Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no na sect*re už písali predvčerom o startu že kedy startuje a teraz už majú pokoj :D:D:D
  • Proč si hru kupovat za 50 EURO, když stojí 999 Kč v kdejakém obchodě? *7*
  • tak zrovna GW2 je hodně stylizovaná a od realističnosti má dost daleko...
  • no som zvedavý koľko krát budú pridávať a pridávať aj tie najnepodstatnejšie informácie o wow pandaria predtím ako to vyjde. nehovorím že to bude zlé ale teraz by mohlo byť viac k guild wars 2
  • no budú eventy ale nie tak spracované ako v guild wars (aj ja hrám wow) a sú tam dungeony len menej ako vo wow a raid pre velké skupiny sú heroic eventy keď dobre viem
  • 100 ľudí 100 chutí, ale 6 rokov WoW? ani neviem prečo čítáš iné informácie o iných mmo :D
  • Ja tam teda taky o zadnem poradnem Dungeon systemu neslyšel, doufam ze tam bude, jinak to bude peknej propadak, jako ve wow tam ocekavam desítky rozmanitých dungeonu, raidu pro velké zkupiny a hlavně vymakanej PVP system, eventy me nezaujali, nehlede na to ze od MoP budou World eventy i ve wow
  • no na to aby si videl dungeon alebo pvp musíš hladať guild wars 2 dungeon alebo pvp lol
  • no vidíš, a me zas 6 let drží a nepustí a naopak podle hry co nevypadaj tak "pekne" mě odrazjí, ja když jde o fantazi mám naopak rad barevnou malbu a ne co nejvetší reališčnost, líbí se mi WOW, LOL, W3 a nejkrasnejší grafikckou stylizaci co sem kdy vyděl je Diablo 3, a naopak někomu se tady ty stylizace hnusí, a davají přednost te realne, nemužeš to rict všeobecne nekdo ma rad to a nekdo zas ono...
  • Pro Lukase proc se vubec o tuhle hru zajimas kdyz je tak odpudiva?To wow je odpudivy.
  • Možná proto, že pokud někdo bude hrát už dneska, má předplaceno z gw2 stránek apod. a ví o tom.
    Normální lidi budou hrát až od toho 27. a 28., takže až pak má cenu psát o nějakém startu.
  • Přejdi na MOBA žánr. Třeba na SMITE.
  • No jsem na to zvedav jak to dopadne, hraju wow už par let a cekam kdy prijde neco co se mu aspon trosku přiblíží. SWTOR sem hral asi týden než sem zjistil že tomu chybý polovina veci co wow ma a šel jsem z5 na nej...

To GW moc nesleduji, odpuzuje me ta ohavna grafika (stylizace, samotnej engine je standart na dnešní dobu), ale samozdrejme sem zvedav jak to zamava s populací wow. Vsazí to hlavně na to že se neplatí poplatky, a pozdeji je hra živená mikrotransakcemi, ovšem, pochybuji že to bude stačit na to hru uživit i dal.SWTOR trpí na nedostatek obsahu a to je placene, nevím jak zaplatí vývoj zde, uspech wow je také dost v tom jak se stale posunuje dál a dál bez prestavky.

A jinak me zajímá par vecí ? Jak je resne PVP ? je tam aspon naký arena system s ratingem za který se pak nakupuje EQ ? jako ve wow ? (jedina vec co me u wow drží jsou prave areny). A pve, jsou tam desítky dungeonu abych se nenudil ? Nikde v gameplaych nemužu zadne dungony najít.
  • Malleth
    To by mi nevadilo. Snad to pozdějc přidaj. Je poměrně běžný, že se člověku po čase postava zhnusí a nejradši by jí předělal.
  • Mahcake
    Aspoň bude od tebe a GW2 konečně pokoj. *7*
  • walltar
    Nic takového sem nepotkal a ani sem o tom neslyšel ... takže byh řekl že asi ne .... hlavně pokud by to tam bylo bude to za gemy.
  • Malleth
    Měl bych jeden (možná blbej) dotaz. Je v GW2 něco jako holič, kterej ti za určitej obnos předělá ksicht podle libosti? Něco takovýho je třeba v dragons dogma.
  • http://www.youtube.com/results?search_query=guild+wars+2+sophycz&oq=guild+wars+2+&gs_l=youtube.3.0.35i39j0i3l2j0l7.375.2795.0.3505.13.13.0.0.0.0.129.1018.12j1.13.0...0.0...1ac.WCmDf3_yZyA
    Tady se můžeš podívat na videa z bety s (pro mě) velmi příjmeným komentářem od Sterakdaryho
    Je to prvních 5 videí od sophycz
    Vím, že hrát trial je něco jinýho, než se na to dívat na videu, ale já se třeba dozvěděl nějaký nový věci a viděl jak to celé vlastně funguje ve hře atd :)
  • No to nemas pravdu..Vsak uvidis sam :)
  • Ringwraith: ohledně toho dolního příspěvku: neříkám, že holy trinity je špatná systém, vlastně nic takového ani nepíšu, jen pro mě je trochu ohraný už a chtělo by to něco jiného

-fanboye už ze mě žádná hra neudělá po tolika zklamání

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit