Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Keby som si z tých 8 cod mal vybrať mňe srdcu najbližší , bol by to jednoznačne prvý cod, už ani nedokážem zrátať, koľko krát som tú hru prešiel. United offensive bolo vcelku fajn za skvelú cenu, len ma štvalo že kampaň bola extrémne krátka.
    Mimochodom, aby som bol korektný tak info ohľadom toho vyjadrenia že cod 4 je považovaný za najlepší som čerpal z metacritics.com, tam je hodnotený najvyššie.
  • Cypri
    Lol tak to je geniální! *1*
  • Verze prodavana na gog.com nema a nemela a to, ze si to nekteri tupouni koupili jinde s ochranou, kterou tam nedal CDR, ale Namco Bandai, je jejich problem.
  • Cahir
    Souhlas, jako producent se mi jeví z gigantů nejlépe.
  • Tikov
    z toho výčtu jsme hrál jen Crysis 2 a teda nic moc (což nevylučuje že ten zbytek je kvalitní, ale C2 se prostě nepovedlo)
  • Tikov
    Ta představa masakrování pand člověka tak nějak příjemně zvrhle uspokojuje :)
  • Cahir
    Takže 50% tříačkových her bude mít pod palcem jeden Taťka Šmoula??
  • Tikov
    Považuje za nejlepší kdo? Bylo by myslím lepší přejít k subjektivnímu hodnocení a nesnažit se z toho dělat jednoznačnou pravdu. (Mimochodem osobně mám za nej díl UO)
  • Erien
    EA je velká firma a dělají spoustu her a né všechny jsou dobré, to je fakt. Ale najdou se tam i skvělé hry. Mass Effect, Fifa 12, Battlefield 3 to rozhodně nejsou špatné hry. To dokazují i prodeje. Hodně se těším i na SimCity, podle toho co je venku to vypadá, že by to mohlo překonat SimCity 3000. Tobě nebylo před pár lety ani 10 let (kdo ví jestli ti už vůbec bylo), co ty tak můžeš o těch hrách asi vědět.
  • Mato1987
    pôvodne mala, len potom vývojári zistili že je to len otravná záležitosť pre poctivých a tak vydali edíciu kde DRM už nie je
  • Úspěch není zarukou kvality a u Blizzardu už vůbec ne.
  • trolo
    milujem tuto logiku. ak nevydaju hru pre mna tak neurobili nic dobre. urobili dost hrier a vsetky su kvalitne. to ze teba nebavia neznamena ze niesu dobre = nic dobre nevydali.
  • Kronoss1
    Ono to nějakou DRM má?? Že jsem si nevšiml.
  • Není pravda, ve skutečnosti vše řídí Syndikát z Akta X a připravuje Zemi na invazi mimozemšťanů! *15*
  • trolo
    http://www.youtube.com/watch?v=9rmjcfAmU58&feature=player_embedded#!
  • Tes i kdyz ke kazdemu dilu mam vyhrady. Od valve se mi libi akorat l4d2, takze podle me take dlouho nic poradneho a kvalitniho nevydali.
  • Proč? Možná jako k vývojáři k ní lidi můžou mít výhrady, ale jako producent si vede velice dobře.
  • Tak jsem kouknul na svuj seznam her co mam vydane ea na ps3 a je tam m.j. brutal legend, crysis 2, dante's inferno, dead space 1&2, death spank a tak dale. To nejsou spatne hry.
  • Mato1987
    JT (anonym) "TES ano, mám doma všechny díly. CoD pro mě kvalitou skončilo u prvního MW"

Máš na mysli call of duty 4? ktoré je doteraz považované za najlepší diel cod série?
    Celú TES sériu nejako v obľube nemám no pamätám si ešte keď brat hrával dagerfall na starej 486-ke, ja som mimo iného skôr fanúšik fallout hier
  • Mato1987
    ehm... hovorí tie niečo Activision Blizzard?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit