Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rockstar by mohl udělat takovou hru páč tomu je ukradený co na to říká kdejakej politik apod :D
  • http://www.youtube.com/watch?v=sWS-FoXbjVI&feature=related
    *12* *12* *12* *12* *12*
  • Tikov
    já bych to rozšířil ještě o boj proti Anglii, dala by se z toho udělat skvělá rodinná trilogie s ukázáním důvodu boje, zatažením jednotlivce a s nějakým tím morálním poselstvím (z podobných důvodů mi chybí hra hraná za WH)
  • Fakt može byt někdo až takový idiot nebo to enom hraješ??? *8* Nech prepíšu tvoje "trefné" prirovnání: Kedby sa všecí pripojili za WW2 k Německu, sice by byli všecí pod režimem, ale nebylo by tolik mrtvých. (to určitě)
  • Ja by som si chcel zahrat Medal of Honor kde sa bude hrat len za afgancov. Najskor proti rusom a potom proti americanom.
  • No a sranda je,ze v originale to asi,zda se,bude COALITION.Tomu rikam opravdu trefny nazev...no ale treba si zahrajeme i proti NATO!
  • pokrytectvi americanu v techhle vecech skutecne nezna mezi
  • Nemohu si pomoci ale mohl by mi někdo vysvětli proč je se vycenzuroval název taliban
    ale symboly třetí říše v COD II nikomu nevadí
    nějak to nedává smysl
  • Nehledě nato, že amíci maj na kontě taky dost civilních obětí a na ty nikdo nemyslí.
  • nevím, ale mě je úplně jedno jestli kliknu na ikonu talibán nebo kliknu na něco jiného (sem to zapomněl a nechce se mi vracet!).ale je to vrchol trapnosti! samozřejmě ty rodiny chápu, ale...co takové call of duty, kde se hraje za němce (1,2,3?) to jim nevadilo! proč taky když se bojovalo v Evropě!(...a v Africe (já vím) a v...), ale u nich ne.
  • No asi tu moc nevydržim .
    Jak už tu někdo psal, komunita se tu chová jako ta na novinkách.
  • Vsak rusaci maji azbuku a v pohode... ale ty asi nechapes jak jsou strasne chytri americani
  • řetězda = řetězce
    Jak se mi tohlo porařilo, netuším... *8*
  • Skoro bych se vsadil, že modifikace, přejmenovávající "Nepřátelské síly" na "Taliban" na sebe nenechá dlouho čekat. Chvilka v hexeditoru nebo vyhledání/změna příslušného řetězda v language souboru.

Ve spoustě her američaní střílí rusy, číňany, korejce, němce, portorikánce... to je podle nich v pořádku. Ale jakmile je to jednou opačně, můžou se z toho pos**t...
  • Duuku_cz
    Tohle nemuzes vedet, oni to chteli z dobreho duvodu a nemyslim si ze na ne tlacili jen tak z rozmaru *1* . Prubeh by vypadal zdaleka jinak kdyby nemci soustredili vse na vychod. A jak psal kolega, pomoc od spojencu taky nebyla zanedbatelna, nebyt toho nebylo by zadne ze by sami porazili necme. To je odeme vsem, PEACE *3* a budme radi ze to je za nama a modleme se aby neco podobneho uz nikdy neprislo, v dnesni dobe kdy ma atomovku kazdej druhej silenec by to nedopadlo dobre.
  • Komunismus nech stranou, Severní korejci jsou chudáci kvůli režimu a ještě po nich stříleli, ale ty jižní je taky nemaj zrovna v lásce. Nebejt jich, tak neumřelo zdaleka tolik lidí. Sice by byla celá Korea pod režimem, ale těch životů padlo strašně.
  • Hlavně armáda používá stále dokonalejší taktiku před vlastními občany. Všechny mrtvé vojáky ze zahraničních misí vykládá z letadel zásadně v noci a za vysokými ploty, nebo nejnověji už jen lakonicky uvede že :"dnes padlo pět vojáků NATO, v Afghánistánu" přitom je jasné že se jednalo o Američany, protože ostatní země svoje ztráty uvádějí.
  • doporučuji si najít nějaký zdroj na téma lend and lease
  • To že rusové chtěli aby se otevřela druhá fronta nic nemění na tom že by sami němce porazili. Měli mnohem víc vojáků a techniky např. německých tanků tygr se za války vyrobilo cca 1500 kusů a ruských T-34 11 000 kusů to je dost velký rozdíl a takhle to u nich bylo se vším. Proti takové síle neměli němci šanci. Takže nejdřív si sám zjisti něco o historii než tě zase napadne někoho poučovat.
  • tak, tak, nehledě na ohromnou hospodářskou pomoc poskytovanou SSSR, prakticky hned po německém vpádu do svazu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit