Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dufam, ze sa The Elder Scrolls Online bude dat hrat Offline ... inak to MMO nebude stat za nic..
    • Dufam, ze sa ta fifa bude dat hrat bez mica, inak ten fotbal nebude stat za nic... OMG *7*
      • Trolled hard, lol.
      • s loptou ci bez nej.. fotbal stoji za nic aj tak
        • *1*
  • XorxoxTalarius
    Dokud nebudu mit potvrzene ze muzu hrat za Imperium, tak to pujde mimo mne :)
    Kazdopadne kazdemu preji aby se dostal do bety :)
    • ale bretoni a redguardi jsou taky lidi tak nevim co resis
      • XorxoxTalarius
        Kdyz uz zlo, tak bez kompromisu :)
    • Imperium jsou podle vseho zaporaci.
  • vypadá to dobre i když myslim že to nakonec bude nuda, napsal jsem jim že skyrim mam stahnuty a dohral jsem v nem paladina na max level full epicky gear, tak snad to bude doma a vyberou me. spis me nez nekoho kdo skyrim ani nehral *7*
    • Tak to jsi poradnej tvrdak, rozhodne tam vemou tebe nez nekoho kdo ma s mmo hrama zkusenosti. *3*
      • Jop, lidi co chtej do bet jen kvuli tomu aby si to zaparili driv jsou tam absolutne nahovno, taci vubec nepomahaj s opravama a zkousenim. A pak si lidi stezujou pri startu mmo her ze tam jsou bugy... vyvojari nemuzou vse vychytat, na to jsou ty bety aby jim lidi pomohli.
    • Tak to seš drsnej jak šmirgl papír. Místo v betě máš jistý.
      • Trisska
        Ovšem jen jestli mu to místo nevyfoukne Dan Vávra! *15*
        • Kozy
          Tak a teď ses prozradil! :)
          • To jako chceš říct, že Dan Vávra je Troll? :-D :-P
  • Pekný trailer ... chvála Bohu, ja v ňom Ezia a nič zo zaklínača nevidím. Fakt nechápem, ako si niekto pri pozeraní napr. Avatara našiel spojitosť s Vinetuom? Každá fantasy, čo som prečítal, bola o boji proti zlu, krivde, pomste alebo nespravodlivosti. Takto by som mohol tvrdiť, že knihy sú si podobné. Máte dojem že Červenákov Černoknažník je podobný ako Zaklínač? ...Ja nie, Chvála Bohu :)
    • XorxoxTalarius
      Avatar mel spojitost s Pocahontas a jestli potrebujes vedet proc, tak se na Pocahontas podivej.
      • Pocahontas rozprávočku máš na mysli? Či historické fakty? Pocahontas. Hoci žila krátko, natrvalo sa zapísala do dejín prvých anglických osád vo Virgínii. Zomrela na zápal pľúc počas návštevy Anglicka v marci 1617, pred 396 rokmi...Jej otec mal veľa ďalších potomkov, každého s inou ženou, pretože po narodení dieťaťa vždy podľa tradície vymenil manželku. S jej smrťou sa skončilo aj mierové spolunažívanie Indiánov s Angličanmi, ktorí pre tabak zaberali stále viac indiánskych polí... Takže ešte raz ....aká paralela Avatara a Pocahontas ???....Nemáš pocit, že keď ja ráno raňajkujem, na obed obedujem a večer spím...že vlastne naše životy sú podobné? Pre zaujímavosť ...osudy ľudí sa veľmi často podobajú aj v reálnom živote, lebo život sám, ľudí aj zvierat je o tej istej veci...o prežití ...Ale to neznamená, že muž s dýkami v rukách, skákajúci cez múr, musí byť EZIO !!!
  • h0p3
    nord win.. fatality
  • a macicky tam niesu ? ci som zle pozeral ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit