Přejít na výpis diskuzí
EA vypíná online servery, i ty placené Online Passem
19.3.2012 | levis
82 příspěvků
-
Jo, jenze tech par jednotlivcu s tim holt musi smirit. Byznys se chova racionalne a ekonomicky. Ja jsem treba minorita v tom, ze mam rad tahove takticke hry, ktere v podstate vymrely. A kdyz se nekdo rozhodne udelat remake z jedne z nejlepsich taktickych tahovych her (JA2) a ten tahovy system zmeni na realtime system, tak taky nic nenadelam. Takova je proste doba. Nic nenadelam, proste to vetsinu lidi nezajima, tak do toho nikdo neinvestuje.
-
No nebude to tím, že máš konzoli? A kolik Těch zmíněných er, co je v článku máš? Ani jednu? A kolikrát už jsi tady veřejně lhal? 100krát? Kolikrát ses tu už ztrapnil? 1000krát? Všichni, kdo se zastávají EA jsou jako oni.
P.S: EA vypíná vypíná či přehazuje servry bez toho, aniž by jakkoliv upozornila......Jako Ubisoft. Prostě babráci. -
A jenom id*ot nadává ostatním do idiotů.... *11*
-
No jo no. Poslední hra od EA je a bude ME3. Kvůli Ubisoftu nemám poslední Anno, kvůli EA a jejich přístupu budu muset oželet i jiné hry. A pokud už, tak si je stáhnu. Nehodlám ze sebe dělat platícího idiota, co má 1/10 práv jako pirát......Jenom, co jsem doma spočítal, tak od EA mám hry za nějakých 15 000. A takto se mi odvděčí? Ať táhnou k čertu.
-
Na Steamu mám okolo 100 her. Bohužel EA se Steamem skončila, ale stejně tam nikdy neměla slevy. Pár mě od nich docela bavilo, ale žádná se mi nechce kupovat už jen kvůli pocitu "nedokončenosti" způsobeným přítomností DLCček.
-
Kdyz vypnuli servery u Mercenaries 2 (taky Pandemic), tak na PS3 pak hra nesla ani spustit. Proste to v menu zahlasilo, ze se hra nemuze pripojit na server a vypla se.
Po odpojeni konzole z netu ale bezela...
imho mozna proto je to tedy uvedeny -
To zřejmě proto, že žádnou hru z těch zmíněných po netu nehraješ. Já ostatně také ne. Ale věřím, že těch pár jednotlivců to musí dost na**at. *7*
-
EA se chova racionalne. Nezapominej, ze je tu pro to, aby vydelavala, neni to charitativni organizace. Nevidim duvod, proc udrzovat v chodu nepouzivane servery. Neni to nic spatneho, je to prece normalni. Naopak velmi pozitivne ocenuji, ze Sony udrzuje v chodu servery jeste pro PS2 hry.
-
Nezájem. Hry, okolo kterých se třeba jen i mihla EA, kupuje jen i*iot.
-
Presne. Ja za hry platim a zadny problem s tim, ze EA vypina nepouzivane servery nemam.
-
Nejste sami, taky mě to překvapilo *1*
-
Co ma The Saboteur spolecneho s online servery?
-
EA očividně vůbec nezajímá nějaká image společnosti *1*. Nebo možná že je dřív i zajímala, ale už to doj*bali tak, že to nemá cenu se snažit.
-
Taky mě to překvapilo *1*
-
EA to už ani nepotřebuje další komentář.
-
S EA jsem už dávno skončil.
-
Typický názor piráta, který se snaží sám sebe přesvědčit, že kradením her se vlastně ničeho tak špatného nedopouští. Vsadím boty, že by sis od EA nekoupil hru ani v případě, že by bylo všechno krásné, růžové a nadosmrti funkční.
-
V životě jsem si od nich nic nekoupil a nehodlám to měnit. Pro takovou společnost jistě není problém nechat běžet pár serverů, obzvlásť, když byly tak málo vytížené.
-
Proste EA no , od nich uz nikdy nic ...
-
EA, to jsou dobry ku**y...