Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono se (naprosto cokoli) z TES serie da nazvat sandboxem? Tedy si tam muzes hrat (nejak smysluplne) aniz bys plnil predpripraveny qsty? lol

    Za sandbox povazuju minecraft - tam si muzes stavet doaleluja. Nebo zminenou eve - muzes vesele tezit/obchodovat/piratit/... takovych her je povicero, ale TES se k nim rozhodne neradi.
  • Presne toto sem psal pod nejaky clanek z betavikendu - ze presne takto bude hrat driva vetsina hracu, protoze je to defakto jediny pouzitelny styl.

    Proc to tak je sem psal taky - hvy armor te nikterak nepenalizuje, behas stejne rychle jako v kosili, plizit se muzes uplne stejne jako bez nej, kouzlit muzes taky ... mno a dalsi vec je herni mechanika/ucinost. Hrat trebas s lukem = jak kkt behat kolem moba a postupne ho usutovat, protoze jednotlivej vystrel mu nic moc neudela a nez k tobe dobehne, stihnes maximalne druhej. Pak uz potrebujes tu zbroj ...

    Aby to fungovalo, musel by byt zasadni rozdil ... trebas v tom, ze v hvy zbroji klouzlit nemuzes vubec, v med ... te to nejak limituje a na kouzleni v plny sile proste musis mit robu. Coz automaticky znamena, ze toho fyzicky moc nevydrzis ... Stejne tak pro boj s mecem by hvy zbroj = daleko pomalejsi/mensi dmg/... nemoznost uskocit ...
    Prozmenu bez armoru bych ti dal klidne nekolikanasobnej dmg, moznost se utoku vyhnout, zdrhnout z boje ... coz bys ve zbroji trebas nemel sanci.

    K ty postave kterou si popsal totiz driv nebo pozdejs dospeje kazdej hrac, jednoduse proto, ze je to nejefektivnejsi sestava v ty hre - pancir a kouzla ...
  • Jaka vestecka koule? D3, Simcity 4, GTA 5, Assassins Creedy, Arma 3, a dalsi prehypovany tuctovky... Tyden se hypuje, za dalsi tyden uz hru hraje miziva cast lidi a jde se hypovat jina "pecka". Poslednich par let porad dokola. Na to abch to videl, nepotrebuju vesteckou kouli.
  • k ESO sem prisel jako slepy k houslim. Jedinou hru z cele serie kterou sem dohral byl oblivion a ani ten ve me nezanechal nejake vetsi vzpominky:) Ale zanr MMO se mi zamlouva, at uz po 2letech WoWka ci zkousky STWOR nezanevrel sem na onlinovky. Takze jak bych popsal zazitek z ESO....
    V prvni rade urcite nelituju penez za porizeni teto hry...ale tento dojem sem ziskaval postupne.
    lvl 1-10 mi prijde totalne nudny a vubec bych se nedivil kdyby to nekteri lide po absolovani prvnich kroku vzdali:) postupne sem se do toho dostal a zacal poznavat hru a zaroven i srovnavat. od lvl 20+sem si hru opravdu uzival, questy, dungeony, chytlo me to. 50tka prisla co nevidet a stale me hra bavi nicmene tato hra porad ma spoustu much k doreseni a taky nektere zalezitosti co mi prisli v jinych hrach naprostou samozdrejmosti tu proste nejsou viz treba aukce, absence World PVP ( v ESO pouze ZONE PVP) vetsi paleta skillu a spells a jine drobnustky. Dale je tu ta dvojsecna zbran toho ze kazdy hrac muze byt cimkoliv..je to v urcitych situacich prijemne, ale taky odpada ten punc toho ze kdyz chci byt tank a nebo healer musim si zvolit urcitou class a nosit urcity typ brneni..ted to ve hre vypada ze 80% hracu jsou tzv. Battlemage jinymi slovy typek v heavy armoru co kolem sebe mava staffou a hazi fire,frost atd... spelly na vsechny strany a kdyz se k nemu dostanete jednoduse prepne na stit a mec / two hand zbran a jede do vas jako by se nechumelilo..je to neco noveho a bori to zavedene pravidla..otazkou je zda je to dobre ci ne. osobne nejsem pro, ale mohu stim ve hre zit..Zatim to jsou jen prvni dojmy a uvidim zda bude mit hra stale co nabidnout i po dovrseni veteran ranku 10. Nicmene dlouho sem se k tomu stavil jako k necemu od ceho sem ocekaval ze trumfne me prvni kroky v MMO (WoW) ale ty casy uz sou jinde a nemyslim si ze ESO sesadi z pomyslneho trunu onlinovek WoWko (to se dle meho nazoru sesadi jedine samo tim ze z toho udelaji kardinalni blbost:D ) ESO ale muze byt dustojnou variantou pro ty kteri s WoW a jinymi MMO skoncili a nelaka je se vratit..Mohu zatim tuhle hru jen doporucit a novackum poradit to aby opravdu prekousli ten start:D pokud si tato hra ziska dobrou zakladnu stale hrajicich hracu tzn. Staly prisun penez do kapsy Zenimaxu,Betshedy budou mit i vuly se o hru starat a zlepsovat a tak to doufam i bude..
    omlouvam se za gramaticke chyby , ale sve jsem sdelil:) Diky
  • Hraješ asi jinou hru.
    Četl jsi aspoň jednu z těch 300+knih co tam jsou? Hrál jsi i jinou TES hru než Skyrim? Na některé z tech událostí totiž člověk narazil třeba v Daggerfallu, nebo v Morrowindu. Generické NPC? Spoustu z nich poznám po xichtě i po hlase. Dohrál jsem SWTOR příběh, V paměti mi kromě neuvěřitelně stereotypního boje 3 členných spawnů z této "převratné MMO" neutkvělo nic pozitivního. Horší grafika než WOW, největší EPIC FAIL, co se týkalo "vesmírných bitev", nejhorší PVP ze všech MMO. Možná je to teď lepčí ale po vydání to bylo tragické MMO. s daleko víc rozbitými herními mechanismy než má TESO a ani F2P mne nepřinutilo se tam vrátit. i třebas se jen podívat co se změnilo.
    Co se týká loadovaní, že mi na půl vteřiny bliknou přesýpací hodiny? Jasné, zoning do dungů je delší ale v otevřené krajině je to jako ve Skyrimu.
    Že je to víc single s coopem? Na to mohu říct za mne jen - výborně.
    Netvrdím, že je to ideál MMO, na to to má bohužel s WOWkem příliš moc společného. Ale je to po dlouhé době MMO u kterého se dobře bavím a pokud mi vydrží 2 měsíce za každou frakci tak mi případná absence end contentu vůbec nevadí.
  • Naprostý souhlas s Jumpem.
    pokud TESO nehrajete wow grind stylem kdy za týden dojedete na 50 a brečíte, že nemáte end content ale místo toho procházíte krajinu, plníte questy, craftíte, chytáte ryby, nebo hrajete jako jako součást RolePlay guildy, čeká vás určitě pár stovek hodin zábavy, která po přepočtu kč/hodinu vyjde na celých 11kč denně, hrajete-li 2 hodinky už je to 5kč na hodinku. To je 25x levněji než návštěva neinteraktivní zábavy v kině a 12x levněji než polední menu ala UHO s pomletým separátem v IV cenové.
  • tak ted jsi urazil vyznam slova sandbox *2*
    podivej se na EvE nebo Ultimu a zamysli se nad tim co jsi rekl...
  • U swtor byl uprk hracu zhruba 50% po 3ch mesicich provozu. Uz cca po 2 zacli premejslet, ze stim budou muset neco delat a po tech +- 3ch ohlasili f2p. Dalsiho cca 1/2 roku to vyrabeli, aby nakonec spustili defakto p2w. Presto to nekomu zjevne zachraniho kejhak, i kdyz na splaceni investice si zjevne par let pockaj (zrovna nedavno sem nekde videl cisla - prijem neco kolem 130M rocne, kdyz od toho odectes naklady na lidi/provoz ... tak jim z toho mozna neco kolem 30-50M muze zbejt => po nejakych 5ti letech budou na +- nule).

    Nemyslim si, ze u teso to bude vyrazne jiny, protoze jamile dohrajes (pri hodne obcasnym hrani ty +- 3mesice) ... tak muzes leda pvp, coz proste v podobe aren zajima minimum hracu. Jako ve vetsine soudobych games nemas zadne duvod se vracet, => svet zustane pustej a prazdnej => novacci budou odchazet daleko rychlejs, protoze nebudou mit s kym hrat.
  • Dalsi vestecka koule? Osobne nevim jak dlouho vydrzi, ale vim, ze me osobne vydrzi odhadem na dva mesice jeste, coz jsem napr. u SWTOR nemel, z toho odhaduji ze pul rok je jeste kratka doba na zmenu modelu. Duvod je jednoduchy SWTOR prechazel na novy model po 3/4 roku s tim, ze uz na nem museli makat a vetsina lidi odesla po mesici, maximalne po dvou.
  • Skoda, ze to je fakt ty butthurt fankide. *3*
  • Nechapu. Pokud jsi byl predem rozhodnuty nedat hre sanci,proc jsi si ji kupoval?
  • To bude asi tim, ze F2P hry jednoduse dobre nejsou, kdyz uz do te zumpy spadnou *1* *12*
  • Co takhle konecne napsat nejaky dobry F2P titul. Ty vole kazdy tu hatuje a nedokaze napsat jedinou dobrou F2P hru.
  • Stale stejna pohoadka. Znudene deti se snazi hatovat a je jich cim dal vic.
  • ?
  • Stale stejna pohadka, fankidove opet vsem cpou jak je to dobra hra. Za mesic po ni nestekne ani pes a za pul roku tu bude jiny hype. *15*
  • A kde bys chtel stahovat ... musis si jen nastavit grafiku na max, klient si to postahuje sam.
  • Jeste jen doplnim, ze hry bezne single stoji 1000-1400. Pokud si koupis tuto hru, tak dostanes mnohem vetsi obsah, nez jsi zvykly v ruznych single player hrach, stravis ve hre hodne casu za "mensi" cenu.
    Kazdopadne ve srovnani se singlem uznavam, ze nemuzes stravit libovolny cas ve hre, pouze na zaklade predplatneho (single si muzes zahrat klidne za 6 let zpetne bez noveho placeni).
    Jenze tohle je MMO a obsah by se mel vyvijet, takze ja osobne jsem do teto hry sel z duvodu mnozstvi obsahu vs single player hra a dostal jsem neco navic napr. crafting, ktery je v teto hre oproti vetsine singleplayer hram uplne na jine urovni.
  • tys nepochopil o čem tes je, je to sandbox rpg
  • Za sebe muzu rict-ne nezda.I kdyby me hra bavila ''jen'' tri mesice,tak co jako? Jak dlouho vydrzi bavit prumerna ''offline'' AAA hra? Vazne nechapu potrebu lidi stravit u hry 10 let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit