Přejít na výpis diskuzí
EA je prý na prodej. Koupí je majitel Bethesdy a id Software?
17.8.2012 | Adam Homola
62 příspěvků
-
Nemyslím si, že každá hra je zárukou úspěchu .. zárukou úspěchu je Blizzard (pokud opomenu sračkoidní MoP tak ano) :) Každá jejich hra má téměř okamžitě přes milion prodaných kusů a stále to stoupá :)
-
Ty se bavis :D.. Moje reakce zde je jasna :D.
DotA 2 neni kvalitni titul? Oh, i see.. Vylepsilo to vsechny mozny aspekty doty 1, ale zaroven to zanechalo ten stejne dobrej gameplay. Naopak, DotA 2 je velmi kvalitni titul - kazdej, kdo hral chvili dvojku, se do jednicky uz vracet nechce :). -
ehm... Left 4 Dead 2.
-
máš na mysli poliakov čo vydali witchera a potom pokračovanie kde poctiví hráči, ktorí si hru zakúpili, mali problémy hru vôbec spustiť kvôli fantastickému DRM?
-
TES ano, mám doma všechny díly. CoD pro mě kvalitou skončilo u prvního MW
-
prosim len bethesda nie....
-
Counter-Strike: GO 2012, Dota 2 2012 nejsou kvalitni tituly *11* (mam pristup do bety u obou) *3* kill me fanboys of Valve *14*
A L4D2 je cipovina pro mainstream nooby. Nezalezi tam skoro vubec na tymovy hre - jen rush, rush, rush pro body + pri vydani naprosto katastrofalni kampane (hrat se daj jen ty portly z jednicky) a z charakteru je dobrej jen Coach + casem nastesti opet ty z jednicky *5* a hrozny zbrane - hra pro t2 suxory *7* -
cdprojekt red? ktory ta nenuti pouizvat nejaky system?
-
Já zas lituju tebe. Víš TES neznamená jenom Skyrim a Oblivion *7*
-
tak to ťa potom ľutujem, apropo máš rád cod alebo tes?
-
No ale já tam nic pořádného nevidím, snad jen ten Portal.
-
aby som tu toho nedal vela tak začnem až po tom ako vydali HL2
Day of Defeat: Source 2005, Half-Life 2: Episode One 2006, Half-Life 2: Episode Two 2007, Portal 2007, Team Fortress 2 2007, Left 4 Dead 2008, Left 4 Dead 2 2009, Portal 2 2011, Counter-Strike: GO 2012, Dota 2 2012
a teraz skús povedať že za tých par rokov nič poriadneho nevydali. -
Valve je podľa môjho názoru jediná firma na hernom trhu, ktorej každá jej jedna vydaná hra je zárukou kvality
-
No az na to ze par let nic poradneho nevydali :D
-
ale víš jak rád bych si to zahrál?
-
tahle znacka uz ted patri Iluminatum
-
pred pár lety - myslíš keď si mal 8? *15*
-
V tom je teda bordel... Nejlíp je na tom Valve. Valve patří samo sobě a nemusí se dopouštět žádných kompromisů a vydávat kvalitní hry. Doufám, že to tak zůstane.
-
pred par lety by se mi to nelibilo avsak staci se kouknou na hry od EA dnes....hur uz to dopadnout nemuze i kdyby to koupil Blizzard a v BF4 by misto s ruskem bojovali amici s pandama *4*
-
jáj počkať tak toto sú všetko len hypotetické výplody tej chorej hlavy z ameriky menom PACHter, ktorý sa len tvári že tomu rozumie?