Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To neni recenze, ale plac a narek, ze je hra tezka. Mam dohrano a nejak obtizny me to neprislo, clovek musi trochu premyslet a vedet kdy a co v chovani zmenit.
    • V recenzi se hodně stěžuje na velkou obtížnost, ale přitom spousta hráčů naopak velkou obtížnost přímo rádo uvítá. Uvedu příklad: Dark Souls taky není pro každého :D

Autor článků se měl nad tím trochu zamyslet a nebrat to jenom jako velké mínus. Pro hardcore gamery by to mohlo být i velké plus.
      • By mě zajímalo kde lidi došli na fám o Dark Souls jako Hardcore hře, jen tím že to má zprasené ovladání to není hardcore xD

To bych moh říct potom i o starých Tomb Raiderech nebo o celé RE sérii že sou hardcore a přitom maj jen špatné ovládání/kameru.
        • na gamepadu se to ovládá dobře, hold K+M patří hlavně do kanclu....

wtf... kód který mám zadat abych mohl postnout tento koment (a to si nedělám srandu) je gay... srly?
          • Uz i system te nesnasi...
            • good good
      • zaty
        Dark Souls je pro každého. Obecně jsou Souls hry jednoduché, jakmile člověk akceptuje jiné paradigma, než je u akčních RPG zvykem.
        • Bohuzel jsou tu takovi, co tohle nedokazi, a proto to neni pro kazdeho (napr. typ lidi, co dokaze byt v nejnizsi ranked divizi v kompetitivni hre i nekolit let, protoze nechcou/nejsou schopni zapracovat na zakladnich mechanikach)
  • On to hlavně shazuje ten leveldesign (a teď tím nemyslím ten fakt, že jednotlivé sekce sou prakticky jednolité) a příliš časté rebooty.

Například máte na výběr buďto proskočit parapetem nebo projít dveřma, což po rebootu můžou Echa použít. Ale co je to za výběr, když je jedno jestli Echa projdou dveřma nebo proskočí, prostě vás to nezachrání.

Celkově mi přijde jako by to bylo ve skutečnosti víc lineární než se zdá, natolik, že musíte používat přesné sekvence a cesty k vašemu cíly a tudíž je ta otevřenost jednotlivých levelů k ničemu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit