Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viktor_H
    Mě teda trailer moc neoslovil. Už jsem trochu přejezen hrdinama, co klidně dobijou hrad i samy (ten assassin) a kamera a střih při bojových scénách byli strašný. Ale to je vedlejší, mnohem víc mě štve (paradoxně!) ta krásná elfka. Co to těm elfům udělali?! Elfové ve světě TES byli (v rámci možností) dost originální a nejvíc se mi na nich líbí, že jsou to strašný zrůdy. Tady prošli transformací v typické tolkienovské metrouše a modelky...
    • smejki
      Já myslel, že byli hnusní, anžto má Bethesda divný grafiky (alespoň měla až do skyrimu), ale jinak byli cvelfové v loru popsaní jako krásné bytosti.

A stran traileru souhlas. Nechtěl jsem to psát, aby se na mě TESaři nesesypali.
      • Viktor_H
        Pokud vím, tak byli popsáni jako "vznešené"/"nadřazené" bytosti, nikoliv krásné (alespoň ne podle obvyklých lidských měřítek, mezi sebou to mají určitě jinak). A to v případě původních aldmer a posléze pouze Altmer. Ti koukají i na bosmer a dunmer jako na nižší (i když stále jako na mer). Navíc třeba dwemer, kterým se říká trpaslíci (vousy atd.) jsou také elfové. A ano, do Oblivionu jsou kvůli grafice sice mutanti všichni včetně lidí, ale ve Skyrimu už je hodně vidět, jakej koncept jednotliví rasy mají. A elfové nejsou jen zženštilejšími lidmi, jsou o hlavu větší a mají úplně jiné rysy obličeje - např. zde http://i.imgur.com/3lKvC.jpg?6079

A v traileru na mě najednou vybafne Arwen. *7* Ale tak jasně, jsou to asi drobnosti, jen mě to jako konzervativního fanouška štve. *1*
        • smejki
          No to víš, já si naposled užil Morrowind, Oblivion je fialovej hnus a u Skyrimu čekám na nějaký GOTY.

Na základě obrázku ti musím dát za pravdu *1*
          • Viktor_H
            Mám to stejně, po perfektním Morrowindu byl Oblivion docela studená sprcha. Ani jsem to nedohrál. Můj vztah se Skyrimem je složitej. Zpravidla po hodině až dvou to znechuceně vypnu nadávajíc si, že ta hra fakt není nic jiného než gamble bez jakéhokoliv přesahu a že jen zabíjím čas. Ale druhej už se zase vezu. *1*

Skyrim je pro mě o těch perfektních momentech, kdy procházíš nějakým místem a ptáš se sebe sama, co se tu asi stalo, co bude za dalšíma dveřma atd. Má to takovou tu mystickou temnou fantasy atmosféru. Při návratu máš pak ten samej pocit, jako když skončíte nějakej dungeon v pen'n'paper hře na hrdiny. A všechny tyhle mini-epizody jsou originální, spousta těch faktorů vytváří absolutně nelineární zážitek. V tomhle je Bethesda fakt silná a vzhledem k tomu, že atmosférou podle mě Skyrim převyšuje i Morrowind, je to opravdu jediněčnej zážitek. bohužel mě nenapadá nic dalšího, z čeho bych si takhle sednul na zadek.
            • smejki
              Bez obrů a mamutů bych to ani nechtěl ::sialenykazatel::
  • Dost mě překvapil tento akční trailer. Nečekal bych, že je to trailer na MMORPG. Moc pěkně udělané. Těším se. Doufám, že to nebude fail jako některá jiná MMO z posledních let.
  • MinisterOfSillyWalks
    velice pěkné
    lepší jak ten SC 2 *4*
  • MrSanta
    Mě se to věru líbí. Jediná výhrada - kde je, sakra, ork s obouručákem? *1*
    Část s bretonským zabijákem mi přisla nejlepší. Kdyby to viděl Legolas, tak zahodí luk a ty svoje dvě párátka a jde si kopat zemljanku *3*
  • Už jsem zapsanej. Toto je jedna z věcí, co se musí zažít na vlastní kůži.
  • korok
    Video hezké, pokud ale někomu (jako již tradičně tady) nejde přehrát ve zdejším rádobypřehrávači nasměrujte se sem:
    http://www.youtube.com/watch?v=q8TbmAUiPk8
    • zdeeneek
      Trailer se fakt povedl. S prehranim jsem mel taky problem, video se nejdriv vubec nechtelo nacist - pomohlo vypnout HD a pak uz frcelo bez problemu.
  • Qub4_honor
    Ví se jak to je s časovým zařazením v ose TES? ... např. kolik let je to po příběhu Oblivionu?
    • deridon
      udajně 1000 let před Skyrimem, takže 800 let před Oblivionem.. přesněji 2E 583 říká uesp.net
      • Bohemund
        Takže už vlastně víme, jak ta celá válka dopadne :) ... Měli to dát celé až po Skyrimu si myslím, měli by větší prostor k "manévrování".
  • Taky velmi zajímaví video
    (omluvam se pokud tu někde je, ale tak opakování je madka moudrosti :) )

http://www.youtube.com/watch?v=YlEipFtHw7o
    • Měl jsem se přihlásit, abych mohl text opravit, teď bych si nejraději dal pár facek za tu mírnou retardaci. Ale tak ještě pomalu spím, tak mě omluvte opravdu poznám rozdíl mezi i a y a maTkou.
      Ale tak důležitější je stejně to komentované video vývojáři než moje umění vyjadřování se
      :)
  • Chtěl bych upozornit na cz/sk fansite o tomto budoucím MMO.

http://elderscrolls-online.cz/

Musím uznat, že je vyvedená skvěle, každodenní aktualizace novinek, články, prý i budoucí podcasty, skvělí lidé na fóru, co víc si přát?
    A ne, nejsem jeho členem ani moderátorem.
    Jen doporučuji z pozice fanouška TES *4*
    • Jsi členem fora viz.:
      "Je to škoda. Já už sleduji tak maximálně Games.cz, který se celkem snaží.
      Bohužel i jim to občas ujede, ale v porovnání s bonuswebem...

Kromě toho, že tam pod jménem anonym a Pelargius dělám reklamu našemu webu "

však se není za co stydět, forum je to velmi zajímavé :)
      • máš ode mě dva bludišťáky *15*
  • Už se nemohu dočkat. Snad mě vyberou :-)
    Ta hra vypadá každým dnem lépe a lépe...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit