Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
Takže pro ty co se těšili na to, že se budou z vlastního pohledu prohánět po pláních TES světa, v ruce meč a štít, v hlavě jedno kouzlo a bandu přátel kolem sebe: vymrdej. Tohle je fakt naprosto dokonalý příklad zpátečnictví. Já osobně jsem od té doby co jsem zkusil Conana, nesáhl na žádnou jinou mmorpg... U všech se jen čeká na cd skillů, pijou lahvičky a u toho totálně retardovaně běhá kolem... Hlavně aby si dětičky nenamáhali mozečky.
-
-
Nenamáhaly.
Ale to běhání mě fascinovalo, když jsem to viděl u kamaráda, na monitoru ty postavy vypadaly jak v záchvatu. Předtím jsem dva měsíce WoW zkoušel a pokaždé jsem měl před spaním jak kdyby mi někdo projel hlavou klystýr. *1*
-
-
Čekal jsem soubojový systém věrný sérii TES. Pokud je to v tomhle ohledu kopírka WoWka, tak se není o čem bavit.
-
Tak todle bude brutální kravina... nic proti, ale todle je fakt blbost. Z obrazku je to jasne muzeme se klidne vsadit, uvidite ze mam pravdu, když zo bude klon wow, s tím ať jdou do anusu :)
-
-
do anu *3*
-
-
Jak to tak čtu, nevidim v tom nic, co by mě chytlo. Postavit to jen na tom, že to je TES asi nebude stačit a všechno ostatní je prostě generickej mix.
Nejde o to, co všechno je okopírováno z WoW, DAoC a EQ, ale spíš že neni vidět žádná věc, kterou by se hra od nich odlišovala. -
zatím mi to připadá jako model "uděláme to postaru, moc inovací, to by nemuselo vydělávat..." věta "hra musí být přívětivá pro lidi, kteří budou přecházet z typické MMO hry, která má stejné ovládací mechanismy, ale zároveň bude lákat i hráče Skyrimu" mi přijde trošku postavená na hlavu... pokud je hra dobrá, může to být úplně něco jiného než kdykdo předtím udělal a lidi ji budou hrát... ano, kdysi jsem WOW hrál a ano, bavilo mě to, ale dneska bych rád trochu svěží vítr do týhle zatuchlosti... holt to chce asi čekat na jinej titul...
-
Naprostej nezajem.
Tyhle wow klony sou jeden jako druhej a oni cekaj, ze to jeste bude nekoho bavit?
Po zklamani z tORu uz do podobny hry proste nepudu. -
Uplne by mi stacilo coop mode pro 2 hrace do Skyrimu nebo Oblivionu.
-
-
z toho ale nekoukaj dollary a tim padem mame smulu
-
-
Nepsal tu včera někdo: "Kdy se ozvou první hlasy říkající WoW klon? *1*"
-
200 lidí je jako hodně?
-
-
V jedné pvp zoně až příliš.
-
-
Oh? Tak to pak nechápu, jak jsem si třeba v L2 mohl užívat ty tisícové castle siege.
-
-
Veru... starý dobrý L2, ale časy sa zmenili. Vývojári už nie sú schopní hry optimalizovať na také veľké bitky. Dokonca ani GW2, čo má na PvP, ala Castle Siege, založenú tretinu hry to nedokáže.
-
-
Jen hlupák by soudil optimalizaci podle bety (GW2). Ještě k tomu když je to vubec první beta pro širokou veřejnost.
-
-
-
-
-
Co to proboha je? Kam se podel graficky styl TESu? Doufal jsem, ze TES MMO se bude brat trochu vazne a nepujde tim plastickym vzhledem soucasnych onlinovek...Sakra, ja nechci drzet plastovy zakulaceny mecik a stit z pravidelneho kolecka, v TESu chci poradnej ozobanej kovovej buchar, kterej bude postava svirat az ji ruce budou modrat!:D