky bylo vydáno pod EA, ale bylo vyvíjeno BioWare ještě předtím, než se BioWare přidalo pod EA. A Dragon Age Origins byla kvalitní hra, dosta kvalitní. A Teď se podívejme na Dragon Age 2. Dopadlo to špatně, co si budem nalhávat. Ale u EA jsou i kvalitní tituly. Třeba nové díly Fify a NHL mě dost bavili, Mass Effect kupodivu taky ještě nezkazili.. i když ten konec třetího dílu.. alespoň že byl vydán Extended cut.
  • Erien
    Když vás tady vidím, napadá mě otázka, zda budete pracovat na překladu SimCity.
  • Mato1987
    ale stále nerozumiem či cod4 považuješ ako za posledný dobrý diel cod, alebo či až aj cod4 bol špatný.
  • Tak místo Originu budete mít Steam, což je totéž v černém.
  • Menorri
    NEVĚŘÍM! *4*
  • No, to praveze nebude mat ziadny vplyv, lebo sa zmeni len vlastnik a nie sefovia vyvojarov.
  • Ať to koupí Valve a zruší ten ******* Origin.
  • No, hlavně aby to nebyl strýček Skrblík. *15*
  • Blizz uz davno neni zarukou kvality *1* .Ty casy sou uz bohuzel pryc.
  • jasne CCGO :)))) urcite... *1*
  • ne Templarum!!!
  • A tohle je taky dobrý! http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ&feature=related *1*
  • http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ
  • Ano, myslel jsem MW1=CoD4. Pro mě byl ale nejlepším dílem série díl druhý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit