Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online rozšíří koncem měsíce nová adventure zóna
8.4.2014 | Petr Poláček
85 příspěvků
-
TESO je dobrá hra alespon z mého úhlu pohledu pravda má nějaký ty mušky třeba mizejcí healovací fllašky z Q invuu tam sou daný během hraní je na Q nevidim :), ale je to jen muj nazo co by ovšem mohly vylepšit či překopat je system skillů ja řebapoužívam duály a nebo luk jenže sada skillů je během duálů a luku stejná mohly by zkusit udělat že by pro danou třídu zbraní šlo udělat vlastnísadu skillů
-
Jo jo není nad to hodnotit MMORPG hru po par odehraných hodinách na 18lvl wtf !!! ... až budeš mít ve hře odehráno stovky hodin a hru budeš hrát minimálně 1/2 roku, tak se vrať a napiš to znova a lépe, do té doby si budu myslet, že jsi naprostý de..l.
P.S. Není nad to srovnávat online hru s úplně, ale úplně odlišným žánrem, to vymyslet muselo dát opravdu excelentní výkon z tvé strany. -
tak jsem byl v obchode a nedalo mi to nekoupit to:) cekal jsem opravdu to nejhorsi a ze nedohraju ani mesic ale musim rioct ze me to sakra prekvapilo. grafika je oproti wow ktere mam take rad strasne prijemne osvezeni a vubec pohyb po svete je prijemnej. zatim nemuzu hodnotit nejsme na endgame u tehle hry si opravdu vychutnavam a ctu vsechny questy. Boj ktereho jsem se tak bal je nakonec hodne zajimavej a trosku odlehcenej styl z agew of conan coz tak nevadi. jedine vetsi zklamani na ktere jsem narazil je pohled z prvni osoby. spatne se v nem orientuje a pokud nemate stit je to strasne divne. Schvalne jsem spustil skyrim a je to tam proste jinak.
ale sklidem muzu hru vsem doporucit ten mesic si urcite uzijete a jestli budou pridavat prubezne end game jako ze po posledni newsce asi ano tak by to mohlo u vydrzet:)
jo a malej bonus koupil jsem to v obchodaku a svete div se uvnitr krabicovky byl nejaky pridavny pack s Petem,mapkou a jeste necim coz me mile prekvapilo:) ale kdybych si nesel rozmenit kolem toho herniho obchodu asi to fakt nemam:) -
Tak já nevím, hraji od začátku a tohle se mi nestává. Opravuji výbavu po smrti a když to dělám po každé smrti (stejně jdu město) tak to stojí pár šlupek. Ale nepostřehl jsem, že by se mi zbroj opotřebovávala užíváním a pokud ano, určitě ne takovou rychlostí.
-
Je rozdil mezi lidma kteri si hru nekoupili,protoze nechteli utracet a mezi hatery.
I kdyz tady vlastne zadni hateri nejsou. Jen par deti co porad dokola omilaji jednu dve vety na urovni zakladni skoly. -
Reknu ti to takhle .. pokud jsi typ hrace kterej powerleveluje, tak za 4dny mas max, pak grind na vr 10 a nemas co delat. Pak adventura atp.
Rp hrac kterej si bude cist kazdou knizku a nespechat to ma na mrte dlouho a komunita okolo je super 250czsk lidi v gilde a pokec na vt apod jakej jsem dlouho nevidel.
Ze u obcasneho bugu malem rozmlatim klavesnici je jina vec. -
Pravě že skoro neumírám stačí dostat 20 ran a 15% zbroje je v tahu *13*
-
To je akože smerodajné, čo povie nejaký Andrew? Neviem kto to je a je mi to popravde jedno. Nech som diletant v tomto smere, ale čo je to s vami ľudia, nemáte vlastný názor? Viete propagovať iba to čo sa vám vtlačí do hlavičky? Veď si to vyskúšaj sám a napíš aké si mal dojmy a nie, že tu robíš veľvyslanca pánovi veľkému Andrewovi a jeho názorom, či už sú správne, alebo nie.
-
Jen tak mimo .. pokud zvazujes nakup teso tak jeste nekde vyprodavaj verzi s kodem pro explorers pack .. to se vyplati mrte moznost hrat za jakoukoliv rasu v jakykoliv alianci jibak je to dost omezene ..
-
Oproti wow je teso preci jen dospelejsi. Tedy obzvlast pokud bys to jel solo, to je obcas docela tuhe.
Jinak dalsi hardcore mmo je wizardry online .. pekne tezka vec a muze ti postava i nadobro zemrit. Ale pribeh nic moc. -
Chtělo by to quest Bruma rebuild. :-D
-
Mam level 33. Played skoro 3 dny cisteho casu - ano za tu dobu se da dat 50level pri powerlevelingu, ale radsi si vse projdu :D. Ale jak rikas no, je tam furt ten spravny hnaci motor :) A to kdyz clovek da 50 lvl, ma dalsich 10 veteran ranku, ktere potrvaji mesic(e) a prave na tom veteran ranku 10 se zpristupni tahle nova zona s raidy, parada. Questy jsou celkem napadite, ale lokace vas vede za rucicku, takze volnost je tu trosku omezena, ale porad vetsi nez v nekterych jinych MMO.
-
Pokud během 20ti minut zemřeš tolikrát, aby oprava stála nekřesťanské peníze, tak hledej chybu jen a jen u sebe.
-
Zatím to ujde jen rychlost opotřebení předmětu je tragická po 20 minutách boje můžu začít opravovat za nekrestanske peníze
-
Cet si velmi spravne, na kone si usetris (pokud nebudes kupovat lautr nic jinyho) tak mozna nekde kolem lv 20 ... a to kdovi jestli. Ale svet je pokrytej teleportama ... takze kone nepotrebujes (ale pokud je budes pouzivat, tak samo $$ na kone budes mit az pozdejs)
-
2zaty: do wow si nemusis dokupovat datace? Ja ze pravidelne vidim jejich nabidku ... a bez tech datacu si jaksi ... ani za ten mesicni poplatek ... nezahrajes. V teso to bude vylepseno v souladu s historii serie o to, ze ti za mesic vyjde horse armor cislo dve ... a budou ti tvrdit, ze to prece mit nemusis, protoze to hru vubec neovlivnuje ... ale muzes si to za $10 koupit ...
-
2martin.mares.984
Rec je o "nejlepsi hre vsech dob" a v tomhle ohledu, vsechny mnou zminene aspekty v ruznych hrach realizovany jsou. Zato TESO je jen genericky MMO, s mizivym obsahem, a tragickym technickym provedenim (ostatne v souladu s celou serii). Za tech 7let od oblivionu se nezmenilo vubec nic na tom, ze zbroje jsou jen elasticke oblecky, ze se kazda chatrc loaduje, ze vnitrni usporadani budov nerespektuje jejich exterier ... a udelat MMO ze sveta, kde mas jestery ... jejiz prirozenym zivlem je voda ...a neumoznit se potapet ... lol. -
Tuhle hru jsem koupil v preorderu v den vydání za 800,- kaček i s měsíčním předplatným a musím uznat, že to za to stálo. Na officiálních stránkách má hra neskutečně vysokou cenu. Mám level 18 a pořád to má ten správný motor, který vás nutí hrát. Myslím že mi herní obsah vydrží mnohem déle, než celé diablo 3 i s datadiskem. Na 14 levelu jsem si koupil prvního koně a na 15 prošel první 3 dungeony. Zatím spokojenost *3*
-
Hra se dala poridit za 900 (obsazeno 30 dni). Tedy obdobne nebo levneji jako vetsina single her. Je sice fakt, ze k single hre se muzes vratit a tady potrebujes poplatek, ale casto se stava, ze nekteri se k single hre uz malo kdy vrati, pokud neni opravdu vyborna.
-
Ja osobne si uzivam prostredi a questy, a to jako hlavne jakobych hral singleplayer hru, takze z meho pohledu nelituju prvotni investice, jelikoz je tam obsahu tolik, ze zastini spousty singlovych her. A prvky MMO jsou tam zajimave a moc nerusi az na nektera mista. Rozhodne se me tam libi i to, ze nenarazis na moby jednoho vedle druheho, takze mas prostor se nekam dostat i bez toho aniz bys nekoho sejmul (pripadne plizeni).
Pohled z prvni osoby nepouzivam tak casto, a kdyz ano, tak hlavne proto, abych si to vic uzil, Dodava tomu opravdu suprovou atmosferu (ale na skutecne souboje v dungeonu a v pvp se moc vyuzit neda - neni prehled o okoli), kdyby mozna byl pohled od zacatku zamcen (1st person), tak by to mohlo dat i zajimavy namet na boje v PvP, kdy opravdu nevidite za sva zada a musite se vic rozhlizet, na druhou stranu bez 180 stupnoveho pohledu je to dost omezujici (cca 190 stupnu vyuziva clovek v realnem svete).
Urcitym zpusobem doufam, ze se z toho F2P hra nestane, ale samozrejme s podminkou, ze ten obsah a hratelnost me neopusti (prece jen jeste nemohu soudit end-game).