Přejít na výpis diskuzí
EA odmítá kvůli Austrálii cenzurovat Syndicate
21.12.2011 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Ten Syndicate to je zase nějaká kopírka CODka z prostředí Scifi ne ? A ještě to vydává EA, myslím že budou ještě rádi že si to nekoupí *4*
-
-
No ale prý dle článku, tam můžeš navíc ještě porcovat lidi *2*
-
-
Co to je za blábol? Žádná kopírka to není. A Call of Duty říkám normálně Call of Duty. Codko nebo Codečko tomu říkají malé děcka.
-
-
Říkej si tomu jak chceš, třeba i kop do dupy nikdo ti v tom nebrání *3*
-
-
"Kop do dupy" jsem slyšel poprvé. A je to kvalita. *1*
-
Kop do dupy by si mě dostat ty. Aby si nepsal takové kraviny fakane.
-
-
Ses pri tech vanocich nejakej nervozni, ne ?
-
Kop do dupy by si měl dostat ty. Aby si nepsal takové kraviny fakane.
-
-
-
-
-
-
cenzura země která má 70% předků zloděje a vrahy??
-
-
A jaký předky asi máme my češi co?? Když se to tay mlátilo hlava nehlava *15*
-
-
To je nějaký exkurz do historie? Mlácení hlava nehlava? *1* *7*
-
-
Ty jsi vrah inteligentních příspěvků.
-
Za své předky nikdo nemůže.
-
-
ale hlupáčku tomu nevěř.my taky bude už jen furt národ zloďejů.a tos třeba nikdy nic neukradl.
-
-
-
Pak se můžou divit že si to ti lidi stáhnou když si to nemůžou koupit...
-
-
Však o to jde. Australská vláda si řekne: přeci nebudou naši občané platit zahraničním firmám za kraviny, které si můžou stáhnout z internetu, raději podpoříme místní providery :D
-
Proč by se měli jako divit, to má jako EA přizbůsobit hru na úkor ratingu aby se hra mohla v Austrálii prodávat nebo co? Za to EA vůbec nemůže a není to její problém. A stahovat se to stejně bude, to co si napsal, je jen jedna z dalších výmluv blbů jako si ty a tobě podobní.
-
-
Blb jsi ty, že kupuješ zajíce v pytli... Než začneš někomu nadávat tak se zamysli... Jestly to není problém EA tak koho jiného? Je to snad problém Austrálie že EA vydalo tak brutální hru a není schopno do nstavení přidat možnost zredukovat krev a zakázat ustřelování končetin tak jako třeba v SS3??? Až budou v EA kalkulovat počty nelegálních stažení tak by mě zajímalo jestly to budou brát s ohledem na 20 700 000 Australců, nebo kolik jich vlastně je...
-
-