-
Ale já moc dobře vím jak GW2 funguje... dávno jsem si ho koupil, hrál jsem ho a spoustu aspektů jsem chválil v diskuzích dávno minulých.
Bohužel se ale v realitě nemodlím k ArenaNetu jak někteří z vás a snažím se vidět věci trochu v širším měřítku, než že GW2 je 100% nejlepší. -
Jo mas pravdu hral jsem jen WoW proto vse prirovnavam k WoW :)
-
Kedaro:
A The Secret Wold má zase změnitelné skill buildy na tanka, DPS a healera dle potřeby.
A jak víš, že je holy trinity špatná? Protože ti to řeklo MMO Manifest video od ArenaNetu? Z tama to ví většina GW2 fanboyů... tak doufám, že nejsi jedním z nich. -
To je fajn :) Taky jim věřím, jen škoda že jsem se nedostal do bety no. :/
-
Ted fakt uplne presne nevim hral jsem par stress testu a zadnou betu ale co jsem z videi pochytil tak proste kdyz hrajes treba za engineera tak si muzes prepnout balicky treba s lekarnama a pak treba s nejakyma bombama a tak takze vlastne muzes healovat a nemusis byt primo healer tak nejak jsem to pochopil ale jako zas nechci kecat....
-
Hmm, WoW jsem nehrál, ale pokud jsi hrál z MMO jen WoW (a zníš tak), tak plně chápu, že jsi z GW2 tak unešený.
Je to v podstatě evoluce WoWu (=themepark MMO) k instantní zábavě, kterým tyto themeparky mají být. -
http://guildwars2.cz/devet-duvodu-proc-hrat-guild-wars-2/ tady je to lehce shrnuté
-
jak jsem nedávno zjistil, tak třidy postav rozdělené na tank, healer, damager, atd. se nazývá holy trinity, což jak píšeš, v podstatě gw2 nemá
-
omlouvam se ze to nedokazu podat ve slangu jako super uber MMORPG fan ale uz me bere spani a mam tam par preklepu jako skill a spell no ale tak snad chapes co jseme chtel rict
-
Víš co jde všechno pořídit za 50€? Když ho ta hra nebude bavit nebo mu dokonce nepude vůbec tak vyhodil 10 Portálů 2...
-
Ta hra má úplně odlišné herní mechanismy než většina ostatních mmo. Jejich popis by by byl na celkem rozsáhlý článek. Doporučuji hledat na googlu nebo na youtube.
-
Tak napriklad system eventu misto tupych WoW questu. Ve hre se muzes kdykoliv rozhodnout jestli budes tank dmg dealer healer proste podle potreby opet ne jak ve wow ze ses proste jeden druh a nazdar. v boji muzes uskakovat kdyz na tebe nekdo utoci ne jak ve WoW ze tupe stojis a vzdy dostanes dmg. Dal me hodne fascinovalo ze se ti meni spelly podle toho jake mas zbrane kdyz sii das mec do jedne ruky a do druhe pistol mas jine skilly das si pistol a pistol a mas zase uplne jine skilly. Pak napriklad hra pod vodou ktera je super ponoris se a hrajes uplne jiny styl nez na sousi a je to proste vic...A to vse mi prijde svezi oproti WoW.
-
Já se rozhodoval podle gameplayů na youtube. Už podle toho se dá zjistit jak hra vypadá a jestli vývojáři své sliby splnili. Hru jsem si předobjednal, měl jsem možnost si jí již několikrát vyzkoušet a jsem velice spokojený.
-
Co je na něm nové a svěží?
-
Takže kdokoliv, kdo není předem přesvědčenej o úžasnosti GW2 je zoufalec?
Ale no tak, je to dobrá hra, ale takhle pobláznit ses jí nemusel nechat. -
Naprosto originální?
Ale zase nepřeháněj, nejsme na GuildWars2.cz. -
No, ok. špatně jsem tě pochopil. Já myslel, že chceš mít jeden "free server" a tam běhat s pár lidma.
Taky doufám, že bude nějaké "demo". Já ale na demo čekat nebudu. Hru beru okamžitě, jak bude v obchodě. Už jsem vyhodil prachy za Battlefield 3, tak snad podruhé ty prachy vyhozené nebudou. Když jo, tak už fakt nevím. Ale já prostě GW2 věřím. -
O dote 2 tu taky nejsou clanky, jen o sporu blizz x valve :D.. zvykej si :)
-
Presne to jsem si rekl. Rikam si sakra tak arenanet dela takove nove svezi RPG a jeste za to ani nechce mesicni polatky tak vic uz bych snad ani nemohl chtit a lepsi nabidka uz asi ani nikdy nebude k mani. A litr za herni dobu ktera vydrzi prinejmensim par mesicu nebo i let tak proc sakra ne. :-)
-
Vyzkoušet si hru, než se koupí, nečekaně. *7*