Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dovolím si poupravit- Slované se mohli setkat s velmi omezeným (pravděpodobně žádným) počtem keltského obyvatelstva- dávno byli vytlačeni Germány (které samozřejmě vytlačili zase Slované)

S druhou částí souhlasím (Na druhou stranu mám pocit, že takováto změna situaci nikterak nezmění (protože se stále střílí do US boys, což, jak jsem chápal, byl hlavní kámen úrazu))
  • Duuku_cz
    Jasne a evropani jsou uplny svatouskove co (kolonie atd.)? Ale uz se v tom radsi nebudu hrabat. Koment uzivatele X radsi uz vubec ne, chlapce zjisti si nejdriv neco o historii nez napises takovou blbost. Rusove samy tlacili na sve spojence aby otevreli zapadni frontu aby nemci museli bojovat na dvou frontach.
  • nejsem si zcela jist jak USA ovlivnila typ písma používaný v Českých zemích- spíše bych to přičetl na vrub Římské říši, západnímu křesťanství a vychodním Frankům
  • Okupační síly v Afgaistánu dokazují, že jde s přehledem dělat obé.
  • Duuku_cz
    ano mas pravdu, jizni korea je desne nasrana ze u nich diky USA a spojenym narodum neni komunismus
  • Občas je už k smíchu, jak se "země svobody" neobejde bez cenzury a drtivá většina lidí tam zastává teorii "co oči nevidí, to srdce nebolí" a radši žijí ve spokojené nevědomosti, než aby se zkusili o nějaký problém hlouběji zajímat.
  • at si talibanci vyrobi hru kde je tak muzou pojmenovat ale ono je tezsi programovat nez zabijet civilni obyvatelstvo
  • a co teprve cesi to jsou zmetci s tim svym prafotrem.Uplne vyhladili puvodni keltske obyvatelstvo.Spanele zas vymlatili inky a maye holt pravo silnejsiho a chytrejsiho.Ale tady se ma diskutovat o hre a zatim to tu vypada jako na novinkach :-)
    Mne osobne je jedno jak se protivnik ve hre jmenuje at klidne bojuji modri s fialovymi hlavne at ta hra za neco stoji a takove clanky jako tento jsou jasne cilenou reklamou dostat se nejen do hernich medii.Myslim ze vsichni tvurci her se modli za to aby prave tu jejich oznacil vatikan za dilo dablovo nebo se alespon nesmela nekde prodavat
  • Vraždění indiánů trvalo víc jak 300 let a v té době už byl dávno vytvořen americký stát. Takže ano přistěhovalci to začali ale američané v tom pokračovali a dokončili to. Ty tvoje keci nebýt ameriky bylo by to a to jsou trapný.
  • TO je dneska in byt antiami ,ty indiany nepovrazdili americane ale evropsti pristehovalci :-)
    Nebejt ameriky tak piseme azbukou tak se vzpamatujte
  • Amíci udělali invazi do evropi až když bylo jasné že skopčáci prohrajou.Měli j strach že by Se Rusové dostali až do západní Evropi.Válku v evropě vyhráli Rusové.Amíci vyhráli válku nad Japončíkama.
  • Tikov
    a přejmenovali US jednotky na Okupační síly?
  • Tak jako jsem rad hral za VC si rad strelim na amika v munduru nepratelske jednotky je to fuk
    *1*
  • Jo? fakt? Tyhle kraviny si nech pro sebe. Povraždily indiány, natahali si k sobě černochy ke kterým se chovali jako ke zvířatům. A ta pověstná svoboda už u nich dávno neplatí. A co teprve světová krize do které uvrhli celý svět. Oni jsou ti poslední kdo mají právo něco diktovat.
  • Když už se chceš hrabat v historii, tak se zeptej korejců, co si o nich myslí. Jak severních, tak jižních. Bohužel to co napsal djshimi celkem často platí, i když takhle lehce to říct nejde.
  • To se dalo čekat. Vymytý vlastenecký mozky, ti co si stěžovali. Chápu lítost rodin nad padlými, ale tohle je samo o sobě padlý na hlavu. Ale co už, velký bratr řekl, tak jest. Vždy hodná Amerika se opět ukázala v pravým světle *7*
  • Duuku_cz
    nebyt jich tak se tu dnes vsichni nejspis zdravi Guten Tag, takze vychladni *3*
  • Duuku_cz
    Stejne kazdej vi ze to je Taliban, ale kdyz tahle zmena nazvu americanum staci no radsi no comment *4*
  • Takže za "zlý" Taliban ne, ale za "hodné" US ano? To je mi logika :D
  • nech sa vykakaju na MoH a makaju na BF3 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit