-
to je jasny nejdriv musis dohrat diablo 3 na normal *3*
-
když jsi tak, btw, chytrý, a určitě toho o GW2 hodně víš, můžeš mi alespoň odpovědět? Nebo si tu jen vymýšlíš a děláš zbytečnej hype, přitom skoro nic nevíš? *16*
-
Počky na Mass Effect MMO. *3*
-
Jasně, že jsou to subjektivní věci.
A to nadšení těch lidí, které hra nadchnula není taky subjektivní?
Prostě se mi nelíbí, jak neosobní hra dokáže být. Všichni jsou s tebou "v partě" pořád, ale je to asi jako "kamarádi" na Facebooku. Prostě jen pro pocit... nakonec stejně skončíš jen s pár lidmi, co budou tvý kámoši bez uvozovek.
A tam bohužel GW2 pokulhává, protože v jiných MMO co jsem hrál tě hra nutila se seznámit, diskutovat o hře atd. GW2 je jaksi tak jednoduchý na pochopení a všechno tak "odsejpá", že nemáš proč se s někým bavit.
Hehehe, z jistého úhlu pohledu je to tím pádem nesmírně moderně pokroková hra. -
Časem možná pořídím, ale nějak jsem si za ty léta asi užil už dost MMO:)Přeji štěstí tvůrcům a málo dětí na servrech a možná někdy ve hře:)
-
Pfff tak tohle už jsou takové dost subjektivní věci. S tímhle mám bohatou zkušenost. v AoC to bylo trochu podobné jak v GW. V Aionu proti sobě stály 3 rasy (jedna nehratelná). V EVE to byl totální extrém, tam kdo nebyl člen tvé korporace/aliance byl potencionální nepřitel a v bezpečí člověk nebyl nikde.
Míra v jaké se tento aspekt hry projeví závisí na tom jak je udělané PvP.
Na každém záleži co mu sedí víc. GW2 patří k těm mírumilovnějším hrám což mi sedí víc.
Jak už jsem psal dole, ani já bych nebyl rád kdyby všichni začali GW2 kopírovat.
Jinak já ani nikde nepsal že je GW 2 nejlepší, jiné online hry které mají odlišný přistup například k PVP mohou některým hráčům sedět více.
Na druhé straně musíš pochopit nadšení lidí které tato hra nadchnula. Míra inovací a potencionální zábavnost je u GW2 opravdu vysoká oproti ostatním mmo které vyšli v poslední době. je na každém jestli mu to sedne a bude ho to bavit nebo ne. -
Za pár měsíců o téhle hře neštěkne ani pes, nemá cenu se o ní více zmiňovat…
-
Neva, aspoň můžu doře reagovat.
Hmm, sociání aspekt.
No, mohl bych to okecat, ale nemá to moc cenu, pokud se ti líbí jak jsou v GW2 všichni se všemi automaticky "kámoši".
Mě právě moc ne... -
A.:
Tak doufám, že se ti naděje splní... *3* -
Jaj, to mělo jít jinam, omlouvám se.
-
Ringwraith: No zrovna CoD 1 bylo vynikající hrou u které jsem strávil roky. Co s tou sérií udělali poté už je další věc...
Jinak ani mě by nepotěšilo kdyby všichni začali GW kopírovat. Jinak z toho co zmiňuješ. Kampaň můžeš hrát a nemusíš, nikdo ti jí nenutí. Tím sociálním aspektem nevím co myslíš a PVP? No mě systém GW vyhovuje, ale chápu že někomu nemusí. Nedá se říct který systém je lepší. -
O prohlížeči tu nepadla ani zmíňka...
-
Mas objektivni pohled to se ceni. Timhle svym ocekavanim spise ublizuju jen sam sobe kdyby to ve full hre bylo nejak zmrsene tak bych mel asi depku ale ja tomu verim :-D
-
No jo, naděje jsou velké všude kolem a to nakonec hře jen ublíží... *3*
Radši tak moc nehypovat. -
Tak me prsoim omluv hodne se na to tesim a tak mam takove reci :) Nikomu svuj nazor ani nenutim a pokud nekdo rekne ze je hra blbost ani mu nebudu nadavat ani dotycneho minusovat proste to budu respektovat. 100 lidi 100 chuti :)
-
eStar:
Ano, posunuli žánr dál.
Asi tak jako CoD posunul FPS.
Jedno takové MMo nevadí, dokonce je velmi žádané, ale pevně doufám, že se toho ostatní nechytnou a všechny MMO neskončí s singleplayer příběhovou linkou, sociálním aspektem, kterej se hraje sám, PvP, které je přísně omezené atd. -
Ringwraith: Já se ale k nikomu nemodlím, já se jen těším na hru která mě zaujala a která mě baví. Arenanet uznávám za to že dokázali splnit co slíbili a to rozhodně není v dnešní době samozřejmostí, navíc dokázali žánr mmo posunout o notný kus dál. GW 2 není revoluce, ale je opravdu značnou evolucí.
-
Já to říkal, že jsem WoW nehrál. Hmm, ale pokud je pravda, co jsem slyšel o současném stavu WoWu, tak jistě, GW2 je lepší.
A ano, s tým tvým prvním příspěvkem na který jsme reagoval bys sedl přímo do GW2 sekty.
A od té se osobně budu snažit při hraní držet dál... -
Já zase nehrál WoW. Za to jsem hrál Aion a AoC. A tyto dvě hry GW 2 překonává úplně ve všem. Také jsem hrál EVE, ale to je trochu něco jiného.
-
Ja sice znim jako fanboy ale proste me to prekvapilo a musis uznat ze napriklad oproti toho WoW(Secret world jsem nehral srovnavam si to jen ss WoW) je to opravdu krok ku predu ve vsech tech principech atd.