Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online rozšíří koncem měsíce nová adventure zóna
8.4.2014 | Petr Poláček
85 příspěvků
-
vo tech šašcich sem nikdy neslyšel
-
jako vyber je opravdu obrovsky..cekat ze nekdy prijde nejaka hra ktera radikalne zmeni pomery v MMO a nadseni z ni budou uplne vsichni tj na docela dlouho :)
-
Já právě nejsem hráč MMO. Soudě dle tvého blogu bych k té hře přistupoval podobně. Prostě si užít tu krásu Tamrielu. I když ty jsi 'tamrielí profesionál' a já spíš 'liknavý amatér'. Co mě láká, je možnost se podívat na místa v Tamrielu, která jsem nikdy nenavštívil. Navíc se mi líbí třeba i to, že tam nejsou ty klasické mmočkářské tlupy nepřátel na každém druhém kroku, které se na hráče vrhnou, jenom co se přiblíží na určitou vzdálenost. Také pohled z první osoby se mi zamlouvá. I když ten zatím prý za mnoho nestojí.
Nakupovat v žádném případě v dohledné době nehodlám. Mám toho na hraní dost a dost. Jestli hru pořídím, tak nejdřív někdy v létě. V těch parnech o dovolence se stejně dá lozit ven až tak po 20hodině *1*. Taky ještě koketuju s myšlenkou si počkat jak bude vypadat verze pro konzole a pak možná vzít tu. Kochat se na velké obrazovce by taky mělo něco do sebe.
Každopádně díky za dobře míněnou radu. -
pro x
Herdek lopata, ty furt nechápeš to hlavní o co mi v případě TESO jde*1*. Je to Elder Scrolls hra, která zabírá Tamriel tak jako zatím žádná Elder Scrolls hra. A já rád Tamriel. A možnost si tam hrát dle libosti je to hlavní.
Proč bych měl hrát nějaké jiné hry i když třeba zadarmo? Proč bych měl hrát Lotro? To je pro mě ztráta času, stejně jako Rift. SW:TOR jsem hrál právě proto, že jsou to Star Wars. A o Elder Scrolls uvažuju, protože jsou to Elder Scrolls. Nic jiného.
Nejsem hráč MMO her. Vážněji jsem hrál akorát v 'mládí' WoW a pak SW:TOR. Neplánuju, že by se případně TESO stalo hrou na několik let. To já nepotřebuju. Když se tam budu bavit třeba ty tři měsíce, tak budu spokojen. A pak hru s klidem odložím. -
To je jedno.
-
Vzdyt uz je. Kun za 11 E.
-
facebook :)
-
pozri si jeho účet na facebooku :)
-
Tady nejde o to jestli a o kolik jsi starsi, ale o to, ze pokud ma Andrej takovy nazor tak si to jiste nevycucal z prstu a ma moznost za svou "herni" karieru s cim srovnavat, takze neni duvod tvrdit, ze je zhulenej nebo tak. Ma proste jiny nazor na TESO nez Ty a konec. Nelibi se Ti TESO, ok... Nekupuj, neplat poplatky, hraj neco jineho, napis na to nazor, ale nesnaz se lidem brat jejich nazory stylem, ze jediny Tvuj nazor na hru je ten jediny pravdivy. Beztak to bude vzdycky subjektivni souboj argumentu dvou stran...
-
Eh, nesiel by som do toho! Radsej pockaj, co sa z toho este vyklube ako teraz do toho vrazit prachy a byt potom trochu sklamany. Hlavne zalezi od toho akym sposobom hras hry a hlavne aky je tvoj postoj k MMO vseobecne. Mna osobne zatial nicim hra nenadchla, ale na druhej strane ani vazne nenasrala (ked neberiem do uvahy technicke problemy, ktore vcera hra mala :)). Pri cene/poplatkoch by som bol preto opatrny. Resp. u mna si treba uvedomit, ze mam celkom rad Tamriel a svet TES ako taky, a mozno preto ma to bavi trochu viac ako "bezneho hraca (TM)" :)
-
Jsem starej + - jako ty a podle meho je TESO singleplayer vyborny az fantasticky. Zadny grind promyslene questy, atmosfera jako nikde jinde. Mmo prvky zatim odpovedne pooudit nemohu. Takze nejlepsi hra? To nejspis ne, ale nejzabavnejsi leveleni postavy v mmo? Za me urcite ano...
-
Hmm ... muj prvni stroj bylo Atari 130XE se 128kB RAM (dvojnasobek toho co mel trebas Comodore 64, pripadne ZX (a jine) spectrum), k tomu byl kazetacek v "turbo" uprave .. a 2x joy aby mohli hrat dva. Jako bonus byly pribaleny dve (!originalni!) kazety se 4ma hrama (samo nahrane default rychlosti - coz bylo pokud mi skleroza slouzi nejakych 600baud => nahravalo se to 15+minut).
Z dalsi vybavy bych mohl zminit podomacku vyrobene svetelne pero, kterym se dalo kreslit po obrazovce televize, pripadne jednojehlickovou tiskarnu BT100.
Ale utrinosove samo nemuzou ani tusit o cem je rec. Nejsem starsi nez on, ale moh by mi tak maximalne rikat bracho.
A stojim si za tim, ze prohlasit totok nejlepsi hrou vsech dob muze clovek jedine poradne sjetej. -
Nejde o prachy ... jde o hodnotu kterou za ty prachy dostanes. Nainstaluj si rift ... principielne totez co wow, nektery principy jsou rozsireny o zajimavy veci navrch ... jen nez dostanes postavu na max lv, mas to na par mesicu, pokud nehrajes 24/7. Zcela zdarma muzes hrat zcela funkcni hru. Pokud do ni nalejes ty 2k ... tak mas vystarano, protoze za ty prachy odemknes spolehlive vse, co by te mohlo jakkoli omezovat.
Chces hrat spis singla ... s peknym pribehem uzasnym dabingem? nahod si proklinany swtor ... bude te sice dusit kde se da (i neda ...), ale ten pribeh odehrajes. A muzes si ho dat i za druhou stranu. Opet, pokud bys do toho nalil ty 2k ... odemknes asi drtivou vetsinu toho, co te nejak omezuje.
Chces zkoumat ohromnej svet? Nahod si lotro ... a pokud na to mas HW, tak v hires. Vypada to porad moc pekne, muzes opet hrat defakto gratis, a za ty 2k pri trose snahy odemknes defakto vse.
---
Chapes? Jde o srovnani, tady za penize nedostanes ani zdaleka to, co jinde zadarmo. Neni v silach zadnyho studia dodavat do hry novy obsah mesic co mesic - pokud tedy nebudou dodavat naprosty kraviny "jen aby neco bylo". -
Kazdymu se libi neco jineho... ale Andrej at je jakej chce, tak je to clovek co hral uz do osmibytu, takze uz toho docela dost nahral, trocha ucty a respektu by neskodila.
-
Andrejův názor mě vždycky zajímá. Kde jsi to četl? Dá se to najít někde na netu?
-
a kdes to čet?
-
Co nechapete na tom, ze si za dalsi obsah budete calovat, a toto je jen z nouze cnost, a melo to byt (za penize) vydano az mnohem pozdeji? Ostatne, hra je na to zarizena, to bylo videt uz v bete. Proste vam vyskoci hlaska, ze nemate do dany zony opravneni k pristupu ... a nazdar.
Horse armor sem pak uved prave proto, ze to bylo jen prasteny kosmeticky dlc... a presto za to chteli $$$. A to presto, ze ta hra zadarmo rozhodne nebyla, a hracsky addony poskytovaly mnohem zajimavejsi rozsireni - zcela zdarma. -
ani ako nepodarený vtip to nebolo dobré ....
-
Jestli to spis nevypovida o kvalite toho matrose co hulej ... ;D
-
1) Oblivion byla singelplayerovka ne MMO
2) Horse Armor vyslo v dobe kdy DLC byly prakticky jako format novinka a spousta firem experimentovala co s tim
3) Vetsina DLC v te dobe byla vicemene k nicemu (zbrane, skiny, brneni a kosmeticke veci), protoze nebyl zdaleka tak rozsireny a rychly internet aby lidi tahali nekolik giga dat jako dneska
4) Horse Armor bylo pridavny DLC spis kosmetickyho razu, ktery kdyz jsi nemel tak jsi o nic z puvodni hry neprisel - pribehove ani hratelnostne to nemelo na hru zasadne vliv
5) Nicmene to Horse Armor bylo priserne DLC, ale nechapu souvislost z TESO