Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aha už to vidím 6-9h pardon.
  • Aurora Glade hodně CZ/SK guild a známí tam jdou taky. *3*
    btw nevíte v kolik přesně začíná headstart ?
  • Malleth
    Já to zatim vidim na Ruins of surmia. Je to International english a není tam moc lidí (zatim).
  • walltar
    Asi Desolation ...
    Jinak pro ty co neví tak je tu celkem dobrá stránka kde se dá zjistit kde jsou jaké guildy (orientačně) http://www.gw2guilds.org/
  • Gossen
    tady je seznam serverů https://www.guildwars2.com/en/news/introducing-the-worlds-of-guild-wars-2/

ve stress testech jsem hrál hlavně na Vabbi, podle subjektivního pozorování tam nejvíc lidí hrálo za Norny, což mi vyhovuje, na každém eventu cca 20 lidí
  • resshi
    Jenom pro upřesnění, může to být hned v 6 nebo někdy v té době mezi 6-9, viz twitter:
    https://twitter.com/GuildWars2/status/239038693506170880
  • Nejspíše na server Gandara - prej z něj bude "neoficiální" anglický server.
  • walltar
    Tak to sem nevěděl ... musím si teda natočit budíka ... díky za info.
  • Jj, na Drak'thulu.
  • resshi
    Servery zapnou už v 6, o 3 hodiny dříve, aby vše klapalo, jak má do předstartu.
  • walltar
    Jo mě taky Eve vydrželo dva roky jenom díky ekonomice ... pro mě je to jedna z nejzajímavějších interakcí s hráči co MMO nabízí. Ale dneska se u hodně MMO na ekonomiku zapomíná a i craft je dělaný tak, že crafter musí bojovat ... v eve se mě několikrás stalo, že sem si pár týdnů ani nevystřelil a v dnešních mmo musím chtě nechtě zabíjet moby abych měl materiál ... proto se v GW2 asi craftu a ekonomiky moc účastnit nebudu.
  • Malleth
    Už někdo víte na jakým serveru budete hrát?
  • walltar
    Tak zítra kolem deváté to všechno začne a tady taková malá zpráva o ingografice? No že se nestydíte!
  • No sakra konečně něco o GW2!

Událost bilénia a vy byste mlčeli. To by se teda na to sankuri podíval!
  • Zapomíná? Já bych to spíš nazval naprostým nezájmem. Ale před vydáním "Pandího" datadisku zde budou zcela jistě podávat hodinové zpravodajství. (Nic proti wowku)
    Jinak souhlasím se Sankurim. GW2 se spustí za pár hodin a zde se informuje o ekonomické stránce hry. To je opravdu směšné.
    Chápu, že recenzenti nemohou stíhat vše, ale... já osobně jsem Games.cz vždy považoval za ty lepší stránky o hrách,ale v poslední době se to tu začíná víc hemžit "bulvárními" články podobně jako v na stránkách Bonuswebu. Já osobně bych uvítal méně "povrchnosti" a raději víc věcných informací o hrách.
  • Malleth
    jj, hodně her v prohlížeči má takový produkční hodnoty
  • Velmi zajímavé, MMORPG jsou pro mě z velké části o ekonomice, u Ragnaroku jsem vydržel dlouho hlavně kvůli craftění a prodávání. U WoWka byla ekonomika strašně zajímavá i proto, že byla na každém serveru jiná kvůli různým faktorům. Ale, myslím, že by neškodilo udělat nějakou menší revoluci co se tradu týče a trochu to zkomplexnit.
  • Viděl jsem gameplay a nějak mě ta hra přijde strašně divná, jako by to byla freeplay hra z internetu. Doufám, že vydají trial verzi.
  • Takže si napsal jednou před čtvrt rokem a od té doby si proto nehnul prstem pokud to chápu správně?

To se pak nemůžeš moc divit, když ti nikdo neodpověděl. Zpravidla v každé redakci, ať už papírového nebo internetového magazínu zabývajícího se tématy jako hry, fantasy, scifi atd. se odehrává chaos nezměrných rozměrů, což vede k tomu, že nejedna věc prostě zapadne do ztracena.
  • 28.8. kupuju. Sice to není můj "mokrý sen", ale do těch nechutně zatuchlých vod MMO to určitě přináší trochu toho svěžího větru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit