Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě se zase příběh líbil více než Avelloneho klišé, správně dutch cáklé.
  • Koupil sem si enhanced edici a teda nevim asi sem zestarl nebo co, ale po 4 hodinach sem se nudil jako prase.A to mam za sebou Baldurs gate, Planscape Torment, Fallouty... dam tomu jeste sanci, ale prijde me ta hra hrozne utahana
  • Zalezi na jedinci, nekomu to nevadi a klidne se to zahraje po releasu znovu a jini proste nemaji radi bugy a chteji to hrat jednou a dost, ale kvalitne. Takze pokud se radis do druhé skupiny, tak early access není pro tebe.

Ja early access taky nerad a nekdy si i radeji pockam nejakou chvili po releasu. Jeden cas jsem bral hry jak vysli, uz tomu tak není :) Teda asi zalezi jak co..

PS: Tady bylo fajn, ze verzi EE dostali vsici a nemusel si ji clovek kupovat znovu, jako to bezne byva. Clovek na tom prodelava když si nekdy kupuje věci samostatne tak nedostane GOTY edici i když ma skoro všechny nebo všechny DLC. Pak je hezke videt, jak cela edice se vsim je levnejsi jak DLC...
  • mně to natahované přišlo už při prvním projetí cca od třetí mapy - Hiberheimu. Ty mapy byly docela malé, ale byly tak vyplněné souboji, že to strašně trvalo, než je člověk projel. Poměr příběh/souboje byl v této hře hodně nízký. Navíc ten příběh za moc nestál. Krom toho tam byl násilně cpaný "humor" - viz ti rádobyvtipní impové v pevnosti na konci času. Pár "hádanek" (hledání pixelů na mapě v podobě tlačítek) taky nestálo za moc.
    Ale DOS 2 si zahraju. Zvlášť když na scénář dvojky najali Avelloneho, tak věřím, že bude lepší než v jedničce. Nejspíš si ale rovnou počkám na nějakou tu pozdější enhanced edici. Do early accessu by šel jen někdo, kdo si chce nechat pokazit zážitek ze hry.
  • Na tohle se docela těším, ale... když jsem dohrál Divinity OS, těšil jsem se na tu Enhanced edition, která měla obsahovat tuny nového obsahu (to jsem si teda nevšiml) a měla být vymakanější (taky jsem nepozoroval rozdíl) každopádně hlavně znovuhratelnost už mi přišla dost nízká. Ve 3/4 hry mi přišlo, že je to zbytečně natahované.. Tak doufám, že druhý díl bude v tomhletom lepší.
  • Morraw
    Tohle bude fantastické RPG. Už se neskutečně těším.
  • Bude to mít menší WOOOUU efekt, pro někoho kdo hrál první díl (několikrát), to bude stereotyp, ale i tak srdcovka *14* .
    A komu se to nelíbí, ok, ne všichni mají dobrý vkus *3*
  • Hru si tim nekazis, ba naopak.
  • No přece nový obchodní model, proč by měli platit testerům, když ty zaplatíš abys mohl testovat a jednou se možná i dočkat plné verze.
  • No jestli tam bude zas ten jejich dmnt random loot tak si to muzou strcit nekam.
  • Může mi někdo vysvětlit Early Access? Proč bych to měl hrát a kazit si hru??
  • Tak snad to Vinckovi už vydělá na pořádný třetí díl Divinity...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit