Přejít na výpis diskuzí
Elder Scrolls Online sází na klasiku - první info a obrázky
4.5.2012 | Adam Homola
268 příspěvků
-
"Strany budou tři. Tou první je Ebonheart Pact, ve které budou nordové, dunmeři a argoniani. Druhou stranou je Aldmeri Dominion, kterou budou zastupovat altmeři, bosmerové a moji oblíbení khajitové. Posledním členem do party jsou drsní hoši z The Daggerfall Covenant - bretoni, redguardi a orkové."
Tohle mi přijde poněkud zvláštní, vzhledem k tomu, že se v poslední správě o téhle hře na Games píše, že se má odehrávat 1000 let před událostmi ve Skyrimu. Druhé Aldmeri Dominion vznikla sotva dvě století před Skyrimem a První bylo několik tisíc let před ním v Prvním věku. Rovněž Ebonheart Pact mi přijde poněkud nešťastný. Dunmeři a Argoniani jako spojenci? Vážně? Ty se mají rádi asi jako Jižní Korea a KLDR.
Už tehle podrobnější pohled začíná potvrzovat moje obavy, že stejně, jako každé jiné MMO, i tohle hodí na nějaký lore velkej bobek! *9* -
-
První Aldmeri Dominion bylo založeno 2E 830 a podle UESP skutečně měli uzavřené spojenectví s Elsweyrskou konfederací. Zdá se, že lore by mělo zůstat zachované.
-
-
Jo, taky jsem na to koukal. Jen mi stále nejde do hlavy to spojenectví Argonianů s Dunmery. *4*
-
-
Chlapci v Bethesdě to určitě nějak zdůvodní. V té době to byla pěkná divočina, řekl bych, že spojenectví vznikala a zanikala velmi svižně. Klidně by se to mohlo brát jako reakce na sílící moc Aldmeri Dominion. Ono je to jedno, stejně dostanou všichni na budku od The Daggerfall Covenant. Co neumlátíme my, orkové, s redguardama, to bretoni podplatí *1*
-
-
Tohle MMO hrát určitě nebudu, ale kdyby jo, tak by vznikl problém, protože ve všech TES hrách jsem hrál za "místního". V Morru za Dunmera, v Oblivionu za Císařského, ve Skyrimu za Norda a v Daggerfallu za Bretonce. No, vzhledem k tomu, že moje nejoblíbenější národy jsou Dunmeři a Nordové, tak bych hrál za Ebonheart Pact, ale jenom na RP serveru.
-
-
Ač jsem kovaný singlista, tak se obávám, že neodolám a minimálně na ten klasický jeden měsíc "zdarma" to prubnu. A samozřejmě za Orka. Toho vždy dávám jako prvního. Rasu pro další průchody už volím podle nálady. Akorát za "zvířecí" rasy jsem nehrál.
-
-
-
-
-
Plus ta grafika je nějaká divná, vůbec se to stylu TES nepodobá - inu další omalovánková variace na WoW. Když se k tomu snížilo i BioWare, tak se u Bethesdy ani nedivým. *7*
-
-
U MMORPG her nemůžete čekat nabušenou grafiku, na jakou jste zvyklí ze single player her. Online hry jsou dělány, aby je hrálo co nejvíce lidí, tím pádem musí udělat grafiku tak, aby si je zahráli i lidé se slabšími stroji.
-
-
To je blbost, je to hodne otazka optimalizace a sikovnosti. Videl si ArcheAge? Jede na CryEnginu 3, vypada hezky a co sem zkousel a cetl, tak bezi v pohode. A to je zatim beta ;)
-
V tém poslední větě máš pravdu, ale uchází ti fakt, že Skyrim/Oblivion apod, tedy slušně vypadající hry, se dají hrát na 6+ let starém PC a s prstem v nose je utáhne i notebook za 10k.
-
To jako nejde udělat grafiku, která by brala v potaz "realismus" posledních TES dílů a přitom neházela barvama jak na Matějské, aby to rozhodili ostatní. Něco jako Age of Conan?
-
-
-
-
Pokud je pravda alespon z casti to co je napsano v tomto clanku, tak tahle hra pro me osobne vlastne skoncila drive nez zacala, dekuji Howarde ale strc si to treba tam ... no vsak vis kam.
-
-
Len skoda, ze s touto hrou nema Howard a jeho Bethesda Game Studio nic spolocne, vsak ;)
-
-
Napsal si pěknou blbost. Snad ti to dojde. *3*
-
samozrejme Howard za cely ten cas vyvoja ani raz nevidel koncepty ani sa ho samozrejme nepytali na nazor, to si chcel povedat, vsak :)
-
-
-
autoři jsou trošičku naivní *1* ... tak hodně štěstí s výrobou dalšího MMO bullshitu a sraním na svoji nejslavnější značku.. upřímně gratuluju
-
Ta kvetina na tom uvodnim fotu, vlastne vypovida vse podstatne o teto hre.
-
To čeho jsem se obával se naplnilo. MMO redukuje šanci další SP hry a zároveň MMO bude clonem WoW, což mi na TES absolutně nesedí. Situace prohra - prohra *7*
-
-
Další SP TES hra bude na 100 %. Na MMO pracuje naprosto odlišný tým a navíc na té hře pracuje už dost dlouhou dobu. Určitě se na ní dělalo při vývoji Skyrimu.
-
-
Další kopírka WoW. Díky, nechci.
-
Jak to tak čtu, nevidim v tom nic, co by mě chytlo. Postavit to jen na tom, že to je TES asi nebude stačit a všechno ostatní je prostě generickej mix.
Nejde o to, co všechno je okopírováno z WoW, DAoC a EQ, ale spíš že neni vidět žádná věc, kterou by se hra od nich odlišovala. -
Takže pro ty co se těšili na to, že se budou z vlastního pohledu prohánět po pláních TES světa, v ruce meč a štít, v hlavě jedno kouzlo a bandu přátel kolem sebe: vymrdej. Tohle je fakt naprosto dokonalý příklad zpátečnictví. Já osobně jsem od té doby co jsem zkusil Conana, nesáhl na žádnou jinou mmorpg... U všech se jen čeká na cd skillů, pijou lahvičky a u toho totálně retardovaně běhá kolem... Hlavně aby si dětičky nenamáhali mozečky.
-
-
Nenamáhaly.
Ale to běhání mě fascinovalo, když jsem to viděl u kamaráda, na monitoru ty postavy vypadaly jak v záchvatu. Předtím jsem dva měsíce WoW zkoušel a pokaždé jsem měl před spaním jak kdyby mi někdo projel hlavou klystýr. *1*
-
-
Asi takhle:
Jestli se jim to MMO chytne, tak upadnou jejich singl hry+už žádný další dlouho nebudou vyvíjet.
Jestli se to nechytne tak budou platit prachy za udrzby serverů dlouho, dokud jim nedojde že takhle to nepujde. Budou ve ztrátě a buď udělaj poradnou singl hru, nebo to daj na free2play, nebo krachnou. Nechápu, proč tyhle hry dělaj omg. Vždyť je tím trh naprosto přesycenej. Maj přijít s něčím novým, a né, oni udělaj WoWcopy hru... moc prostě tohle... -
-
Dobre jsi to napsal trh je presyceny temahle sra*kama, ale vidina snadnych penez je holt vetsi a klapky na ocich jim zustanou jeste dlouho.
-
-
pokud je trh přesycený, pak to nejsou "snadné prachy" *3*
-
-
Bethesda a Zenimax OS jsou plně oddělená studia, takže nevidím důvod pro konec singlTESů.
-
-
aha aha, ok diky za upresneni.
Nicméně to nic nemění na faktu, že trh je přesycen, chce to něco inovativního. Neříkám že to bude špatný, ale ZATÍM to působí jako kopírka WoW.
-
-
-
Od roku 1994, kdy vyšel první díl Elder Scrolls: Arena, jsem žádný titul série nevynechal. Tento podivný online klon však zcela jistě vynechám. Hodnotím subjetivně, samozřejmě ... No ale ještě tu máme sérii Fallout a tak si říkám, že by bylo docela fajn, kdyby letos na E3 přišlo oznámení čtyřky. Co myslíte ? :)
-
-
No, pokud přizvou Obsidian, tak určitě *1* . Nebo zase dostaneme Skyrimllout.
-
-
Beru i Skyrimllout, jsem nadšený fanboy. :)))
-
-