Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo naprosto zřejmé, že to bude MMO tak trochu ala WOW. O tom jsem vůbec nepochyboval. Bethesda rozhodně není žádnou revoluční společností a nečekal jsem, že by byl "realtimový boj". A podle mých zkušeností skoro buďme rádi. Prakticky všechna MMO slušně lagují a kdyby byl boj realtime, bylo by to nezřídka asi docela frustrující. Ale škoda to je, to se přiznávám.

Jsou tu důležitější věci, než je ten boj. Např. kvalita questů, systém odměn za questy, systém pvp, způsob levelování (120 hodin do max úrovně? to je dost slabé) atd. atd.

V co velmi doufám já, aby nebyla kvalita gearu naprosto zásadní složkou hry. Ale bohužel, myslím si, že v tomto bude TES MMO prostě jen dalším MMO a opět tu bude hrát velkou roli, jaký budete mít gear.
    • Dodatek:
      1. Ta grafika z obrázků mi vůbec nepřipomíná TES ale nějakou starou MMO hru. Doufám, že reálně to bude vypadat jinak.

2. Že je těžké do hry implementovat hráčské domy? LOL Je to více než jednoduché a pro mě je velkým zklamáním, pokud by tam ty hráčské domy nebyly. TES by mělo být o RP a RP bez domů je poněkud obtížné.

3. Velmi doufám, že bude v TES MMO dost interiérů, jako je tomu v TES SP hrách. Pokud ne, bude to fail. Právě v tom TES vždy vynikalo - velké množství pěně udělaných interiérů.

4. Doufám, že výběr rasy mě okamžitě nezařadí k nějaké frakci, jak tu bylo naznačeno. Tohle k TES vůbec nesedí!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit