Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TES sérii jsem měl vždy za mnohem realističtější podání fantasy světa, než jak je prezentováno v tomto traileru, kde hrad dobývají šplhouni po lanech (hey, here's an idea! How about we cut them off?!) a drsní týpci běhají po automaticky vysunovacích provazových mostech, které by se ale při takovém sprintu měly podle zákonů fyziky téměř okamžitě obrátit vzhůru nohama.
    • lol jak mužeš čekat realitu od nekoho kdo delal fallout 3 nebo alespon naznak reality
  • Okénko do budoucnosti na základě zkušeností se Skyrimem:
    V Česku to půjde koupit pouze jako krabicovka s pouze českým dabingem. Český server, na který jediný bude možné se připojit, se rozběhne až rok po globálních serverech pro zbytek světa.
    Při pokusu o připojení k jinému serveru dostanete zprávu "sorry this server is not available in your region".
    Český server "CeNeGa Scrolls" pojme až 50 hráčů online v jeden okamžik a ostatní budou muset čekat ve frontě až to někomu spadne.
    Server poběží jen v pracovní době administrátorů, tedy od 9-15 hodin, mezitím bude probíhat údržba.
    Datadisky budou vydávány s 5 letým zpožděním a to pouze každý čtvrtý.
  • no ja bych pri tech soubojich jeste vice nazoomoval, a taky trepat s kamerou by slo jeste vic
  • Ty vole, Trisska fakt ničí diskuze jen svou přítomností.

A Princezna taky jede... jestli si tohle přečte pán Grygar, tak mu asi praskne žilka.
    http://i.imgur.com/KmeC1nf.png
    • No dufam ne, lukas je moj hrdina a vzor !

Hehe uz mi dali aj ban na jeden den, neviem zaco ale neva :)
      • Nemáš si tahat manýry z 4chanu na Games.cz. Níže v diskuzi tě vidím implikovat. Ty seš jasnej, holomku.
        • 4chan položil základy internetu a dodnes je ctí na výbornou! Co ti na nich příjde špatného? Svoboda projevu? Anonymita? Upřimnost?
          • Ne, kecy z /b/ jako TITS OR GTFO. A takový základy těžko položil 4chan.
            • Viktor_H
              Pojďte přátelé, budeme na sebe hodní...
            • walltar
              Jo to je Cancer ....
    • Jedině škoda, že to už smazali. Redakce nemá ani trochu pochopení.
  • Bohemund
    Já se na tuhle hru těším díky mnoha mým různým očekáváním, ale především z jednoho základního důvodu. Svět TES.... Jednou jsem si ho celý prošel v Daggerfallu a těším se až si ho projdu tady. I kdyby to bylo jen WoWko v TES světě.... vždyť drtivá většina té hráčské základny WoWka byla tvořena fanoušky Warcraft světa, než se z toho stal fenomén. Ovšem kdyby zanechali lvlování třeba z Morrowindu, vůbec bych se nezlobil.
  • Trisska
    Poněkud zvláštní trailer na fantasy hru, připadlo mi to spíš jak nějakej Assassin's Creed kříženej s Tarzanem! Kdyby trval ještě o 2 minuty dýl, asi bych u toho usla! A ten kosočtverec na vratech, ten tomu nasadil korunu! *15*
    • Ten kosočtverec na "vratech" je znak Císařství. Je hezké, že se snažíš působit vtipně, ale v kombinaci s nedostatkem znalostí to ztrácí smysl.
      • Trisska
        No jo, takovejch *znaků Císařství* sem na zdech a na chodníku viděla už hodně...
        Jen aby z toho nakonec nebyl znak celý týhle hry! *15*
        • ty si pi*a :DDD
        • Aha, takže místo zpytování svědomí nad Tvojí neznalostí jen další pokud o "vtip". Nejsem ale zase tak moc zklamaný, nečekal jsem zázraky.
    • MickTheMage
      Red Diamond...ty kosoctverec ;)
    • Teda já už ti to rikal, ale reknu to zase. Pořád si stezujes ze usnes u nejakyho traileru/rozhovoru/gameplaye/recenze ale to uz neni tim ze to je nezajimavy, ale kdyz je to tak rozsahly tak bys mela skocit k nejaky doktorce.
      • Trisska
        Miserius - A co si jako myslíš, že by mi ta doktorka předepsala nějakou kvalitní recenzi a pustila zábavnej trailer? *15*
        • Třeba... Spis by zjistila že máš nějakou spánkovou poruchu *15* To by byla krása kdyby stačilo zapnout 4 minuty dlouhý nudný trailer a usnout, bohužel to ale neni normální *3*
          • Trisska
            Ale já to nemyslela úplně tak doslova jak je to napsaný, chápeš?!
            • Viktor_H
              Boože! *7* Prosím o smazání tohoto vlákna.

Dafuq i just read...
            • seznamka.tiscali.cz......? *7*
            • Trisska
              NeeOrDee - Tím sem myslela, že každej vztah může kdykoliv skončit, páč člověk nikdy neví co se může stát... A tu fotku sem přijala jen ze slušnosti a z malinký zvědavosti, nic víc v tom nehledej! Co bych se nepodívala, když mi ji sám nabízel! Fakticky ale nepodvádím, když sem s někým ve vztahu! Co si to o mně jako myslíš??? *9*
            • Trisska: "Ale já nepodvádím, víš?"
              Každý, kdo umí číst si právě přečetl, že jsi neuzavřela diskuzi s nějakým šíleným felákem, co se ti tady snažil nabízet, že tě pozve na večeři. Poprvé jsi mu napsala, že jsi "už beztak zadaná", podruhé, že jsi zadaná, tak ať nepočítá s tím, že z toho něco bude a zároveň jsi mu napsala, ať ti klidně pošle svojí fotografii, ještě předtím v otázce vztahu jsi napsala že "nikdy neříkej nikdy". To myslím ilustruje velice dobře to, že nepodvádíš. *1*
            • > ten moment ked si uvedomite ze Trissa a Rukavice je ten isty clovek.
            • Trisska
              Miserius - Jasný, přesně to sem si myslela! Ale já nepodvádím, víš? *3*
            • To se tak říká, že boyfriend ještě neznamená, že jsi nedostupná.
            • Trisska
              Rukavice - Hele ty lichotníku, kterýmu slovu ve větě *Bavme se tu radějc o hrách!* jsi nerozuměl? *15* Promiň, ale já tady za psaní mimo téma dostávám bany! *9* Fotku mi klidně pošli, proč ne. Mejlíka najdeš na mým profilu...

Miserius - Hele... jak si to myslel s těmi góly??
            • Trisska, v kazdy brance je brankar, ale i tak padaj goly *3*
            • A nepomohla by fotka? Já totiž už asi nikdy nenajdu dívku diskutující ve volném čase o počítačových hrách na serveru o počítačových hrách vystupující s názory mě příjemnými, ne že by to bylo jediným kritériem, ale ve své podstatě toho máme určitě hodně společného.
            • Trisska
              Pěkný no... Ale jak říkám, sem už zadaná! Možná za pár let... Nikdy neříkej nikdy, víš jak! *15*
            • Omlouvám se, je mi 24 let, po většinu roku se nacházím v Praze, jsem studentem třetího ročníku na FELu, 180 cm, 80 kg, atletická postava, katolík (ne ortodoxní), nekonformní osobnost ~ nekuřák, abstinent, vyrovnaná povaha.
            • Trisska
              Rukavice - Děkuji za pozvání, v šachách sem celkem dobrá! *4* Takhle by to ale asi nešlo, promiň... Jakýkoliv setkání na slepo je dnes strašně nebezpečný, nic proti tobě... A beztak sem už zadaná. Bavme se tu radějc o hrách, ju? *4*
            • Slečno, vím, že nejste trol, rád bych vás pozval na večeři, nebo alespoň na turnaj v šachu.
  • Proc musi byt v kazdem traileru na fantasy hru nejaka skakajici opice? Vypada to umele,neprirozene a kazi to veskery dojem *16*
  • Magister_Peditum
    Nejsou Bretonci spíš kouzelníci než asásini (tohle povolání mi víc sedí na Dunmery)? Samozřejmě v TES může být každý cokoliv, ale v traileru mohli vybrat tradiční "role". *4* Jinak jsem nejvíc fandil asi chudákům Imperiálům, co se museli bránit proti všem. *15*
    • Zas takový chudáci to asi nebudou, dokážete si představit dobývání hradu, kde se sejdou k dobývání tři nepřátelský frakce? :-D Jinak mě by spíš zajímalo, co to bylo za místo. Podobný výhled je z Cloud Ruler Temple.
      • Magister_Peditum
        Pokud vidím dobře, tak tam teče směrem k Imperial city nějaká mohutná řeka. A pokud se geografie Tamrielu nezměnila, tak by se jednalo o nějakou pevnost při hranici s Black Marsh. I když tam by moc hor být nemělo... http://images.eurogamer.net/2013/articles/1/5/5/0/1/0/1/135886676838.jpg/EG11/resize/405x-1
        http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20121111164447/elderscrolls/images/b/be/TamrielWorldMap.jpg
  • MickTheMage
    Ja ti to Overwatch vysvetlim - centrom TESO je Cyrodiil, ktory sa tri frakcie pokusaju dobit a to ilustruje tento trailer. Nord s kamaratmi predstavuje Ebonheart Pact, Elfka a kamarati je Aldmeri Dominion a Ezio...ehm ten posledny chlapik je Breton a teda Daggerfall Covenant. Predstavitelia vsetkych troch frakcii sa nakoniec stretnu a reprezentuju tak zaroven aj logo hry. Trailer tak ilustruje skor PvP aspekt TESO. :)

Ale ako fakt, zimomriavky a la Skyrim teaser i trailer sa nekonali.
    • Overwatch
      Díky za odborný výklad Micku :). Já ty rasy znám, většinu hlavních TES her jsem hrál velmi, velmi dlouho, byť si z nich už moc nepamatuju. Ale v tom traileru prostě vypadají všichni tak genericky a zaměnitelně, že kdyby tam najednou skočil někdo, kdo by měl přes ksicht cákanec krve a na konci by se ukázalo logo na Dragon Age 3 tak bych si na čelo asi neťukal. Což ty, coby hardcore znalec série, jistě ťukáš, ale whatever :).

Btw. u toho kruhu aneb loga by mě to už napadlo, to jako jo.
      • MickTheMage
        Mno, keby v jednom zabere nebola White-Gold Tower... Ale teda na Dragon Age video tam bolo malo krvi a prilis ploche poprsia ;))
  • Pokud se nepletu jsou tam 3 Frakce... tak to bude teda hodne zajimave v pvp hlavne s tema hradama jak ukazovali, 2 frakce se tam uz rubaj pak tam vtrhne ta 3 a obe jsou kaput :-) ja rozhodne uvitam High Elfy :-) a utocit na Cyrodil je good, vedcinou se v mmo hrach bobuje proti nakejm hnusakum ale proti cisarskym taky good :-) smejdi prece jenom slohli Cyrodil Elfum :/
    • Magister_Peditum
      Tak původně prakticky celý Tamriel ovládali pouze elfové, takže lidi šlohli mnohem víc než jen Cyrodil. *3*
      • Jasne ze jo ale i tak jsou Elfove lepsi nez cisarsti :D Rozhodne se meli lidi v Tamrielu lepe =D ( Jak to vemes :-)) )
        • Viktor_H
          Tak to se teda neměli, ježto elfové se považovali za něco víc. Politika "současného" septimovského císařství je jasná - všichni jsme si rovni.
          • No takhle to myslim, ja mam radci elfy nez ostatni rasy a rict naferovku ze byli otroci me bylo dovny :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit