Přejít na výpis diskuzí
EA mění styl, chce hrami oslovit co nejširší publikum
5.5.2011 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
EA tendle styl neměla??? tak to je pro mě novinka. To chci vidět jak to bude vypadat až budou zaměřeni na mnoho lidí officiálně
-
Jasně, z*urvit Dragon Age prostě nestačí... Pojďme po*ělat ještě mass effect! Hlavně ať se to prodává, že jo...
-
-
Ber to z te lepsi stranky. Aspon uz vim ze ME3 si necham ujit. Des zvany DA2 a podobna prohlaseni od EA me uplne vylecily.
-
Tak mě napdá, že jediný pořádný pokračování s přilepšením si z předchozího dílu byl DoomI následován Doom II :-)
-
-
prd to se stane leda tak na konzolich pc je svobodna platforma takze pokud proste hry nebudeme od ea kupovat ale treba pokud to stahneme a budeme poustet na plno seed tak se ea sbali a odejde z pc trhu " pokud budou tyhle firmy odchazet nastane konec pc trhu " tuhle citaci musim opravit pokud tyhle firmy odejdou uvolni misto jinym malim firmickam ktere nemuzou sazet na znacku na jmeno ale musi zaujmout zabavou hratelnosti atd jednu chvily mi pripada ze tohle pisou praceni provokateri pc ma oproti konzolim vyhodu ze tu neni zadna monopol Microsoftu nebo Sony Pc je Zeme nikoho takze nemusi Platit nekomu poplatek aby ta hra mohla vubec vyjit atd proste to co chci rict je ze to neni jako na konzolich kde vam ty firmy Musi hru schvalit tak aby jim vyhovovala Pc je proste Zeme Nikoho Nikdo nema zbrane kterymy Najednou vyhraje valku diky monopolu Nektere firmy maji mnoho mista ale kdyz odejdou nic se nastane
pro priklad Berte Ea a activision [rusko] jako usa a ruskou na hernim trhu Kdyz Odejdou a budou Delat Hry na konzole uvolni misto novym firmam ktere nemuzou sazet na jmeno a na znacku [atomove hlavice] ale musi si je ziskat idelogii musi ziskat lidi myslenkou [zabavnosti hratelnosti] treba obnovene zeme [hry] protoze jsou zavisle na nas ale tyhle firmy neodejdou jsou si vedomi toho co by se stalo pokud by odesli budou se drzet zuby nechty -
-
PC je vicemene platforma microsoftu
-
-
nesmysl. Kdybych nehrál hry, jedu na Linuxu. At si každý dělá hry jaké chce, bud se mi budou líbit a já si sem tam nějakou koupím, nebo se na ně vykašlu a zaměřím se na jiný koníček. Jednoduchý vztah. Funguje to snad jinak?
-
-
-
Ty kokoti z EA se nepoucej a nepoucej. Dragon Age 2 take zpristupnovali, az je z toho totalni s r a c k a a propadak. Ale ne, museji stejne zmrvit i ME3. Uz dvojka byla na hrane, ale z toho, co ctu o trojce so holt necham zajit chut. RIP Bioware.
-
-
v mass effecte podla mna ide aj tak vacsine publika o ten pribeh...mne osobne na tych hernych mechanizmoch az tak nezalezi..hram to lebo je to skvely filmovy zazitok..ak si to takto zahra viacej ludi tak preco nie..aspon ten fenomen "Mass Effect" spozna viac ludi :)
-
-
Ale proboha pro filmove zazitky jsou tu kina. To za chvili budeme mit hry, kde budeme mackat leve a prave tlacitko mysi, ale bude to urcite megacool filmovy zazitek, ne? Opravdu mne tesi, jak si s Dragon Age 2 nabehli. A jeste vic mne tesi, ze stale existuje hodne lidi, co chteji u her myslet a ne jen mackat ty tlacitka.
-
-
u ME se myslelo?
-
-
Kam jsme to dospeli-hrat film. Pamatuji doby,kdy se za hry podobne interaktivnim filmum ubiraly v recenzich body. Dneska je to plus. Z EA je mi zle. Jeste ze porad existuji kvalitni herni studia.
-
-
-
Mohl byste mi někdo vysvětlit ten rozpor? Nejprve říkají, že se ve třetím díle chtějí vrátit k hratelnosti z prvního dílu, respektive více zdůraznit RPG prvky. A teď říkají cosi o "zpřístupnění hry, co největšímu počtu lidí." Tak jak to je? *9*
-
-
PR kecy. Precti si fakticke informace o ME3, pockej si na dalsi relevantni info a rozhodni se sam. Copak muzes tem kravatakum neco verit? Jen se snazi uklidnit investory aby do nich sazely prachy. Co jineho chce slyset investor nez to, ze se to bude prodavat jak CoD?
-
-
Takze KDE bude fakticke info o ME3 ? :D
-
-
http://social.bioware.com/forum/1/topic/103/index/5422342
Tenhle topic je super co se týče info a ME3. :-) -
game informer vydal spoustu infa, koukni k nim na web
-
-
-
-
At si EA zvejka co chce, ME3 dela stale Bioware a tem ja ...zatim... verim.
-
To jsem zase nekam vlezl. Tady je kazdej strasne chytrej, s vesteckou kouli a strasne oldschool hc ubercool gamer. I na neudrzovane verejne zachodky je lepsi pohled nez na vetsinu toho co je tady. Porad vas to bavi vsude brecet?
-
-
Co Ti vadí? Že mají lidi svůj názor? Že jim vadí když někdo przní jejich oblíbené hry protože ti s nižší inteligencí a vyšší leností si chtějí taky zahrát?
Na to abych byl schopen odhadnout vývoj nepotřebuji věštěckou kouli. Stačí mi se podívat kolem. Pokud ti nedochází souvislosti a patříš k těm co jdou s davem a nechají sebou manipulovat, zůstaň si na těch záchodcích a sem nelez.
Svůj k svému. -
-
Ale no tak... Nazor ma kazdy svuj a je to dobre ale zpusob jakym je podavan a bez znamky podkladu to je to co je zde otresne. Kazdy tu jen krici jak nejvic muze.
Odhadnout vyvoj muzes jak chces ale hru jsi nehral a nejaky patek nebudes takze nevis nic.
Slepa ovce nebo treba dite. Oznac si me jak chces ale pokladam za smerodatny nazor ktery ma nejake podklady. Hry se prodavaji pro zisk a to ze nekdo chce aby jich prodal co nejvice neni nic noveho jak se vam muze zdat. Reci kravataku nejsou dulezite. Az bude dostatek podkladu (ingame videa, nazory na hru od lidi kteri budou hrat hru pred vydanim atd.) tak pak se muzem zacit o necem bavit. -
-
Ono se staci rozhlednout po dnesni nabidce her a podivat se ,jake hry tady byly o par let drive.Pokud ten trend zpristupnovani sirsi verejnosti nevidis,tak ses stastny clovek.
Ja to bohuzel vidim a vadi mi to.A stejne tak jako ty mas pravo rict svuj nazor,tak mam i ja.
A pokud chces nejake podklady,staci se podivat na rozdil mezi prvnim a druhym dilem,nebo na to ,jake hry leti v dnesni dobe.
Samozrejme,ze v konecnem dusledku to bude v pohode,ale duvody k pochybnostem tu proste jsou. -
-
ja ho vidim, ale kecy typu "jedno tlacitko" jsou proste vystrely do prazdna
-
oprava:"v konecnem dusledku to muze byt v pohode"
-
-
co cekas? vekovy prumer v diskuzi na games nebude vyssi nez 15 let. Kazdej je to ekonomicky expert a idealne i vyvojar a FBI agent
-
-
Další co soudí všechny podle sebe?
-
Ano, kecy o veku...to nejubozejsi... akorat sis poplet strany. Patnactilety deti ti nebudou volat po slozitejsich hrach, po nich volaji ti co skutecne zabavne hry pamatuji a sragory typu DA2 apod je po zkusenosti s napr.BG neuspokoji. Coz samozrejme nemuzes tusit, jelikoz hry tohoto typu (BG) na konzoli rozvaleny v kresle hrat nemuzes.
-
-
takze kdyz se ohradim proti "oldschool" hracum, tak jsem 15 lety konzolista, co nehral BG? pouziju tva slova: to nejubozejsi
-
-
-
-
nizsi inteligence? slozitejsi neznamena zabavnejsi
navic merit inteligenci pomoci HER! je trochu pritazene za vlasy. -
-
Slozitejsi nemusi automaticky znamenat zabavnejsi.Na druhou stranu zalezi taky na dane osobe.Pro nekoho jsou komplikovanejsi hry nezazivne a slozite a naopak pro jine jsou nudne hry,ktere projde s prstem v nose.
To s tou inteligenci je ustrel ale,to souhlasim.
Pokud nekoho bavi primitivni hry,je to jeho vec,ale at se nenavazi do tech,kterym ten trend zjednodusovani a zpristupnovani leze krkem.
-
-
-
a co delas ty na portalu zamerenem na HC hrace? CoD ti tady nikdo chvalit nebude, frikuline
-
-
Portal zamereny na HC hrace? To jsi mne pobavil. A co sem pletes CoD?
-
-
taky mi to tak prijde :)
-
-
Ať si s tím dělají, co chtějí, hlavně ať to nepo*erou.
-
-
Bojím se, že právě na tom aby to pos*ali, teď makají jako diví. Podle toho infa to vypadá na konec ME jak ho známe.
-
-
Prosím redakci aby si upravila název článku.
Správně má být: "EA mění styl, chce hrami vytřískat co nejvíce peněz"
(Pojďme nazývat věci pravými jmény) -
-
Povsiml sis, ze ea bylo ve ztrate? A teprve ted se dostava do cernych cisel? Nemusi se ti to libit, ale oni se musi chovat ekonomicky, komercni hry jsou byznys.
-
Tento styl již mají nějaký ten rok. *3*
-
-
Tak, vypadá to, že bude pohřben další titul. No, vlastně nebude pohřben, jen se přesune z duchaplné do bezduché úrovně.
Poděkujme EA za to, že plivla do tváře skalním fanouškům a přemýšlejícím lidem, diky kterým jejich produkty získaly své jméno a povědomí.
Jak jsem kdysi napsal, MA půjde nejspíše cestou stupidní přímočaré akce a způsobem vydávání obsahu jako dvou až tří hodinových DLC. A pokud opravdu ano, sbohem MA. Bylo to fajn, ale tví tvůrci jsou příliš nenažraní a zapomněli co dělá MA, MA. -
-
Presne. EA dela z her jenom nehratelne a nudne ******. Aspon ze tu jsou firmy, co delaji pro hru maximum (Capcom, Konami, Hideo Kojima, Blizzard, Rock Stars* etc.).
-
SRy, to info mě rozhodilo, samozřejmě ne MA, ale ME... *7*
-