Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Tak sem se tam taky přihlásil ... třeba bych to i koupil kdyby to za něco stálo.
  • Další "koukněte jak přesně se naše hra nebude hrát, bude to nudnej klikfest" trailer?
  • Magister_Peditum
    Nejsou Bretonci spíš kouzelníci než asásini (tohle povolání mi víc sedí na Dunmery)? Samozřejmě v TES může být každý cokoliv, ale v traileru mohli vybrat tradiční "role". *4* Jinak jsem nejvíc fandil asi chudákům Imperiálům, co se museli bránit proti všem. *15*
    • Zas takový chudáci to asi nebudou, dokážete si představit dobývání hradu, kde se sejdou k dobývání tři nepřátelský frakce? :-D Jinak mě by spíš zajímalo, co to bylo za místo. Podobný výhled je z Cloud Ruler Temple.
      • Magister_Peditum
        Pokud vidím dobře, tak tam teče směrem k Imperial city nějaká mohutná řeka. A pokud se geografie Tamrielu nezměnila, tak by se jednalo o nějakou pevnost při hranici s Black Marsh. I když tam by moc hor být nemělo... http://images.eurogamer.net/2013/articles/1/5/5/0/1/0/1/135886676838.jpg/EG11/resize/405x-1
        http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20121111164447/elderscrolls/images/b/be/TamrielWorldMap.jpg
  • Tiez to pojde cez Cenegu?
  • Ty vole, Trisska fakt ničí diskuze jen svou přítomností.

A Princezna taky jede... jestli si tohle přečte pán Grygar, tak mu asi praskne žilka.
    http://i.imgur.com/KmeC1nf.png
    • No dufam ne, lukas je moj hrdina a vzor !

Hehe uz mi dali aj ban na jeden den, neviem zaco ale neva :)
      • Nemáš si tahat manýry z 4chanu na Games.cz. Níže v diskuzi tě vidím implikovat. Ty seš jasnej, holomku.
        • 4chan položil základy internetu a dodnes je ctí na výbornou! Co ti na nich příjde špatného? Svoboda projevu? Anonymita? Upřimnost?
          • Ne, kecy z /b/ jako TITS OR GTFO. A takový základy těžko položil 4chan.
            • Viktor_H
              Pojďte přátelé, budeme na sebe hodní...
            • walltar
              Jo to je Cancer ....
    • Jedině škoda, že to už smazali. Redakce nemá ani trochu pochopení.
  • MrSanta
    Mě se to věru líbí. Jediná výhrada - kde je, sakra, ork s obouručákem? *1*
    Část s bretonským zabijákem mi přisla nejlepší. Kdyby to viděl Legolas, tak zahodí luk a ty svoje dvě párátka a jde si kopat zemljanku *3*
  • a macicky tam niesu ? ci som zle pozeral ?
  • h0p3
    nord win.. fatality
  • TES sérii jsem měl vždy za mnohem realističtější podání fantasy světa, než jak je prezentováno v tomto traileru, kde hrad dobývají šplhouni po lanech (hey, here's an idea! How about we cut them off?!) a drsní týpci běhají po automaticky vysunovacích provazových mostech, které by se ale při takovém sprintu měly podle zákonů fyziky téměř okamžitě obrátit vzhůru nohama.
    • lol jak mužeš čekat realitu od nekoho kdo delal fallout 3 nebo alespon naznak reality
  • vypadá to dobre i když myslim že to nakonec bude nuda, napsal jsem jim že skyrim mam stahnuty a dohral jsem v nem paladina na max level full epicky gear, tak snad to bude doma a vyberou me. spis me nez nekoho kdo skyrim ani nehral *7*
    • Tak to jsi poradnej tvrdak, rozhodne tam vemou tebe nez nekoho kdo ma s mmo hrama zkusenosti. *3*
      • Jop, lidi co chtej do bet jen kvuli tomu aby si to zaparili driv jsou tam absolutne nahovno, taci vubec nepomahaj s opravama a zkousenim. A pak si lidi stezujou pri startu mmo her ze tam jsou bugy... vyvojari nemuzou vse vychytat, na to jsou ty bety aby jim lidi pomohli.
    • Tak to seš drsnej jak šmirgl papír. Místo v betě máš jistý.
      • Trisska
        Ovšem jen jestli mu to místo nevyfoukne Dan Vávra! *15*
        • Kozy
          Tak a teď ses prozradil! :)
          • To jako chceš říct, že Dan Vávra je Troll? :-D :-P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit